NÄST SISTA DAGEN PÅ 2010

Bara stress hela hela tiden. Hann ju inget vid datorn idag heller ju.

Och inte har jag ens hunnit att lägga upp bilder från julen här, jag som har massor, det kom jag på nu när jag skulle tömma kameran inför nyår.

Nu blir det att packa det sista, fixa i ordning lite och sen åka till mor och far för att sedan åka vidare till Norpan imorn till världens bästa Helena!!! Vi ska nyårskalasa tillsammans och det ska bli så jäkla supernice!

TooDiiLoo




NER PÅ STAN


Men hjälp va tiden gick fort helt plötsligtr. Jag som tyckte jag hade så gott om tid nyss.

Idag är jag ledig, shoho. Men jag har en del saker att ta hand om. Har en apointment i centrum vd 11 så jag tänkte hinna tittta in i ett par afförer innan det. Den efter det har jag ärenden både tilll banken och apoteket och så tar jag dom affärer jag inte hann hinnan hehe.

Men som sagt tiden sprang iväf ju så nu måste jag kasta i mig frukosten jag håller på med och sen klä mig färdig för att sen hoppa ut i kylan

TooDiiLoo


HINNER INTE

med att printa ner här oxå.....

håller på att ordna med mina nya blogg om dogzen!



www.papillonlivet.blogg.se


HJÄLP

Jag håller på och färgar håret på mig själv!!!!
Har aldrig gjort det förut men jag tänkte det kan ju inte va så svårt, jag färgar ju håret på mina vänner hela tiden. Dessutom har jag ju både sett och känt hur de gör på mig.

Så jag kletade i lite färg förut och nu är det nog bäst jag går och sköljer ur det så inte håret faller av, av sig själv snart.









JAHAJA

Slutade tidgit idag, första dagen på jobbet efter julledigheten. Skönt då jag har lite att pyssla med. Men sen så jobbar jag bara imorn och är sen ledig igen. Men imorn blir det hju tyvärr en lite längre dag.... suck...


Ska fixa lite nu med min andra, nya, blogg för hundarna. Har ju en superfin hemsida om dom men den har jag nu valt att ta bort och göra en blogg istället.

Så nu håller jag på och för över alla bilder och inlägg till bloggen och det är faktiskt lite pyssel.


Tröööööttttt

Nu har jag tagit en låååång skön dusch med lite spatreatment.

ansiktsktsmask och hårinpackning is the shiiitt!!!

Skönt var det och nu blir det ännu skönare...... nämligen säääääääääääääännnnnnnnggggggeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!


GODNATT!!!!


Bbbbuuuuurrrrrr

vad kallt och dragit det är i min jävla lägenhet. Det är fan inte riktigt klokt! Tokkallt! näsan är röd och fingrarna är alldeles blåa.

Håller på och gör iordning lite mat så man får väl ta sig ett glas (eller fler) rött vin till så kankse man får upp värmen lite!!! :)


Julklappar...




verktygslåda (från arga snickarn(:), äkta fårskinstofflor, usb-minne, tårtspade som ser ut som en sko, spakitt, ljusstakar i glas, badlakarn, handdukar, superduper mysig filt från chili, fias pepperkaksgris :p, väggalmenacka, julmatskålar till djuren, julsmörknivar, elvistidning+skiva, snökula, jetset klocka, diskmedelpump, glöggflaskehållare som ser ut som en tomte, hitec-sprits, elvisskålen från chilli och newspaperbag.

:)

Köpte en julklapp till mig själv som hastigast igår när vi skjutsade hem Johanna och Patric.
En superfin plånbok från diechmann.
Som jag redan spanat in innan jul.... men icke var det rea på den men men :)


ÄR DET SLUT NU?

"Nu är glada julen slut slut slut. Julegranen kastas ut ut ut....
men till nästa år igen kommer han vår gammle vän....
för det har han lovat!"


