HAR VARIT

På Apoteket idag. Min favorit "affär" :-) Man hittar ju allt man behöver där hehehe


Mitt kära utslag har börjat göra sig påmind igen. Så jag tänkte det är lika bra att skynda sig till apoteket och få lite hjälp att förebygga att det inte blommar upp lika illa som förra sommarn och sommaren innan det.


Det är nämligen så att det är tredje sommaren i rad som jag har det. Fast det är ju långt ifrån "utblommat" som det har varit tidigare, jag tänkte som sagt behandla det innan det bryter ut. Jag har varit hos läkare flera gånger och de bara kliar sig i huvudet och kan inte begripa vad det är eller vad det beror på. De har spekulerat i mycket kan jag ju säga och det konstigaste som de tycker är att det är bara enbart på vänster fot och ingen annastans och att det alltid bara kommer på sommarn. jag hade mina misstänkar på vad det kunde vara med det har läkarna uteslutet helt och hållet redan från början. Ska jag fortsätta tjata om att jag fortfarande tror att det är det? Nej fan, har det sagt att det inte är det så är det säkert inte det. Det är ju fasen dom som har ägnat åratals i skolbänken för att kunna sånt här, inte jag! Så man kan ju inte annat än att lita på dom.


Så jag tänkte jag går till apoteket och ser vad dom rekomenderar så slipper sitta på vårdcentralen och bli sur för att läkarna inte fattar vad det är. Tidigare har jag fått receptbelagda klådstillande tabletter. Hade som tur var några kvar när det började kli nåt fruktansvärt på det berömda stället igen i förra veckan. Och med tanke på att jag ska åka på långweekend till stockholm på torsdag så ville jag absolut inte ha massa besvär och jag hade bara några Atarax kvar så det var det jag skulle kolla om jag hade några uttag kvar på.





Men det hade jag in så jag blev rekomenderad kortisonsalva och jag nämde att jag brukar använda miniderm och då tyckte hon att jag skulle köpa det för det var bra att smörja med varje dag för att hålla huden mjuk och smidig och samtidigt klådstillande. Kortisonen ska jag ha om det börjar klia igen. Dessutom passade jag på att köpa skoskavsplåster när jag ändå var där. De kan ju gå åt några såna på sommaren. Det blev som tur var inte så dyrt som jag hade trott.



Huden på foten är än så länge len och klådfri.... THANK GOD! Ska smörja med minidermen dsen när jag går till kojs....


man vill ju absolut inte se ut så här en sommar till!!!









Värsta mardrömmen om jag skulle få så igen!! nån som vill byta fötter med mig då i såna fall???



Godnatt




RUBRIK???

Jahaja så har man påbörjat en ny arbetsvecka, känns helt ok för den mesta stressen har lagt sig nu, har liksom koll på läget nu. Har bara några få viktiga saker att ta tag i och avsluta. Så snart kan man njuta av sommaren och börja räkna ner till semestern! Lite trist och jobbigt att Carin är sjuk men vi klarar oss nog ändå...


Skulle gå ut en snabbis med Alva förut men det blev mer än en timme men ingen promenad direkt hehehe.  vi gick en kissrunda i skogen och sen kasta lite boll ute på gräset. Då kom Eva och lilla larvfian Doris ut och prata en stund sen gick de iväg för att kissa men kom tillbaka efter att ha stått under päronträdet en kort stund. Eva fråga om jag visste vem det var som ägde den vita katten och vart hon bor. Det visade sig att den vita katten hade klättrat upp allra högst upp i päronträden och jamade förtvivlat och kunde inte komma ner. Jag visade var Jeanette bodde och hon kom snabbt ut. Men den vita lilla kissen vill inte komma ner. vi hämtade ett bord och ställde på höjden så Jeanette kunde klättra upp och hon fick klättra högt upp. Sen fick Eva hämta ett långt koppel och en korg för att hissa ner katten för det var för långt från den lägsta grenen till bordet för att klättra ner och Jeanette behövde båda händerna för att ta sig ner. Men både katt och matte kom ner till slut och den lilla vita katten var helt bekymmerlös när den kom ner och bar gick och strök och var helt nöjd.


På vägen in träffa en annan granne, Sabina.
Vi stod en stund och prata lite. Bl.a om fästingmedel till hundarna. 
Det var intressant att höra hur andra hundägare ställer sig till alla fästingsmedel som finns


Så nu är jag inne igen hehehe


Ska nog ta lite glasstårta och kaffe och sätta mig i soffan och slö titta lite på tvn innan det är dags för att diska.  Ska försöka hinna med att dela med mig av lite recept och så ska jag försöka hinna med lite uppdatera lite på hemsida.

 



Vi behövde iaf inte ringa brandkåren för att få ner Jeanettes katt






En jättefin vit katt som jag hitta på google. Så ser inte den lilla vita katten ut som stryker omkring här. ne, hon är korthårig och har en gult öga och en blått öga. Himla tillgiven och söt. Ska försöka ta kort på den nästa gång jag ser henne här ute.






Den här bilden kom upp när jag sökte på vit katt. Den var ju bara så jädra söt så jag var tvungen att dela med mig av den! :)



TooDiiLoo




JIPPI!!!

Idag är det tvätt och städdag!!!


EUROVISION!

Idag är det dagen med stora D. Det är final i ESC, eurovision song conntest.


Jag ska till Therese och vi ska fira med skumpa ikväll för att Sverige inte ens är med!!! Det känns så jäkla skönt att säga: vad var det jag sa!!!???


Konstigt att Sverige inte är med i finalen?? Hell no!!! Helt urusel låt och en helt värdelös sångerska om man nu ens kan kalla henne det. Till och med min katt sjunger bättre än den där Anna Bajsendal.
Men men bättre lycka för Sverige nästa år.


Men vi ser verkligen fram emot ikväll då vi skålar med skumpa och säger om ocvh om igen vad var det vi sa!!!! hahahahaha ahahahahaha




FRUKOST

lite sovmorgon blev det idag iaf.... Börjar egentligen 9 idag men måste vara på jobbet kavrt över 8 idag. Så nu sitter jag och äter frukost och det är nog fasen den godaste frukost på länge tror jag. Det är Pågen limpa med skinka, brieost och gurka på. Till den en stor kopp kaffe. Nice nice!

Trist och behöva jobba så jäkla sent en fredag men men det händer ju inte så ofta så det kankse inte gör något.

TooDiiLoo


BATTERIER??!!

Hur kan det komma sig att när man väl ska ha kameran till något alldeles speciellt så är ALLTID  batteriet slut??

Jag har bakat den absolut godaste glsstårtan idag. Det kanska låter konstigt men det är även vacker. Framför allt när man gör den. Jag vet inte riktigt vad det är men det ser verkligen vackert ut när man gör den. Den är ju i flera olika lager i olika färger och när man häller allt i formen ser det så underbart vackert och gott ut. Jag hade verkligen velat dokumentera med bilder när jag gjorde den men såklart så var ju kameran stendöd. Jag får ta kort på den när vi ska äta den men faktiskt så är den vackarar när man gör den än när den är färdig hehehehe. Hur nu det kan komma sig.

Hoppas den blir fin när ganeringen kommer på.

