........





Man kan väl få drömma??
















MÅNADSRESUMÉ JUNI 2011

Som om det har hänt mycket???

njae

1 Juni



Såg faktiskt en av det bästa filmer jag nånsin sett eller på länge iaf, längtar till 2an!!

2 Juni

Var i Nävekvarn med Therese och dogsen.
Solade och hade picnic vid vattnet.

 

Sen tog vi en spontanbio på kvällen




3 Juni

Therese följde med mig till mamma och pappas hus på landet (de var borta)
Drack vin på verandan långt in på natten :-)


5 Juni

Big Brother finalen!!!




Simon vann! YAAAY!!!


6-15 Juni

Min blogg stod helt still i 2 veckor lika så mitt liv typ.
Vill inte minnas vad jag gjorde.


16 Juni 
 
En heldags föreläsning om Somalia på Culturum.
"Somaliadagen"
Väldigt bra dag för oss inom vårt jobb, framför allt pga arbetsplatsen...



APT på vallarna! Vi käkade smarriga mackor från supway och
hade krocket turnerning som jag och Fredrik fixat!


Go Fredrik!

Sen fikade vi hos våran oerhört goa chef!

17 Juni

Den förlorade fredagen.....
------> http://josefinheterjag.blogg.se/2011/june/den-forlorade-dagen.html#comment

Tog igen lite sömn och sov bort en hel fredagkväll närmare bestämt 16 timmars sömn (2h+8h+6h=16)

18 Juni

Åkte till landet med Jesper och Fia för att grilla med mor och far.

23 Juni

Till mor och far och fira midsommar i helgen.



24 Juni

MIdsommarafton!
Johanna, Patric, mormor, Uffe och Monica hos mor och far oxå.




25 Juni

Njuter av landet och solen

Hundarna badade






26 Juni

Till Norrköping  och shoppa med mina bästa brudar och
besöka bästa Vio och mysa med lille Elton!



 


29 Juni

Årets första dopp i Stigtomta med Theres!

 

 



Thats all!
Hoppas Juli blir en trevlig månad med mycket sol!





ÅRETSFÖRSTA DOPP....CHECK!!! :-D

Åkte och bada i dag med Therese.
Ett skönt dopp i kvällssolen!
Riktigt nice var det!

 


    



Lilla badkrukan Lea var oxå med!










SÖNDAG & SHOPPING I NORRKÖPING

Shopping i Norrköping idag med bästa brudarna idag!! Wiiieeeee

Mirela, Karin och Valdete kom och plockade uppp mig hos päronen vi halv 11 tiden och sen for vi iväg på shoppingrunda i Norrköping.





En bil full med läckra brudar ;-)




Självklart passade vi på att göra ett besök hos bästaste Vio
och henns absolut sötaste gullunge till son, Elton!




Sötaste prinsen!





På vägen hem blev vi hungrig så vi stannade i Krokek och käka på pizzerian.




Mirela Och Karin





Valdete och Jag



Tjingeling!



Det blev en hel dag  Norrköping med massa skoj!
Det måste vi göra om snart igen tjejer!





LÖRDAG

Är det sommar så ska man bada! Oavsett väder framför allt om man nu har tillgång till det och då menar jag bil och en villig förare.

Vi, närmare bestämt jag, Johanna och Patric gjorde ett strongt försök till att bada på lördagen.



Johanna drivade. Till Guldvagnen elller vad det nu hette. Enligt henne den sjö som alltid är varm.



Men det var svinkallt så vi bangade alla tre!!!!


 

Men inte de fyrbenta tokstollarna!!!











Så vi åkte hem och fika med glass istället!!!

:-)



FREDAG OCH MIDSOMMAR

Midsommar firade hos mamma och pappa tillsammans med Johanna, Patric, Mormor, Uffe och Monica.