Ja, tur är väl det?!! Man stressar så mycket innan jul för att hinna med alla bestyr som måste göras. jag har iaf bestämt mig för att stressa mindre!!! För vad är det som är det bästa med julen? Är det inte egentligen inte bara att få nytta av snön, allt det fina pyntet, alla dofter, julbelysning, alla ljusen och julgranen och allt det. Tiden innan jul, från första advent, är ju bara så mysig. Lika bra attt stressa ner lite och njuuta av den tiden för vips så kommer julafton och lika snabbt är det förbi. och efteråt får man nästan lite vemod och ängest och lessen över att det redan är slut. Den bästa dagen på året som man väntat så länge länge på är redan förbi. Soom en lite vindpust bara. Och nu är det ett helt år innan denna mysiga tid kommer åter.

Men jag har iaf haft det helt underbart med min famlij i jul. Trots att vi blev hemma pga av att mamma var sjuk och så var det dåligt väglafg för att bege sig ut. Så julfirandet med släkten får faktiskt vänta på obestämd framtid. Det blev jul iaf! God mat, glögg och godis, skratt och stoj, många många fina och roliga klappar och bus i snön! Ja mysigt var det.

En härlig jul tillsammans med mamma, pappa, storebror Jesper, svägerskan Fia, lillasyster Johanna, svågern patric, Tuffsan, Alva, Zafira, Zilver och Bosse!!! Härligt var det, underbart väder hade vi och alla var nöjda med sina julklappar!

Nu är jag hemma hos mig igen. Så nu ska jag "leka" med mina nya julklappar. :) Ska plocka i ordning lite. Sen tänkte jag återkomma hit senare med lite bilder från julen. Måste ladda kameran så jag kan föra över och så måste jag få lite bilder från dom andra så det kommer komma upp sen. och sen har jag ett nytt projekt på datorn som måste tas tag i.

Hör sen! TooDiiLoo!


JULAFTON

Jag önskar alla mina läsare, vänner och familj

en riktigt GOD JUL!!!






DAGEN FÖRE DOPPAREDAGEN!!!

Ja nu jädrar är det dagen med stora D:et!!! Helt sjukt! Det är alltså julafton imorn...... Tänka sig att man alltid blir lika förvånad att vi redan är där varje gång, varje år. Men det är en underbar tid och en anna sak.... Kan man tänka sig??? Att det blev en vit jul även i år. Två år i rad nu har det varit snö på julafton! underbart, kommer inte ens ihåg sist vi hade det. innan förra året alltså.





Men det finnns ju en viss nackdel med detta underbar vädar..... Att dedt blir dåligt väglag etc. Så vi kommer nog inte iväg till släktingarna i linköping på julafton. men vad gör väl det. Vi kan ju fira julafton själva och dessutom blir det julfirande även på juldagen och den ser jag mest fram emot! :)







Nu ska jag snabbt inta lite frukost! Bädda, packa de sista, byta om och greja lite. Pappa kommer sbnart och hämtar mig! Så nu måste jag kila1




GOD JUL!!!


dan före dan före dopparedan!!!

Har grejat och donat med massor idag och nu ska jag springa ut på ett ärende som hinner inte mer nu!

Hör senare ikväll!

TooDiiLoo


Snart är det jul!!! :)


OVER AND OUT

Nu är helgen slut och jag med den!!!!







Denna helg har bestått av tvätt, städ, julfika, familjemys, julgranspyntning, snöbus, kusinbus, hundbus och julklappsinslagning och nu avslutar jag denna helg med ett glas rött i soffan....









Sen är det snart dags för sängen! Lång dag imorn!

natti natti


GRANEN

står så grön och grann i stugan, granen står så grön och grann i stugan

tralla la la lalala




FJÄRDE ADVENT

Nu tar jag mig en lite advents fika, kaffe, lussekatt och Helenas goda havreflan med smörkräm!!! mumma!!