Det är verkligen mitt favvorecept jag vet inte om jag vill avslöja min underbara glasstårta här.... Jo jag har ju gjort en kategori för recept så det är ju klart att jag måste dela med mig av den. Men det gör jag inte förens efter lördag när den är ganerad och uppskuren!! Så håll till godo!


(Jossan: Glömm inte att komma ihåg att inte glömma att sätta kameran på laddning)

TooDiiLoo



TORSADG

Dagens positiva:

¤ Det näst sista avslutningssamtal avslutat

¤ Det första överskolningssamtalet avklarat

¤ Fick extra planeringstid på förmiddan. Jobba med portfolio

¤ Slutade tidigt!!

¤ Fredag imorn!!

¤ Har bakat godsaker till lördag



Dagens negativa:

¤ Har fortfarande ganska mycket kvar att göra på jobbet innan sommarn

¤ Betalt räkningar :-(

¤ Bakat.... (det är så stökigt i köket nu)

¤ Missar sovmorgonen imorn!






EN UNDERBAR DAG?

Tänk att det finns såna härligt underbara dagar..... Dagar som egentligen knkanse inte är så specilla utan det är bara en liten liten händelse eller något som bara liksom gör hela dagen. Det jag vill komma fram till är att jag har haft en fantastiskt bra dag på jobbet utan egentligen ha gjort nåt speciellt.

Så jag måste säga att jag har fasen ett sånt underbart jobb! Vilken uppskattning man får och vilken skillnad man gör för dessa människor och familjer. De uppskattar verkligen vårt arbete, allt vi gör och vilka positiva gensvar och komplimanger vi får. Asså jag kan inte ens riktigt beskriva hur det är. helt underbart är det iaf.

Idag har jag haft ett helt fantastiskt avslutningssamtal och ett fantastiskt överskolningssamtal. Det känns kanon att alla är så trygga, glada och nöjda. Toppen. Det ända sorliga är ju att mina små skitungar har blivt 6 år nu och ska börja i skolan... Dom riktiga tårarna kommer komma sen när även överskolningssamtalen är över och vi är inne på sommarlovet.... och sen efter sommmarn börjar en ny tid.

Nu tänkte jag ta och äta lite, inge vidare lunch idag! Så jag käkar gott hemma istället eftersom jag sluta tidigt. Sen är det dags för stora bakardagen. Ska baka tre grejer som jag ska ha med mig till Therese på lördag då vi ska fira genom att bl.a dricka champange! vad ska vi fira?? Jo vi ska stor fira när Sverige kommer sist i ESC!!!! Varför kommer Sverige sist??? Jo för att vi har gickat en sån urdålig skitlåt med en helt värdelös sångerska om man nu ens kan kalla henne det! usch vad dåligt! men det firar vi hehehehe


TooDiiLoo



GODMORGON

Egentligen borde jag bege mig iväg till jobbet nu men jag kan inte slita mig från radion. Rix morronzoo pratar om sexleksaker. Heheh dom bara så himla roliga när de disskuterar med varandra och jag älskar fan Ola. hahaha


Hoppas det soliga vädret håller i sig hela dagen!!


kram kram





ONSDAG

Oj,oj vad denna dag bara sprang iväg. Slutade klockan fyra, skyndade mig hem och gick en sväng med hunden, busa och gosa lite med henne, drack kaffe, skyndade mig iväg till affären för storhandlning, mamma hämta mig, dumpa av grejerna hemma, åkte sen vidare och handla lite prylar, hem igen, diska och nu dricker jag kaffe och pustar ut...... så det var den dagen...

Tänkte nu att jag ska dricka upp kaffet, ta en promis med Alvis och efter det tänkte jag hon skulle duschas och badas och det ska väl även jag göra.


Dagens positiva:

¤ Ytterligare ett avslutningssamtal avklarat på jobbet

¤ Sista teaterföreställningen avklarad

¤ Lön!

¤ Storhandlat




Dagens negativa:

¤ Gick lite sådär  på teaterföreställningen

¤ Fortfarande något stressigt jobbet





TISDAG

Dagens positiva:

¤ Ytterligare ett avslutningssamtal på jobbet avslutat

¤ Desperate houswivies ikväll

¤ Löning imorn!!!



Dagens negativa:

¤ Lång arbetsdag

¤ Regningt väder






HUR SVÅRT SKA DET VA??

Jag sitter i soffan och kan knappt hålla ögonen öppna.....
Fyyyyyy så trött jag är idag.
Tänkte det är bättre att hålla sig sysselsatt med lite grejer som måste göras här.
Och sen slappa tills man somnar....
men vad fan gör man då? J
o man sätter sig här och börjar spela och spela och spela!!!!
 Det är som en drog ju

Men kul är det iaf!!!

Och sak är iaf att jag ska byta i sängen, bada hunden och diska ikväll. Punkt slut!!


MÅNDAG

Dagens positiva:

¤ Sovmorgon!!

¤ Soligt väder

¤ Ett avslutningssamtal avklarat

¤ Härlig söndag, härlig natt...




Dagens negativa:

¤ Trött

¤ För lite sömn

¤ Träningsvärk som fan

¤ Det soliga vädret har blivit kallt och blåsigt








MÅNDAGMORRON

Tänkte jag skulle sitta här och printa ner några ord medans jag drack mitt morgonkaffe. Tänkte passa på efetersom jag har sovmorgon. Men det blir inte mycket av det nu eftersom jag har spelat bort min tid


fasen vad fast jag är i detta spel!




och nu är det ju dags att kila iväg till jobbet....

usch jag stänger idag....


TooDiiLoo



SÖNDAG

Jaha ja, vad ska man säga idag då.... Denna home slappar sunday....

Inget eller ju en sak men det är inget jag tänker dela med mig av här hehehehe

Så Goodnight ocgh se you imorgon


Bye bye


SKOR?? FÖTTER??

Om jag får detta värsting skoskav....



av ett par simpla skor som dessa ballerinaskor....



(fast mina är snyggare, de är typ guld/bronsfärgade)






Då kan jag nog med säkerhet "KISS THESE BABIES GOODBYE!!!!" :-(





Jag tycker dom är så fina....


Åhh, jag vill verkligen ha dom men jag tvivlar på att
mina känsliga bigfotS passar i dom.


Jag ska fan operera mina fötter!!! Jag ska opera dom mindre, smalare, rakare och toktjockt skin på hälarna, ska nog passa på att göra dom känsellösa när jag ändå håller på så jag inte känner någon som helst smärta i snygga nya skor!!!


Kommer detta att funka???






Första bilden som kom upp när jag sökte på fotoperation på google....

Fotkirurgi

När fötterna krånglar
Lättstukade fötter och ömmande hälsenor kan vara symptom på problem som i slutänden kräver fotkirurgiska ingrepp. Detta kan röra sig om allt från enklare titthålsundersökningar till avlägsnande av inflammerad vävnad och steloperationer. Målet är dock i samtliga fall detsamma - att minska smärtan och öka rörligheten i foten.

Och första texten som kom upp.....



men det är ju inte det jag är ute efter, krångliga hälsenor?
Nej det är utanpå mina problem ligger!

Fanans jävla skit vad jag blir less på mina fötter......

