Från mobilen

Gör ett nytt försök med att skriva ett inlägg från mobilen... Det gick ju inte sådär jättebra sist men men vi gör ett försök iaf. sitter hos mormor o löser korsord men nu ska vi spela lite spel istället... shopping uppdatering får komma senare :)

SEMESTER















Ville bara säga att.....


NU HAR JAG SEMESTER!!!

YAY!!!




MÅNDAG...

Ja men det gick ju bra det här. Har avverkat försa dagen på sista veckan innan semester. Det skulle ju som sagt va lite av en "värstingvecka" men som jag sa tidigare det ser nog bara så ut på papper det blir nog bra. Det gick bra idag iaf och det känns skönt.

Imorn dock så börjar sex och första kiden kommer straxt där efter sen kommer inte nästa förens klockan 8!!! Det känns ju lite långsökt måste jag ju säga men men. shit happens.

Nu ska jag ta och röja och greja lite här

TooDiiLoo


GOMORGON VÄRLDEN

VILKEN UNDERBAR DAG!



Idag = måndag = ny arbetsvecka



Men inte vilken arbetsvecka som helst utan..... den sista innan semestern!!!! Yay! kommande vecka ser väldigt tuff och jobbig ut påpapper om man säger så men jag är rätt säker på att det kommer bli bra. Det ordnar sig. Bara det är fint väder (inte för varmt dock) så blir allting bra.


Helgen då? Jo lördag var kanon. Det åskade och regnade vilket var väldigt passande, det behövdes lite regn. Och så hade man heller inget dåligt samvete för att  man satt inne så då kunde man ju faktiskt skylla på att man ändå inte kan va ute för det var inte så roligt väder. jag passade på att städa och greja lite och det var ju inte helt fel- :) men sen framåt kvällen hörde Mirela av sig och undra om jag skulle komma över och dricka lite vin medans Diana färgar håret på henne. Så jag sprang över dit med en dunk vin och även Karin var där så vi satt alla fyra ute på ballkongen och drack vin, tjattrade en massa, skartta och slinga Mirelas hår.


Det var supertrevligt brudar!!! Askul var det, jag tror jag blev lite lullig hehehe Mycket prat och skratt i flera timmar ända in på småtimmarna.... heheh hoppsan! Det gör vi om snart igen tjejer.



Nej nu ska jag ta och hälla i mig det sista av kaffet och börja göra mig i ordning för att bege mig till jobbet. Undrar jag hur dom har det där..... :) Jag som stänger iaf.

TooDiiLoo



VILLE BARA SÄGA....



YaY!

Dessutom börjar nedräkningen tlll semestern på allvar nu!!!

:)


YAY IT'S TORSDAG!!!

Vilket betyder att det är fredag imorgon, vilket betyder att det är helg sen! Yay!

Dessa senaste 2 veckor har verkligen gott supersnabbt, fan alldeles för snabbt, hela jädra sommarn är ju snart över..... :(

Men men nu är det helg iaf och det ser ut som att det kommer bli en mycket härlig, rolig och spännande helg! Men don't put my hopes to high.... Fast det blir nog asabra ändå.

Nu ska jag torka till och sen nanna kudden


TooDiiLoo


ONSDAG REDAN....

Ville bara säga godmorgon!

Sitter och dricker kaffe och har precis gjort klart en utvärdering/bedömning på min egen arbetsinsats inför lönesamtalet med chefen idag. Spännande! Mitt allra första!! Ska bli intressant.


 

Börjar halv tio idag och det är inte fy skam. Slutar dock 17.45 vilket kanske är lite midre roligt men jag kankse kan ta en friskvårdshalvtimme idag i samband med rasten så det blir en timme, då hinner jag gå längre och mysa längre med dogsen. Så får man inte lika dåligt samvete :)

Nu måste jag nog ta och sätta lite fart.....

TooDiiLoo


BARA



EN VACKER BILD....


HAPPYFACE

Ibland är man helt enkelt bara helt nöjd och väldigt glad!! 

Det är jag nu faktiskt, riktigt happyface!!!

Man har fasen ett leende på läpparna förjämnan just nu och det känns jättebra! :)

Jag är något trött bara, det är för varmt så jag blir trött och hängig, trött för man inte kan sova på natten och så känns det inge vidare att jobba i denna värme heller, så jag känner mig väligt trött hela tiden men....¨

Samtidigt fantastiskt happyface glad!!! :)



The yellow one is me! :)





Tjingeling


VARMT!!!

Det är 28.5 grader inne och 32.1 grader ute idag och jag har haft en het dajt idag.


Jo idag har jag näligen dejtat....



Jo just det. Jag har dejtat tvättstugan typ hela dagen idag. och nog fan har det varit en het dejt!

Jag svettas som en gris.... jag rinner snart helt bort. Fy fan!

Nu ska jag straxt gå och hämta det sista i tvättstugan sen ska jag göra följande:




¤ Laga mat
(snabbt)

¤ Äta (snabbt) :/

¤ Diska
(snabbt)

¤ Dra runt med dammsugarn lite snabbt

¤ Duscha

¤ Ringa hit Diana

¤ Softa hela kvällen med Miss Diana! :)



TooDiiLoo


JESPER!

från kommentarer på inlägget "För varmt"

Postat av: Jesper

Vad du gnäller, nu när sommaren äntligen har kommit. Är ju härligt.

2010-07-04 @ 14:37:07




Hörredu brosan, jag har faktiskt dispans!!! Jag klagar minsann ALDRIG när det är kallt så JAG FÅR klaga när det är för varmt!

Hur kul är det med värme egentligen? Svetten bara dryper ner, man är plaskvåt och ofräsch, man kan inte ha smink på sig för det riner bort, kläderna klipar, man drick och dricker hinkvis med vatten vilket resulterar i att man måste spendera halva dan på toan, man får ont i huvudet och får solsting!

Fryser man när man är ute då det är kallt så kan man ju gå in och värma sig. Om man svettas ihjäl ute när det är för varmt kan man ju knappast gå in för att svalka sig för där är det fanimej värre!




MEN SHIT

VAD TRÅKIG JAG ÄR!!!!!

Nånting måste jag väl ha hittat på som man kan skriva några rader om, eller?

Ne, faktiskt inte. Blääää

Jag bara jobbar och jobbar och jobbar och när jag kommer hem är jag halvt avliden av värmeslag. Glömmer dessutom kameran jämt oxå och det är ju betydligt roligare att läsa om det är dokumenterat i lite bilder oxå. Har inte ens tömt kameran sen i midsommras typ och dessutom är den totalt urladdad.

Jaja nu ska jag iaf ta en skön dusch och frächa till mig så man är redo för att hitta på nåt kul ikväll om något dyker upp. =)


RSS 2.0