Sen ska jag banne mig slå in alla julklappar... eller iaf så många jag hinner :) Fan asså jag skulle vilja ha många många fler timmar på helgen, man hinner ju ingenting!



julbäddat! :)







Min finfina julgran med sina 100 röda och guldfärgade julkulor!
Och så glitter och minilampor såklart!




TooDiiLoo





SÖNDAG 19 DECEMBER & 4:DE ADVENT

Redan????


Idag på dagens schema står det tvättstuga, klä julgranen, slå in julklappar och göra köttbullar till julbordet! Det blev visst mycket att stå i idag! Dessutom ringde min faster och sa att de kommer och åker pulka i backen utanför hos mig och att Linda skulle bli jätteglad om jag och hundarna kom ut och gjorde dem sällskap. javisst sa jag och insåg att det blev väldigt stressigt idag med allt som ska göras.....

Men då har jag ju inte tid och sitta här!! Vi hörs sen istället

ciao ciao!


RUBRIK??

Fikagästerna har farit hem nu. Det var mycket trevligt och supergott såklart. Även gästerna var nöjda! Och hur gulliga var inte dom då?? Fick jättefina blommor! :)



hihi julhemlisar!

 
Tuffsan och Alva var oxå julfina!



Fikat




Zilver myser med pappa!



De gillar varandra kan man säga!
:-)


 

Fia och jesper!



Och så självklart en vacker bild på den varmande brasan i den fina öppna spisen!




:-)

Nu blir det matlaging!

TooDiiLoo







NU SÅ

Är alla ljusen tända, julmusik på och brasan är tänd....

Nu är det bara fikagästerna som fattas

:)


LÖRDAG 18 DECEMBER



"Nu är det ljus här i vårt hus, julen är kommen hoppfallerallera"


Eller ja nästan iaf!

Hela morgonen/förmiddagen har jag tokstädat här, fixat och grejat och gjort fint. Tagit fram nya ljus överallt, bakat och till och med "tänt brasan" För här vankas det lite advents/julfika. Familjen är bjuden med det är bara min pappa, bror och svägerska som kommer. (mamma sjuk och syrran och svåger i fjällen)

Men vi ska ha riktigt myspys ändå....





Har precis duschat så nu måste jag skynda mig att fixa mig....
snart kommer dom ju!!!!



TooDiiLoo


FRIDAY, YAY!!!

Wiiiiiiiihoooooo thank god it's friday!

Ja visst är det härligt att det är fredag! Alltid skönt med fredag men jag har haft en härlig, lugn, skön och riktigt bra vecka på jobbet så det har ju inte varit direkt så att man har längtat ihjäl sig till fredag eftersom det har flytit på så bra. men som sagt, det är ALLTID skönt med fredag! fast nåt dåligt på jobbet är ju att det går magsjuka och det vill jag absolut inte ha!!!





Och kan ni tänka er att det BARA är en endaste liten liten vecka kvar till julafton?? Helt otroligt men ack så härligt underbart!!! Längtar!!! :)








PISSBLOGG!!!!!

Blogg.se var ju helt tokmuppigt igår ju. jag kunde ju inte logga in. Så himla otroligt jäkla typiskt när man ändå hade lite på hjärtat att dela med sig av! För det har jag ju typ inte nu!

Bläääääää


GODNATT!

Bästaste Helena är här! Vi bara pratar och pratar och pratar :D

Men nu ska vi förhoppningsvis sova..... kankse :)


TooDiiLoo


GODNATT!

Eller iaf snart! :)

Är man trött så är man och då kan man ju lika gärna gå och lägga sig eftersom man ändå ska upp tidigt imorn.... man börjar ju sju!!!

Ska titta på dagens sköna avsnitt av julkalendern! Den är ju bara så himla bra och mysig!
Sen blir den en kortis med Alva! Sen är det nog faktiskt sängen

TooDiiLoo


AHA!! PLING!!!