BLÄÄÄÄÄÄ



JAHA SÅ VAR DET HELG

Och den är redan snart slut känns det som...


Har småröjt lite här, ska stor städa imorn med gardinbyte och städning på balkongen. Nu är det fan nästan sommar ju.


Fy fan vad snabbt det går. Nyss var det april och påsk och precis innan det var det ju nyss 20 minus och driver med snö. Det är inteklokt vad det går fort man blir aldrig klok på det här.


Ska hoppa in i duschen snart och sen ta en promenad till brosan och svägerskan. Det blir mat med efterrätt och filmvisning i deras nya hemmabio.


Så jag ska nog göra mig i ordning nu....


TooDiiLoo




IT´S FRIDAY!!!

Ville bara säga att det är fredag!!! Wiiiieeee!!!


Så skönt med fredag efter stressiga dagar med övertid på jobbet!!!






TooDiiLoo


FREDAG

Dagens positiva:

¤ Soligt, varmt och skönt väder

¤ Toppen dag på jobbet

¤ Slutade tidigt

¤ Det är FREDAG!!




Dagens negativa:

¤ Borde städa men sitter och spelar istället

¤ Borde träna men sitter och spelar istället

¤ Borde göra nån nytta men sitter bara och spelar istället......





GÅRDAGEN...

Gårdagens positiva:

¤ Succé och fullsatt på Teaterpremiären

¤ Ett projekt på jobbet nästan avslutat

¤ Skönt väder

¤ Efterlängtat och superskönt fotmassagebad



Gårdagens negativa:

¤ För varmt

¤ Världens ondaste äckligaste skavsår







AJ AJ AJ

Har så jävla ont i fötterna! I hälarna framför allt. För jag har fan världens jävla skoskav!!! ja och det är ju inget ovanligtför det får jag ju fan alltid!!!

Jag hade nya skor idag, har haft dom en gång tidigare och fick även då skoskav men jag tänkte jag måste ju gå in dom så det släpper och då tyckte jag att det passar bra att ha dom till jobbet eftersom jag cyklar så då blir det ju inte så mycket att gå. Så brukar jag göra, att ha nya skor till jobbet när jag ändå cyklar, det brukar vara bra att börja så.

Men idag på rasten då det var varmt väder och vi var uppe i varv så både jag och carin tyckte det skulle va skönt med en lite promenad till affären för att köpa en smarrig glass. Så vi gjorde det och jag kom inte nes fram till affärens förens jag kände att det börja skava...... värsting blåserna fick jag och ont gör det även utan skor. Jag fick åka hem innetåfflorna. Jag hade tänkt ta ett skönt fotbad ikväll men det lär väl svidda illa på blåsorna....

Usch och fy och bläääää för skoskav!!!!!


 


Fräscht va????


WOW

Jag är helt mållös.


Vilket otroligt underbart jobb jag har och vilka fantastiska familjer man arbetar med!!!


Jag är så stolt att jag nästan börjar grina och jag finner inga ord som beskriver hur glad, tacksam och stolt jag är för mitt jobb. Vilken betydande roll man har i dessa familjers liv och vad dom är tacksamma för oss.....


Teaterpremiären är gjord!!! Helt fantastiskt vilka duktiga ungar och ännu stoltare föräldrar. Så roligt att se och frqamför allt roligt att se hur det kan bli, hur spontant det kan bli och att den första föreställningen inte alls blev likadan som den andra. Så komiskt attt se att dom som har hållt låda, vågat mest och pratat högt, dom kröp nästan ur skinnet och skämdes eller flippade ut i fnitter. De som varit blygast, tystat och osäkrast p sina repliker, med dom blev det tvärt om dem sken upp oah prata högt.


Helt fantastikt!!! Vilket underbart slut på en fantastisk termin!!!


Nu måste jag käka!



TooDiiLoo







20 MAJ

Jaha då var den stora dagen här!!! Helt otroligt att det redan är den 20 maj!!! Nu kommmer vi inte undan för nu är den har och nu är det dags!!!

Idag den 20 maj har vi vår stora teaterpremiär!!!



Gud vad kul det ska bli så jag ska ta och skynda mig och svepa kaffe och åka till jobbet och förbereda!!!



JAHA NAE HMM MEN OK

Nä, jag har flatiskt inget att säga idag mer än....


Inga kommentarer!


Jupp, så är det....




GOMORRON GOMORRON


idag måste jag känna känns det lite bättre, det var dock svårt att ta sig upp i morse men än så länge så känner jag mig faktiskit inte så trött. Och skönt är väl det! Så idag måste det bli träning.

Inga samtal mer den här verckan så det är skönt att slippa tänka på det just nu iaf. Men istället har vi ju vår stora teaterpremiaär imorn och shit vad jag är nervös. Hoppas inte kidsen är det och det får rampfeber. Men de blir nog bra. Nog? Det blir bra, jag vet det!!!

Nu måste jag skynda till jobbet!



Träden har börjat blomma, måste ut och fota lite så fort solen kikar fram

TooDiiLoo


TISDAG

Dagens positiva:

¤ 2 avslutningssamtal på jobbet avklarade! Yay!

¤ Köpte jättegoda vindruvor idag

¤ Desperate housewives på TV ikväll

Dagens negativa:

¤ Kvavt och klibbigt väder idag

¤ Som har gett mig huvudvärk hela dagen

¤ Trött


IDAG MÅR JAG BLÄÄÄÄ

Jag gillar sommarn men det får inte vara för varmt och ska det vara värme så ska det vara riktig värme. Inte som idag.... DEt har varit kvavt och kvalmigt! usch vad jag tycker det är äckligt och så får jag alltid sån förbaskad huvudvärk av det. Hade jag velat leva i sånt här väder hade jag väl bosatt mig i djungeln eller något annat klibbigt ställe. Bläää

Sov inge vidare i natt, gick ju upp för tidigt och nu världens huvudvärk. Bara för att klaga lite till!


Hade tänkt träna och greja lite idag men nej jag skyller på vädret. Vädret gör att jag inte mår bra så jag måste vila.

I övrigt har jag inte så mycket att tillaga just nu..... ska drick kaffe och softa lite....


JAG ÄR TRÖTT!!!

Jag har ju gått upp för tidigt idag!!!

 
Hur efterbliven får man va?  


Jag kunde ha sovit en halvtimme till eller kankse till och med tre kvart. Kankse om jag hade gjoirde hade jag kankse inte varit så jävla trött och seg. Jag satte på alarmet på klockradion igår kväll när jag gick och la mig men tänkte inte på att det var inställt på att väckning när jag började sju igår och idag börjar jag en halvtimme senare. Vilket betyder att jag gick upp för tidigt. Jag hade nog igår tänkt att jag skulle ta en ganska lång promenad med Alva i morse men när klockan ringde orkade jag veerkligen inte så jag låg och drog mig. Lääääänge. Ändå känns det som att jag gick upp för tidigt. för klockan kvart över sex var jag färdig och hade bara hundpromenaden kvar. När jag inte går långt med henne på morgonen brukar jag gå ut kvart i sju ungefär och sen åker jag till jobbet kvart över sju. Men som sagt jag hade gått upp för tidigt och hade kunat sova lite till men jag passade iställlet på att gå en längre morgonpromenad. Skönt var ju det för trots att det är mullet så var det faktikst himla vasrmt och skönt ute.    