De vuxna mupparna (inte jag) spelade utomhusyatzy med dessa stora tärningar







 
De fyrbenta mupparna latjade på deras vis



Eftersom det har varit dåligt med uppdatering och allt kommer in i efterhand blir det inte mycket skrivet. Vi hade en mysig och trevlig midsommar med god mat, trevlig sällskap, tipspromenad och fika. Som det ska vara helt enkelt! :-)



TORSDAG

Dags att åka till mamma och pappa för att fira midsommar på landet!

Slutade tidigt så jag och mamma åkte till Norrköping och handlade. Vi hämtade även upp Johanna och Patric.

Åkte sen hem till landet och grillade!


HELGEN


TORSDAG 23 JUNI

Guuud, vad tiden går fort fram! helt sjukt! Snart är sommarn redan över, den här tiden på året går alldeles för fort.....

Imorn är det bara ett halvår kvar till jul!!!! Hur kul känns det liksom.

Egentligen har jag ingenting att säga mer än att snart åker jag ut till mamma och pappa på landet för att fira midsommar. På söndag åker jag till Norrköping en sväng med bästaste brudarna.

Känner min inte helt hundra eftersom en del saker inte blir som man tänkt sig eller som man hoppats på, det har utvecklat sig åt helt fel håll så nu vet jag inte hur jag ska göra längre..... Men det lutar åt att ge upp faktiskt. Det bir nog bäst så iaf. Aja, vad göra liksom?


FACEBOOK VS. BLOGG

Det är faktiskt rätt kul att ta sig tiden och läsa igenom sina gammla inlägg på facebook. Man får minnen och en hel del leenden. Hehehe det är vad jag har gjort ikväll och insåg att slänga in ett intlägg i loggen på fejjan lite då och då faktiskt resulterar i en lite bloggvariant. Man kan inte behöver blogga? det är ju som att blogga på FB. Och om det är läsare till bloggen man söker så är det ju definitivt fler som läser mina inlägg på fejjan än här..... Hhmmm tåls att fundera på.... Eller?? Nej jag bloggar ju faktiskt bara för min egen skull.


Men som sagt kul var det att lässa gammla inlägg på FB. :-)


 


ETT JÄKLA MECK MED ATT VARA TJEJ!!!!



Duscha, skrubba, ansiktsmask, hårinpackning, raka benen,
fila fötterna, bättra på lacket, smörja in sig, skönhetssömn......


SEN fit for fight!!!!





DET BLIR EN DAG PÅ LANDET.....

Min bror och svägersaka ska idag ut och käka hos kära mor och far och självklart hänger jag på (trots att jag borde va hemma och städa) Men det blir trevligt med en dag på landet med god mat. Och eftersom batteriet är dött i kameran kommer en liten bild från mobilen.

Eftersom jag ska spontant ut på landet är jag helt o fixad så det bli bara en bild på mina egna örhängen dagen till ära!

På mina fina nalle puh örhängen (eftersom resten av mig ej är fixad) ;-)



DEN FÖRLORADE DAGEN......

Det känns verkligen märkligt måste jag säga, att en hel eller iaf en halv dag bara försvann, känns sjukt skumt....


Igår, fredag slutade jag jobbet halv tre. Regnigt och trist väder som det hade vart hela dan bestämde jag mig för att stanna hos brossan på vägen hem för att låna en bra film till kvällen. Det var bara svägerskan hemma och vi prata lite grann och eftersom jag verkligen inte hitta nåt att låna i brossans gigantiska filmsamling så kom vi fram till att hon skulle skicka nån bra film av dom som hon hade på datorn. Så väl hemma sen satte jag mig vi msn och hon började skicka men hon kom ganska så snart på att hon var tvungen att ge sig iväg för att hämta bilen så vi avbröt allt. Detta ledde då till att jag hade nada att göra och var sjukligt trött.... Jag tog den lättsamma filmen "Pippi Långstrump" ssom bara är 55 minuter och lång, slängde på den på dvdn och bädda ner mig med täcket i soffan för att se den och vila lite samtidigt, jag somnar efter halva. slumrade nog i drygt en timme, vakna av att behöva gå på toa.