Jag tänkte om med det där om receptet på en riktigt smarrig och god matpaj. Som dessutom gärna fick vara snabb och enkel att göra. Varför ska jag sitta och kolla efter på nätet? jag har ju toooookkkkk många kokböcker och receptböcker. Många till och med helt orörda!!! Så ja jag tänkte att jag tar och kollar i dom, nånting måste jag ju hitta.

Det gjorde jag! jag hitta ett recept som verkade väldigt gott och o lockande dessutom matchade ingredienserna lite med de andras :) Topppen tänkte jag och tog den!!!

Laxqiuche nånting sånt hette den. Det blir nog bra det. men det stod 4-6 portioner och vi är 7..... Undrar om det kommer att räcka?





TooDiiLoo


MONDAY HAS PASS

Som vanligt är man trött och seg....

Har varit massor med luciafiranden på jobbet idag. Mysigt och åh så duktiga dom är på att sjunga!! helt fantastikst.





Nu ska jag ta och leta på nätet efter ett RECEPT på nån rikgtit smarig paj men gärna enkel. Om det är någon som har något bra förslag så kom gärna med det!!! :) Det ska vara en matpaj alltså. En varm. Den ska vi ha efter jul när vi har tröttnat på all julmat och när vi då ska ha pajknytis i familjen :)





TIME FLIES

Men herregud vart tar timmarna och dagarna vägen???

inte har jag hunnit med riktigt allt som stod på min lista men jag har iaf uträttat en hel del :) Och nu tänker jag nog inte göra mer faktiskt. man måste ju ta kvällen nångång oxå.

Ska ta en sväng med Alva sen blir det en dusch och
sen soffmys med knakse lite svensson svenssons jul på tvn :)


TURN UP THE VOLYM!!!

Det sägs att ett gott skratt förlänger livet.....

Ja, här har ni minsakt ett gott ett!!!!!


http://fuldans.se/?v=wuesfqddna


hahahahahahahah   hahahaha hha ha ha aha
hahahahaha aha hahahahahahah


JULDOFT PÅ BURK?

Jag önskar att man kan ta alla underbar dofter från julen och samla i en liten burk.

Dofter som glögg, pepparkakor, lussebullar, griljerad skinka, barr, nejlikor, hyacinter. Om man tar alla dom dofterna och samlar ihop dem och lägger dom i en liten burk. Så kan man öppna den burken när man längtar efter julen eller när man är deppig (för julen gör iaf mig glad)

Skulle inte det ha vart rätt mysigt?? hehehe








3:de ADVENT


Baka pepparkakor
= check!

Baka lussekatter= check!

Satt nejlikor i apelsiner= check!

Julpyntat ännu mera= check!!!


Visst är det härligt med allt julstök!


Nu ska jag ta en sväng om med dammsugaren och diska innan det är dags att börja med maten. Nästan så att jag inte vill laga nån mat nu.... Det doftar ju alldelse ljuvligt här hemma nu efter lussebaket. Och apelsiner med nejlkor och så några droppar glöggkryddedoft i doftljuskärlet så inte går det miste om vad det doftar här. Så jag hoppas inte matdoften tar bort den goda juldoften.


Det doftar underbart juligt hos mig!!!


Det blir nog lite adventsmys ikväll med lite glögg, nybakta lussekatter och pepparkakor. Då kankse de goda dofterna kommer tillbaka om de försvinner i matosen.....




FULL RULLE NÄSTA BULLE

Jahopp då var pepparkakorna klara!! Sista plåten i ugen.
Så nu blir det till att baka lussebullar.

Ska slänga ihop degen som sen ska jäsa i evigeheter
så då passa vi på att gå ut en sväng i snön :)










NU

Ska här bakas pepparkakor och lussekatter!!!!

:-)


      

 

  


STÖRANDE

fan vad störande jag skrev ett inlägg igår kväll men tydligen kom inte det upp på bloggen!!

Konstigt och jävligt störande!!!


JULEN!

Jag som verkligen absolut jättemycker älskar december, vintern och JULEN. Jag älskar verkligen julen och allt som hör den till.