Dessutom hann jag även betala en faktura nu som jag kom på skulle ha varit inbetald igår. Man får faktiskt saker och ting gjort när man går upp tidigt. hehe


TooDiiLoo




MÅNDAG

Dagens positiva:

¤ Fint väder

¤ Bra arbetsdag

¤ Slutade tidigt

¤ Skön promenad på Ekens med Camilla, hundarna och kidsen Emelie & August

¤ Ett väldigt bra APT

¤ Maria Montazami på TV ikväll :) 



Dagens negativa:

¤ Sov inge alls bra i natt

¤ Trött

¤ Stressad

¤ APT


Kommentarer:

Tyckte faktiskt att APT't på jobbet var väldigt bra även denna månad. Vad beror det på då? Jag brukar ju verkligen avsky våra APT'n.... Kan det var så att det faktiskt beror på att vi har fått en ny chef och tydligen en bättre chef. Betydligt bättre chef faktiskt. Man ska ju inte tycka det är jobbigt att gå på ett APT pga chefen, för det ska ju vara chefen som så att säga lyfter det. Men nu har jag ju varit med om två fantastikst bra APT'n på rad. Och det känns ju suveränt. Bra för arbetsklimatet och allt går liksom fortare för det blir mycket lättare och roligare med allt det arbeten som ligger liksom utanför barngrupp. Ja så det känns bra.

Anledingen till varför APT även ligger på den negativa listan är för att jag hade min tidiga dag idag så jag slutat klockan 13.30 idag men var tvungen att gå tillbaka till jobbbet klockan 16.00 för att ha APT i 3 timmar. Som tur var så var det ju ett mycket bra och trevligt APT. Men det var ju även bra att man hann med en skön promis med dogzen och trevligt sällskap på Ekens mellan arbetspassen! Alltid nåt!

TooDiiLoo


MÅNDAG MORGON SUGER

usch, jag kunde inte somna igår ikväll!! Ändå gick jag och la mig ganska så sent för att verkligen vara trött och somna bums. Men nej! Min hjärna satte igång att börja tänka på massa saker, massa dumt som får mig att känna mig stressad och rädd så jag får onte magen. Nej usch tycker inte om när det blir så, när man inte kan styra över sina tankar....


Jag är astrött!!! har inte sovit bra alls.


och nu ska man knalla iväg till jobbet och verka piggelin......


Bläää



SÖNDAGKVÄLL...



Taking a looooooooooooooong nice shower

med mina nya schyssta produkter!!

















SÖNDAG

Igår var mamma, pappa, mormor och syrran här. Vi åt paj med sallad och bröd. Det var supergott och jättetrevligt.


Syrran var ute och träffa några vänner igår kväll så hon sov här i natt. Så i dag på förmiddan efter att även Patric kommit hit har vi spelat lite singstar hehehe.


Sen har jag mest häng i tvättstugan.


Så nu ska jag ta söndagaen som den kommer och ladda batterierna till en ny arbetsvecka.


TooDiiLoo



???







Måste man ha kärlek???










FORTFARANDE LÖRDAG HEHE

Dagens positiva:

¤ Solsken och värme ute

¤ Vaken tidigt så jag hinner få mycket gjort

¤ Får besök av mormor och mina föräldrar ikväll

¤ Vi ska äta god mat

¤ Läste precis lite på Maria Montazamis blogg, hon gör mig så glad!

¤ Snart klar med makeovern på min hemsida jag driver....


Dagens negativa:

¤ Det verkar som att min lilla Alva har börjat löpa

¤ Solsken och värme ute (jag måste vara inne och greja)

¤ Jag svettas som gris! Det blir så varmt här inne när solen ligger på inte blir det bättre av att man är i gång hela tiden.

¤ Kan fortfarande ingenting om hur man snyggar till bloggen. Måste fixas! Diana kom hit!



LÖRDAG

Jag städar och grejar och donar som vanligt. Det är inte så stökigt men det behövs verkligen dammas, dammsugas och skura golv så det är vad jag ska lägga krutet på....


Min kära mormor, mamma och pappa kommer på ett litet besök ikväll. Vi ska äta god kvällsmat tillsammans här som jag ska fixa sen.


Mer om det senare. Nu ska jag fortsätta....


TooDiiLoo


KYCKLINGSÅS MED PASTA

DU BEHÖVER:

700 g kycklingbröst

Salt och svart el vitpeppar

2 gula lökar, finhackad

200g skivade champinjoner

5 dl matlagningsgrädd 

Ca 300g färskost, vitlök

1 röd paprika

1 gul paprika

1 grön paprika

Torkad eller färsk basilika



 

GÖR SÅ HÄR

Strimla kycklingen och bryn den, krydda med salt och peppar och ta upp den

Fräs lök och svamp utan att den får färg

Tillsätt grädde och färskost, värm under omrörning så osten smälter

Tillsätt kycklingen och paprikan (strimlad) och låt puttra i nån minut

Smaka av med basilika och ev salt och peppar





Servera till nykokt pasta och en härlig sallad





SMAKLIG MÅLTID!




RECEPT

En passion jag har här i livet är faktiskt matlaging och bakning. Det blir inte så mycket av det tyvärr eftersom jag bor ensam och det är inte så kul att göra värsta grejerna till bara en själv. Jag måste bättra mig på att bjuda över folk på mina smaksensationer! :)


Så jag har iaf skapat en kategori här på bloggen som heter reecept. 
Där tänkte jag dela med mig av mycket gott.
Både maträtter, desserter och bakverk.





Så håll utkik för det kommer finnas något till alla smaker.

Söker du nåt speciellt?
Hör av dig till mig jag har högar av recept på nästan allt!


Tjingeling


ABBE-MANNEN

Nu är Abbe här! Gud vad glada dom båda två blev. De busar med varandra i ett nu, Abbe flåsar redan men han ger sig inte. Det dröjer nog innan de ger upp. har försökt ta kort på dom men det är fan lättare sagt än gjort.

Ska ta och packa ryggan och sedan bege oss ut till Ekens.
Passa på nu för det regnar inte just nu.



En bild på Abbe sist han var hos mig, det var ett par månader sen
 så han har vuxit massor sen dess!


TooDiiLoo


GODMORGON...

Tog ovanligt lång sovmorgon idasg, jag som precis har börjat kunna gå upp tidigare när jag är ledig för att få ut mer av dagen men idag sov jag ända till halv tio och har bara segat sen dess.... tittat lite på tv och käkat frukost oxå förstårs.


Idag skulle jag ha gått till farmor och hämtat Abbe men hon ringde förut och sa att hon tyckte synd om mig som skulle behöva gå fram och tillbaka så långt i spöregent. Ja, det känns ju inte särskillt lockande sa jag. Så hon kommer och släpper av honom här istället sen innan hon åker iväg. Just nu är det uppehåll i vädret så jag hoppas att det håller sig så resten av dan så vi kan bege oss ut och gå på Ekens sen.


Ska ta och greja lite med min hemsida jag driver om min hobby.
Jag hålller på och ger den en total makeover.