Nu är klockan straxt före sex på kvällen. Jag är fortfarande ruggigt trött men ser att både svägerskan och min "uppvaktare" är online på msn så jag tänkte att jag sätter mig och snackar med dom en stund. Svägerskan börjar skicka film igen men vi hinner inte långt då brossan bestämt bravader på stan för dom två så hon försvinner snabbt och jag har fortfarande ingen film.... men jag har ju min "beundrare/uppvkatare" kvar och pratar med honom...... Men vi säger inte så mycket, vi är båda sega och uttråkade, har inget och göra och jag är så trött så trött så. Så efter att vi har pratat i knappt en timme säger jag såhär: Jag ska nog gå och lägga mig och vila en stund, kankse sova en timme, max en timme, så är jag nog både piggare och pratgladare senare! :-) Oki sa han, vi hörs senare.

Nu är klockan sju och jag stjälper ner i sängen.... Känner att jag är trött som fan men jag kommer nog inte somna för att jag har för mycket i huvudet som jag tänker på så jag ligger nog bara här och vilar en stund. Ligger och tänker att vid åtta ska jag gå upp och då ska jag ta cykeln till affären. För jag ligger och blir hungrig, funderar på om jag kan komma på något riktigt riktigt gott att äta till en sen middag och något gott till filmen. Mmm det blir bra det hära: vila, affären, god mat, film och forsätta snacka med min "beundrare/uppvaktare" :-) Det blir skönt detta.....

Plötsligt slår jag upp ögonen och samtidigt tänker att "shit, det kankse är dags att gå upp nu så man inte kommer försent till jobbet" Men lugnar mig själv ganska snabbt med att det är ingen fara, det är lördag, du kan sova längre Josefin. Men då slog det mig att jag har ju egentligen aldrig "gått och lagt mig för natten" och börjar fundera på vad klockan kan vara. Tittar på klockan och ser att DEN ÄR 02.45!!!!! Då har jag sovit sen klockan sju på kvällen ända in på natten..... Känns helt skumt, jag som bara skulle slummra i en timme typ. Jag stiger upp, inser att jag har alla mina kläder på mig, alla smycken på mig, tvn står på, datorn är på och det är tänt i både hallen och i köket. Jag går till badrummet och borstar tänderna, klär av mig kläder och smycken. sätter mig vid datorn, ingen alls är online..... Jag kan inte riktgit sätta fingret på om jag är utvilad nu eller fortfaraande trött men så tänker jag vad fan ska jag göra upp klockan 3 på natten. Nej jag går och lägger mig igen......

Och vad händer?? Jo, jag somnar som en gris och fortsätter och sova hela natten fram till klockan nio idag!!!! Då när jag vaknar tänker jag nu måste jag väl fan vara utvilad. Kliver upp och gör kaffe och nu sitter jag här.

DEt känns helt sjukt att fredagskvällen bara försvann så där. Helt sjukt att jag kan va så trött..... Men jag måste ju ha behövt den här sömnen och varit i stort behov av den för annars hade jag ju aldrig sovit så gott. Skönt var det men ändå skumt, jag förlorade ju en halv fredag på det, fredagkvällen dessutom. Men jag har ju inte sovit bra, ordentligt eller tillräckligt på minst 2 veckor pga olika skäl. Inte kan jag påstå att jag mått särkilt bra men det är inget jag har talat om här så jag tänker inte ta upp det nu helller. Men alla spänningar man haft i kroppen som lättsamt börjar släppa i slutet på veckan och jag kan fortsätta med livet som vanligt så slog tröttheten mig ordentligt!!! Trötthehet som jag inte hunnit känna på så länge bara slog mig, det var som att gå in i en vägg.

Men som sagt, skönt var det att få sova ut. Sjukt att jag missat en dag på det. :-P

Ne, nu gör vi nåt vettigt av den här dagen istället!!!







BIG BROTHER 2011 FINAL

YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES YES



VINNARE AV BIG BROTEHR 2011:




SIMON DANIELSSON!!!