Hörs sen


TooDiiLoo


ÄR DET LÖRDAG IDAG?

Nej det är inte lördag idag, men visst känns det som det, lika mycket som det kändes som att det var fredag igår. Men så äör det ju inte, det är ju torsdag idag. Och inte vilken torsdag som helst uten det är kristi himmelsfärd...


och vad är detr för jävla väder denna kristihim?? Det spöregnar ute!!! Egentligen gör det inte mig så speciellt mycket eftersom jag är hemma och städar och röjar men ändå... Dessutom har jag en liten tös på fyra ben som måste göra sina behov utomhus. Känns ju sådär att ha hund idag måste jag säga och jag tycker synd om henne, hon kommer ju flyta iväg ju.... Hoppas det hinner bli något bättre inom en halvtimme för då måste jag nog gå ut med henne....




Första bilden som kom uppp när jag sökte på kristi himmelsfärd på google

Nej men man kankse ska ta och fortsätta. Måste ju se lite färacht ut här då jag får besök på lördag. För imorn ska jag även ha Abbe här (Alvas bror, farmors hund) och då har jag bestämt att vi ska ta en långpromenad på Ekens och sedan släppa dom lösa i hagen så tonårsgrabben får sträck ut sig och springa av sig riktigt ordentligt så han blir trött. Han behöver komma ut i skogen och springa järnet. Så bannemej om det inte är bättre väder imorn!!! Det måste inte var varmt och soligt direkt, jag tar vilket väder som helst bara det inte regnar.... inte snöarheller för den delen.


TooDiiLoo





DET KÄNNS SOM FREDAG

nu efter allt farand och flängande i flera olika affärer ska jag slå på tvn och avnjuta den goda middagen jag köpt nämligen grillad kyckling och potatisssallad.

Sen ska jag njuta av att det är onsdag med lediga dagar efter sig....

TooDiiLOO


ONSDAG

Dagens positiva:

¤ Slutade tidigt

¤ Härligt väder

¤ Skoj utedag med kidsen på jobbet (skräpplockardagen)

¤ Ska åka och handla med mamma

¤ Ledig imorn...

¤ Och nästa dag, och nästa och nästa!


Dagens negativa:

¤ Så jäkla trött för jag gick upp kvart i fem imorse

¤ Måste städa

¤ Har fortfarande det där jäkla paketet att hämta på kronhallen




TISDAG

Dagens positiva:


¤ Superhärligt vårväder (måtte det hålla i sig)

¤ Härlig utflykt till "paradiset" på jobbet tillsamans med de andra förskolornas femåringar och förskoleklassen

¤ Farmor köpte specialfoder till mig igå när hon ändå var där så slapp jag åka dit

¤ Har en paket på posten


Dagens negativa:


¤ Startade dagen hos tandläkaren och lagde ettt håll :(

¤ Var bedövad i käften halva dagen.

¤ Måste ta mig till kronhallen för att hämta paketet...


VECKANS HÖJDPUNKT: 

DESPERATE HOUSEWIVES!!!





USCH USCH

Nu ska jag snart iväg och ha massa sånt här i käften.....



Hua, hua.... usch och fy och bläääää




:-(

MÅNDAGKVÄLL

Dagens positiva:

¤ Snart har vi teaterpremiär!!

¤ Snart dags för maria Montazami i rutan

Dagens negativa:

¤ Kallt och regningt!

¤ Tandläkarbesök first thing tomorrow :(


Snart är det dags att titta lite på maria Montazami. Jag tycker verkligen om henne! Hon är helt genomsöt och så himla härlig. Hon är fan skön och har så underbara komentarer om allt. Dessutom så känns hon så himla snäll och ganska vanlig och vardaglig på nåt sätt. Inte alls skrytsam om sin lyx liksom.... nej hon är bara för härlig.

Jag tror jag ska ta och göra som henne,
sätta mig i soffan med ett glas vin och en liten skål nötter.

(inga jordnötter dock, jag kör men rostade mandlar och naturella cashewnötter istället)


TooDiiLoo



SMÅ STJÄRNORNA

Inte visste jag att Amy Diamond har varit med i små stjärnorna!!!

Visste ni???


MERA YOUTUBE

mera härliga youtube klipp!!

Sen blev kidsen på jobbet intresserade av även detta, men det hördes på en gång att det hade dom hört ett antal gånger tidigare








Jag älskar ju popcornlåten. Det är fasen den bästa låten som gjorts! Så jag var ju tvungen och visa crazy frog oxå. Dom kände igen crazy frog men inte låten men bara efter en gång började dom låta som "popcorne" hela högen.







fast själv så har jag nog den här katten som youtubefavorit just nu. Tycker han är störtskön!!


MÅNDAG

Måndag och det betyder början på en ny vecka. Dessutom en kort vecka, Yay! Ledig torsdag och fredag. Känns skönt att få vara lite långledig men samtidigt så kom denna kortvecka något olägligt med tanke på hur tokmycket vi fortfarande har att göra på jobbet. men det är ju iaf roligt trots allt.


Idag på jobbet har jag inventerat lite bland rekvesitan och kläderna till teatern. Ju mer grejer vi samlar på oss desto roligare, då blir även barnen ännu mer intresserade. För att inte nämna några namn här på mina barn på jobbet så kallar jag just denna tjej för fröken E. Det första fröken E sa i morse när hon klev innanför dörren var... "Idag är det bara 10 dagar kvar tills teaterpremiären" Sån jäkla söt unge som till och med håller räkning. Jag det ska bli så himla skoj och se barnen nästa torsdag när de spelar upp deras föreställningar först för förskolan och sedan även för deras familjen. Ska bli såååå kul. Vi har två datorer på avdelningen för att barnen ska kunna spela lite spel men i den ena har vi även nu kopplat in nätverket för att vi ska kunna göra lite jobb sittandes kvar på avdelningen så man slpper springa iväg till planeringsrummet. På så sätt kan man fortfarande ha ett öga på kidsen. Men iaf så hade min kollega fått ett mail med ett klipp från en barngrupp som sjöng och dansa och hon tyckte det var så bra så hon visade det för fröken E en kväll när det nästan bara var hon kvar. Och hon kände ju såklart igen dom och kunde sjunga med. Så nu har alla våra ungar verkligen fåt dille på youtube! Det spelas musik på den datan för jämna nu i stort sett. Så nu sitter dom på youtube och klickar sig runt och hittar roliga saker. Så nu sitter skiten fast i min gärna oxå!!!



Här kommer klippen. Den första är den som spelas mest och även sjungs mest av kidsen när den INTE spelas på datan.



Och även den här!!!




Fast dom är så duktiga dom här barnen. Och jag både ryser och grinar när jag ser barn sjunga, uppträda och dansa. Jag tycker dom är så fantstiskt duktiga så därför kund inte jag låta bli att visa kidsen min absoluta favvotjej hehe. Dessutom är hon lika gamla som våra barn så jag tänkte det kunde vara kul för dom och se ....






Hon är bara så jävla söt!!! Guud vad söt hon är och så bra!!! Tänk att jag verkligen gråter av glädje varje gång jag ser henne!



SÖNDAGKVÄLL

Ja nog har det varit en slapparsöndag idag, har inte gjort ett skit alls. Men såna dagar kan ju vara sköna oxå.


Passade på att ha en liten SPA-treatment för min lilla prinsessa eftersom jag inte hade något annat för mig. Hon badades, fönades, fick sina tassar insmörjda, fick tänderna borstade och lite annan ompyssling. Mys till 100 % med min Alvis.


Tänkte då att jag kankse skulle passa på att ha lite SPA-treatment för mig oxå med lite fotbad och ansiktsmask och sånt men jag tror jag skippar det för det blev lite sent. Var ju ute med Alva betydligt längre än vad jag hade tänkt, vi träffade nämligen Gutte så de ville ju så gärna leka så vi släppte dom så de fick springa av sig ordentligt. Och sen kom även lilla Doris och Disel och även dom ville vara med och busa. Så vi blev ute en stund, skönt det för Alva så hon fick springa av sig och trötta ut sig lite så hon blev och åt upp all sin mat idag. Så det var ju bra det.

(Tur som fan det det inte var blött och lerigt ute ikväll för
då hade inte min nybadade vita hund varit så ren längre)

 

lilla fluffen!

Så det blir nog bara en vanlig dusch för mig ikväll
vi får lyxa till det med lite homespatreatment en annan dag.


TooDiiLoo


SEGSÖNDAG

Det var fan länge sen jag var vaken så länge som igår så det är inte konsigt att man är helt död idag. tvingade mig själv att gå upp vid elva, tyckte inte att jag kunde sova bort hela söndagen så vad ´gjorde jag istället då? Jo jag låg och sega i soffan framför en 2 timmars lång film, som om det var mtycket bättre då. Dessutom är det rätt stökigt här så egentligen borde jag greja och röja lite men fasen jag orkar inte.... nej det blir slappar söndag idag istället.


Igår var det lite partaj hos Jasmina. Det var jättetrevligt och jättekul att även träffa hennes kompisar. Vi var sju brudar som käka god mat, spelade lite spel och sklrattade massor. Toppenkväll! :)



Ska väl ta och slappa vidare nu.





TODAY VANKAS DET PARTY!

It's sturday!!!!


Ikväll är det lite party hos Jasmina! Ser jag fram emot! Bara att få klä sig lite finare och få smika sig ser jag fram emot hehehe var ett tag sen. Jag gör ju inge större ansträgningar när jag ska jobba så ja det ska bli kul. Ska möta upp Sari och Marie vid halv sju!! :) Så det kankse är bäst man sätter igång med att fixa sig?? redan?? Nja kankase inte redan hahaha




Skål, skål!!!



Min lilla kusin Linda är här. Faster Ann ringde vid tio och frågade om hon kunde vara här i ett par timmar för hon ville absolut inte följa med in till stan för att handla och uträtta ärenden. nej, så det år det roligare att vara en stund hos Kusin Josefin och leka med alla hennes djur. Hon är så välkommen så lilla skruttfian! Lilla och lilla föresten hon är ju 6 år och ska börja skolan efter sommarn, hon börjar bli stor lilltjejen.
Hehhe jag sitter här och grejar och Linda roar sig själv men hon har ju 3 fyrbenta kompisar här att prata med. hehe


TooDiiLoo




FREDAGEN....

Dagens positiva:

¤ Fredag!!!!

¤ Alla supergillade muffisarna på jobbet!

¤ Roligt dag med kidsen på jobbet, lekte nya lekar i gympasalen

¤ Gick bra hos vår vetrinär karin med Alva

¤ God mat, rött vin och så ska det låta!



Dagens negativa:

¤ Lite farande och flängande efter jobbet (tog tid innan man var hemma)

¤ 728 spänn hos vetrinären

¤ Sträng diet på Alva! Endast ett special foder i 5 veckor och inget annat!!!



FREDAG WIIIIEEE

Det är fredag och nu är jag äntligen hemma. Vilket farande och flängande det blev efter jobbet. Åkte först med mamma till vetrinären i oxelösund för att kolla upp Alvas klåda. Det gick bra, trodde det skulle bli svindyrt men det var inte så farligt men det lämna iaf efter sig ett ganksa stort hål i plånboken på 700 kr. Sen in en snabbis på systemet, sen åkte vi tillbaka till Nyköping och stannade på blomsterlandet för att mamma skulle hämta ett träd som hon beställt sen åkte vi vidare till jesper för att dumpa av några saker och sedan åkte vi till maxi för att handla lite och sen tillbaka till jobbet för att hämta min cykel och sen hem.... Nu andas jag ut, ska ta vara på att det är fredag och inte göra ett skit mer ikväll och definitivt inte stressa eller nåt sånt.


Så nu är det fredag!!!


Slängde ihop en pizza på en gång när jag kom hem. Min kära mamma hade varit så snäll och köpt sån där pizzakit med både färdig deg och tomatsås. Det var något extrapris någonstans så då köpte hon det till mig för hon vet att jag brukar köpa sån ibland. Snällt va? men då var jag ju tvungen att köpa lita pizzapålägg så jag kunde gör den i helgen eftersom jag ändå inte hade några speciella matplaner så därfäör följde jag med till affären oxå. Så det blev som sagt lite farande och flängande i eftermiddga.....



Men nu är det fredag!!!!! YAY


Ska nog ta att hoppa i något mer bekvämt och mysigare sen sätta mig i soffan och njuta av min goda pizza och se på tramsigt på tvn heheh. Sen får det nog bli en kopp kaffe till Så ska det  låta. och kankse till och med en muffis som blev över från jobbet. heheh



TooDiiloo




SOVMORGON!

Jaha då hade man sovmorgon igen då, skönt men ändå inte eftersom jag hade ställt klockan så satans tidigt och låg och drog mig länge vilket bara gjorde att jag blev ännu tröttare

Har iaf tagit en sväng på ekens med dogsen. Nu ska hjag ta och äta lite god frukost sen är det dags att klä sig och åka till jobbet.

Och jag får inte glömma muffinsarna, hur jag nu ska kunna ta med mig dom på cykeln och grejer.....






TooDiiLoo



TORSDAG

Dagens positiva:

¤ Första avslutningssamtalet på jobbet avklarat

¤ Slutade tidigt idag

¤ Skön promenad på ekens med dogzen

¤ Bakade muffins

¤ Bra med steg på räknaren idag

¤ Fredag imorn!

Dagens negativa:

¤ Fullt med joggare i skogen (Alva gillar dom inte)

¤ Bakade muffins (jobbigt och tog för lång tid)



Veckans oro:
Ska till vetrinären med Alva imorn......


TooDiiLoo


SÅ VAR DET TORSDAG IGEN....

Idag har jag slutat tidigt och åkte då en snabbis till affären för att köpa lite ingredienser som fattades för bakeriet ikväll. Sen skyndade jag mig hem till mina änglar och vi gick ut på en promenad i spåret på Ekens. Det var härligt förutom att att det var en gympaklass där som körde jogging runt från båda håll för Alva är rädd för joggar så hon blir ganska stressad när dom närmar sig och springer förbi men det gick rätt bra ändå.