Helt sjukt att det är över nu....... Känns som igår de gick in i huset. Tycker det har varit en härlig säsong och sjukt kul att följa människorna. Helt kanon säsong!  Asroliga och sköna människor! Härlig blandning! Man blir lite sentimental när man ser alla återblickar och jag är glad för Simon skull.

Hoppas det blir Big Brother snart igen!!!!


BIG BROTHER 2011

IDAG HEJAR VI PÅ SIMON!!!!



Låt Simon vinna Big Brother i kvällens stora final!!!

099-418 03




YAY ITS FRIADY

Härligt med fredag


Tok varmt har det varit idag. Åker ut på landet ikväll och hoppas på varmt väder imorn med.




PIRATES OF THE CARIBBEAN

Jag och Therses fortsatte att följa kvällen i spontanitetens tecken och kom på att vi skulle gå på bio.

Så klockan 21.00 blev det en dejt med Johnny Depp på Röda kvarn.

Med andra ord såg vi såklart Priates of the caribbean och
 kapten Jack Sparrow är ju helt fantastiskt underbar!
Suverän film!!!








Det bästa av allt med denna kväll var att det var ju en alldeles ljummen och härlig sommarnatt. Precis som det ska vara.

:-)


LEDIGHET= SPONTANITET

Skönt med en ledig dag bara sådär och då passade vi på att vara lite spontana jag och Thersese. Vi åkte ner till Kronhallen på stan för att köpa oss en god sallad till lunch och lite anat gott. Sen stuvade vi in oss med våra hundar och en stor filt och åkte ut till stranden i Nävekvarn.

Tyvärr så började det att blåsa och så kom det lite tunna moln med det var ingen fara vi hade supermysigt ändå och hundarna lekte och hade skoj. Lite färg har vi nog fått iaf.

Det var superhärligt och jag hoppas vi gör det igen snart.



 


 









  

Det var kallt i vattnet....




  

Vår gemensama trio: Alva, Tuffsan och Ludde








 

Jag älskar verkligen mina nya söta skor....


TooDiiLoo







ONSDAG JUNI THE FIRST

Dagens negativa:

¤ Helt vannsinigt trött

¤ Ont

¤ Gick ju sådär med "att göra/måste göras listan på planeringen idag

¤ Trött som fan (oj, det hade jag redan nämnt visst)

¤ Har ett skitstökigt hem som MÅSTE STÄDAS SNARAST

¤ Känns som fredag



Dagens positiva:

¤ Härligt väder

¤ Dejt med Lillian

¤ Såg en så jävla snygg kille i en snygg bil! Kolla in honom så jag höll på och ramla av cykeln :-p

¤ Sett en bra asbra film idag

¤ Ledig imorn!! :-)






Pest eller kolera?

- Uppvaktas flitigt av min "hemliga" beundrare.........

What do we feel about that??

- I have no idea!!!!! I brist på bätttre så.... :p


MAN KANSKE BORDE BÖRJA LYSSNA PÅ SIN BROR :)

Ha precis sett filmen:

"Tomorrow when the war began"



Helt klart den bästa filmen jag har sett i år. Brossan har tjattat om att jag borde läsa boken för det är bland de bästa böcker han någonsin läst. Nu har han iaf fått mig att se filmen (vem fan orkar läsa när det finns på film). Men jag är glad att jag såg den för den var fan sjukt bra ochhade jag läst boken innan hade jag säkert bara blivit besviken för det brukar man ju alltid bli när man läst boken före filmen.

Nu hoppas jag bara att resten av denna bokserie filmmatiseras så jag kan få se fortsättningen (för som sagt vem fan orkar läsa?) Såg på IMDB.com att det faktiskt kommer en tvåa redan nästa år. YAY!! Vad glad jag blir. Hoppas de fortsätter så. Det måste dom ju man kan ju inte sluta mitt i, jag menar finns det hela 7 böcker i denna serie och man gör film av 2 måste man ju fortsätta att filmmatisera alla. Hoppas på det iaf.

:-)


FILMEN MED DEN KNASIGA TITELN

Nu blir bror glad!! :-)

Kollar på film, på "Tomorrow when the war began"


RSS 2.0