Nu ska jag ta mig ett mellanmål, håller på och kokar kaffe, blir väl nån macka eller så till. Sen är det bakning till jobbet tills imorn. Så ska det väl även bli lite städning så man slipper det i helgen. Skönt om det är fint till dess, inte för attt det är så superstökigt här men ändå.



Paket från Häromi har kommit.....




Så Alva och Tuffsan har sina nya koppel på sig. 
Det kanske inte syns så bra men fina blev dom!



Jag var ju även till affären förut för att jag skull köpa dumlekolor bland annat så då passade jag på att kolla om dom inte hade lakritsdumle i lösviketen. Men nej! precis som jag hade för mig så var det just dom som försvann vid deras dumma byte av leverantör. Fy, vad arg jag blev. Undra vilken affär som har dom i lösviket? Men men då kolla jag efter orginal dumle eftersom jag skulle ha det till muffinsarna idag men inte fan hade dom det heller så jag fick köpa på påse vilket gör att det blir dyrare, man får fler dumle för samma pris i lösvikten. 

Så det fick bli en påse.... 




men räcker en tänkte jag då för jag vet ju inte hur många det är i men så såg jag att brevid hängde den här.....



En påse med dumlemix och ser ni att min lakrits finns där i? Då tänkte jag tar fan en sån oxå så jag kan få njuta lite av min lakritsdumle och så får jag några extra orginal i fall den andra påsen inte skulle räcka. Kanon


Men till min stora besvikels så av drygt 30 kolor i denna påse fanns där bara 7 lakrits!!! fattar ni hur många det är av de andra sorterna då??? fy vad tråkigt!!


Nej nu måste jag greja


TooDiiLoo




FUNDERINGAR....

Ibland kommer man på sig själv att man har rätt roliga funderingar för sig och óaftas så har man ingen anning om hur man hamnade i dom tankarna. Jag funderade lite igår, inte för att det var särskillt roligt men ändå.

Igår kväll när jag hade gott och lagt mig låg jag en stund i sängen och tänkte och funderade lite. Det började så här:

##Hhhhmm, jaha då är det jag som har fredagsfikat den här veckan. Vad ska jag göra då? Ska ta och baka något gott på torsdag eftersom jag slutar tidigt men vad jag bjuda på då. hhhhmmm Camilla sa ju att hon var alldeöes särskillt sugen på muffis just nu. Dumle muffins till och med. Kanks ska man ta och gör muffins. Jo men jag tar och gör muffis det har jag aldrig gjort till jobbet tidiagre, jo men jag muffis. Jag ska nog faktiskt göra dumlemuffis. Jo men det gör jag för det vet mamma har ett bra gott dumlemuffinsrecept, ja dom ska jag göra. Undrar om jag har några formar? Det måste jag kolla innan jag handlar på torsdag efter jobbet. och så dumlekolor såklart, dumle får jag inte glömma. Man kankse inte bara skulle ta orginaldumle, man knakse även skulle köpa dom där smaksatta dumle så får folk en smaköverraskning. Eller kankse inte. vad finns det för smaker föresten? kola? Äpple! och lakrits. JA MEN FÖR TUSEN DET FINNS JU LAKRISDUMLE! Det är ju min favorit. varför köper jag aldrig det längre? nej men gud jag kommer inte ens ihåg när jag köpte det sist!!! Min påse med lösviktsgodis brukar dominera av lila dumlekolor. Hur kan jag glömma att plocka såna? Jag älskar ju dom! Mina bästa! Hhhmm när köpte jag lösvikt sist??? Nån gån straxt efter påsk? ja det var det nog men ne do hade jag inga lakritsdumle. Innan påsk? Till påsk, men inga då heller... Men innan det då? Nej då var det så himla länge sen jag köpte godis efter som jag fastade. Nej jag kan verkligen inte komma ihåg när jag köpte det sist. Finns dom kankse inte längre? Nej visst ja! Coop forum där jag handlar mest har ju bytt lösviktsgodis leverantör för ett tag sen!!! Dom har ju inte cloetta längre utan godis prinsen eller nåt, vilket är helt värdelöst för jag skanade nåt mer kommer jag ihåg när jag plocka medans de höll på och byta. Hhhmm undrar om det var mina lakritsdumle som försvann då? nej fan det här måpste vi kolla upp. Ska se om det verkligen är så att de inte finns på Coop längre... kankse dom har på maxi? aja nåväl, ska baka dumlemuffins iaf........ ´ZZZZzzzzzzzzzzz##




Detta ska undersökas imorn!

tooDiiLoo


HALLEN!!!

Nu kommer dessa efterlängtade FÖRE OCH EFTER BILDER från min hall.

Jag har tapetserat om i hallen och även målat om byrån som jag har i hallen.

Tyckte min tapet i hallen var totalt gräsligt, det var mörkt och allmänt tråkigt i min hall så jag fick för mig att jag skulle ljusa upp den lite.

Jag började med att måla byrån så den blev ljus och fräsch:



Orginalfärg: Trä med mässing handtag       
Nu: Vit med silverhandtag,
även ny korgoch duk ovanpå



Orginal tapet och den nya tapeten



Från vardagsrummet                            Från ytterdörren



I hallen                                         Från toan


Ganska tråkigt va???


men så här ser det ut NU!!!!







 

(miniatyrer= klicka på för att se större)



VISST BLEV DET RIKTIGT SNYGGT!


JAG ÄR IAF MYCKET NÖJD, JAG TYCKER DET ÄR RENT UT SAGT SKITSNYGGT.


HELNÖJD OCH JAG STORTRIVS!


Säg gärna vad du tycker och önsska fler bilder går det självklart att ordna.

 


TooDiiLoo


ONSDAG

Dagens positiva:

¤ Kvällssol

¤ Lunchade på donken idag

¤ Tog en skön långpromenad på ekens med hundarna nyss

¤ Fått en paket-avi

¤ Halva arbetsveckan avklarad



Dagens negativa:


¤ Trött (ne, men vad ovanligt)

¤ Äckliga potatisbullar till lumch idag på jobbet
   (men det blev ju positivt eftersom vi åkte till donken istället)

¤ Måste gå med sopor och städa

¤ Alva bajsa ner sig i hela häcken i skogen så det blev att duscha efter skogspromenaden!






GODMORGON *gäsp*

Hur fan kan man vara så jädra trött hela tiden för???
Usch och fy och bläää för mornar! Jag har verkligen så svårt att ta mig upp, jag är så himla trött på morgon och vill bara sova mera. och det spelar ingen soll att jag går och lägger mig klockan nio eller kolockan elva på kvällen jag är lika förbannat trött varje morgon iaf. Hur ska jag kunna förändra och mina morgon runtiner? jag orkar ju inte gå upp i tid och det blir det inget av de nya morgon rutinerna. jag har ju tänkt att jag ska ta en 40 minuters promenad med dogsen på morgon men med att fixa sig själv, ta promenaden, klä sig, utfodra zooet så måste jag ju gå upp toktidigt. och om jag måste gå upp tok tidigt så måste jag ju oxå gå och lägga mig tidigt. Vem vill lägga sig sju på kvällen? nej då försvinner ju hela fritiden..... jag vill ju verkligen ta en långpromenad på morgoene för vårmornar är ju så härliga och det kände jag förut när jag var ute men då bara han ta en sväng på knappt en kvart.... det var så synd att jag inte hann ta en långins..... suck.....


nej jag är fruktansvärt irreterad på mig själv! jag fattar verkligen inte hur jag ska göra, vad jag ska göra för att inte alltid vara så fruktansvärt trött varje satans morgon!!! Nåt måste göras men vad fan då?



Idag iaf så ser dagordningen ut så här:

jobba 7.30-16

ta en långpromenadefter jobbet med dogsen på minst en timme

städa och gå med sopor

Jag lovar att fixa in för och efterbilder på hallen IDAG!





Sen var hela den dagen oxå slut....


Förresten har jag nångång nämt att jag VILL HA FLERA TIMMAR PÅ DYGNET!!!!!!


TooDiiLoo



TISDAG

Dagens positiva:

¤ Tessut har färgat håret på mig idag

¤ Hon klippte mig oxå (blev asbra)

¤ Desperate housewives ikväll

¤ Soligt väder

¤ Fick extra planeringstid på jobbet idag,
   helt kanon, fick lite gjort faktiskt.




Dagens negativa:

¤ Lite kallt...

¤ Tuffsan löper







MÅNDAG


Dagens positiviteter:


¤ Soligt vår väder

¤ 30 min morgonpromenad

¤ Snälla tessut som hämta mina hundar så det slapp vara ensama så länge

¤ Tjejgruppen idag. Mycket snack och massa god mat!

¤ Maria Montazami på tv :)




Dagens negativiteter:

¤ Trött

¤ Stress på jobbet

¤ Kom hem för sent ikväll tycker jag






GODMORGON!

Måndag idag! Ny dag, ny vecka och dessutom första måndagen i maj så även ny månad. Känns sådär lagom bra men tanke på hur tokstressad jag känner mig angånde jobbet. Men det blir nog bra med allt ändå men jag är nog även något nervös för allt som ska ske. Har ju välförtjänt semester sen att att pusta ut på.


Idag har jag sov morgon, börjar klockan nio. Var upp klockan sju och har både gott en långpromanad med dogsen och ätit frukost. nu ska jag bara göra det här sen ska jag klä mig och göra mig i ordning för att cykla till jobbet.

Riktigt härligt väder är det idag oxå


Det är tjejgruppen idag så jag måste skynda mig hem sen när jag slutar tok sent för att hämta hundarna och traska tillbka till nästan samma ställe. Ska bli kul. Men Josefin!!! Glöm inte kameran!!!



ses ikväll!



TooDiiLoo



KVÄLLER....

Nu är det kväller.....

Jag sket i att bada dogzen, de blev så fina av bara borstning och kamning så det får bli bad en annan dag.

Ska straxt ner och hämta kläderna i tvåttstugan sen är det natti natti som gäller!!!


Godnatt!


PUST PUST....

Oj oj vad jag städar och tvättar men ändå blir man aldrig klar.... man måste ju ta pauser och kan heller inte hålla igång ända in på småtimmarna så med andra ord jag blir INTE klar idag. jag byter ju gardiner och grejar och har mig just nu så det tar lite tid men i köket är jag iaf klar med det.


Men jag tänkte inte gör så mycket mer nu. För nu springer jag mest bara fram och tillbaka till tvättstugan. och så ska man jag laga mat, käka och duscha och sånt. Dessutom har jag tänkt att duscha och bada hundarna oxå. Det stora vårbadet hehehe. De ska även borstas, klippas klor, smörja in tassar osv. Så nej ingen mer städning, nu nöjer vi oss med tvättning och SPA. treatment för mig och mina hundar.


Tänkte även greja lite här vid datorn. Som tex sortera bland foton, lägga upp för och efter bilder på min hall här, uppdatera på min hemsida.


Hhmmm hur fan ska jag hinna med allt det här???


Jag vill ha flera timmar på dygnet!!! Nu!!!!


Bäst att sätta fart!!!


TooDiiLoo







SÖNDAG

Dagens positiviteter:

¤ Strålande härligt väder

¤ Underbart fågelkvitter

¤ Sov gott i morse




Dagens negativiteter:

¤ Sov för länge

¤ Trött

¤ måste städa

¤ Har tvättstugan ikväll




............

Fy fan så det ser ut i köket efter att man har lagat mat. Jag som städa innan. Men vem fan orkar eller känner för att ställa sig och greja med det nu?

Inte jag iaf. ne, jag ska ta en sväng ute med prinsesorna sen ska jag bara nuta av lördagkvällen. Kankse blir något spännande av den....

VA FAN! DET SPÖREGNAR JU SER JAG NU!!!
men men de måste ju ut och uträtta sina behov.... fy vad jag tycker synd om dem.


Middag och film

Fick se att det börjar en film klockan sex på femman som jag skulle vilja se. Då tänkte jag att det är lika bra att börja med maten så jag kan äta till den filmen men det verkar inte som att jag hinner bli klar.

Fick för mig att avancera litegranna till middagen idag. Det blir:

Hemalagat postatismos med hemlagade köttfärsbiffar närmare bestämt viva la josefin speciallé

MummA!


LÖRDAG


Dagens positiviteter:


¤ 40 minuters morgonpromenad

¤ Lång och god frukost efter promenaden

¤ Shoppat nya prylar till mina älsklingar

¤ Shoppat hudvårdprodukter

¤ Lördag idag!!!



Dagens negativiteter:

¤ Hål i plånboken efter shoppingen :(

¤ Det kliar på läppen

¤ MÅSTE STÄDA





ALLVARLIGT!!!??

Nu måste jag sluta sitta här framför datorn!!! jag skulle städa och greja och dona idag men det enda gjort är att sitta här och shoppa!!!! Och shoppa som är det sista jag ska göra för det gör jag just nu alldels för mycket. Men idag var det ju iaf növändiga saker jag besällt. Vård produkter till mig och dogsen. Och man måste ju vårda sig själv och sina älskade eller hur?



Från Häromi:


Lila retriverkoppel till Alva            Ett brunt till Tuffsan    lila bajspåsar     rosa bajspåsar



"No more tears"
Rengöring av tårfläckar under ögat på vita hunda
"Tearstick white"
Täckstift för tårfläckar på vita hundar




Från foderbilen:


     

Kattsand                   "Liver treats"                            Klicker




Från Apoteket:





Aco Spotless Face Wash, Aco Daily Toner, Aco faceScrubcreme, Aco sun kissed facecrem, Aco Daily moisturiser, Aco skin body scrub, Aco intimtvål, skrubhandskar och en fotfil



Ja, så var det med det. det var denna månadens shopping! Guud så kul det är sen när allt kommer och man får öppna paket och testa sina nya produkter. testade för ett tag sen en ny ansiktsvårdsserie men den var jag inte alls nöjd med så nu testar jag igen ACO från apoteket som jag har använt mig av förr. Jag tror jag tyckte det var bra och kommer inte ihåg varför jag sluta. Hhmm? Nåväl, som sagt, vad kul det blir sen när allt kommer då ska jag tvätta fejjan och bege mig ut på ett tränings pass med Alva. hahaha


TooDiiLoo




RSS 2.0