Snötyngda landskap, snöflinger som faller, pepparkakor, glögg, mandlar & russin, choklad, julkalendrar, julfuilmer, julmusik, julkalendern på tvn, apelsiner med nejlikor, adventsljustakar, julgran, julbelysning, lussekatter, lucia, minusgrader, levandeljus, tomtar, nissar, renar, julskina, julklappar, julpynt, glitter och gröt- Plus alla andra hundra saker jag glömt som hör till julen! Ja jag älskar allt, till och med julstressen :)

Det jag vill komma fram till är att eftersom att jag älskar julen så borde ju jag av alla människor ha en betydligt mer juligare blogg så här års. Jag vet precis hur jag skulle vilja ha den men så tyvärr så är ju jag så jäkla dålig på det här med bloggdesign.... har typ nästan ingen anning alls hur man göra.

Undrar om det finns någon vänlig själ där ute som kan hjälpa mig????

Nån som kan hjälpa mig att göra min blogg julig och fin?????


TIDEN?

jo just det, jag som hade så himla mycket att göra ihelegn..... Hur mycket har jag åstakommit då?
Ja inte fan är det mycket inte. Får slita ihjäl mig imorn istället. Så jäkla typiskt och alltid är det så.... alltid ska jag spara allting in i det sista så att det står mig upp till halsen...

Men men, har precis fixat käket och det står i ugen nu, klart om ca 20 minuter. Har iaf städat lite idag och gått med sopor. Hinner säkerligen med en sväng med dammsugaren så imorn ska jag baka pepparkakor, ta fram det sista julpyntet och slå in en och anna julklappar!!! :D







TooDiiLoo





MEN OJ

Det var ju inte direkt menningen att vi skulle ligga och sova ända fram till 11 idag!!!! Hade ju som tidigrare nämt lite att stå i och göra i helgen men så tänkte jag oxå att jag har varit så ruggigt trött på mornarna så inte fan tänker jag ställa klockan, jag hinner nog det jag har tänkt ändå. Men så vaknade jag kl 6 och var kissnödig, gick upp på toa och sen gick jag och la mig igen. För jag var juinte riktigt vaken än så jag kan nog sova fram till 9 men så blev det 11!!!! och byrackan man har väcker mig inte heller. Hon låg till och med kvaer i sängen när jag var upp vid 6 och när jag slog uppp ögonen och såg att den var 11 då fick jag ju till och med väcka henne!!!! Och hon är unghund dessutom!!!!



Nåväl nu ska jag ta och kika på dagens avsnitt av julkalendern och äta lite "frukost" 

Hörs sen!

Toodiiloo


TÄNKA SIG

Att det redan är fredag igen!!! Helt otroligt och dessutom lång in i december REDAN!!!

Nu ska jag slänga mig i soffan i inte fan röra ett finger mer ikväll.... måste ju vila om man ska orka med allt som ska göras i helgen....

TooDiiLoo


MEN NEJ

Vad otroligt trött jag är!!!!

Blir nog en extremt tidigt kväll idag....


KOMMANDE DAGAR.....


Jo som sagt det känns ju faktiskt mycket bättre nu trots alla otäcka omständigeheter.... Känns bättre och det ser ljusare ut nu om man säger så. Har fått tillbaka kraften och glädjen och det verkar som att det kommer att bli helt bra snart.....

Så därför har jag slängt ihop en liten trevlig översikt på min kommande vecka!
Den blev visst något jul inspererad hihihihi
Men så gillar jag ju vintern, december och julen!!!! :)



Så det är ju oxå skönt att det känns bättre nu så att jag riktigt kan njuta av denna underbara tid som jag annars tycker så himla mycket om, en tid då jagverkligen mår bra!!! Men har inte hittills i år kunnat njuta fullt ut....



TISDAG

Idag har jag ägnat mig åt mitt så kallade hemliga projekt en hel del. Det kommer att bli så bra så när det är klart!!! hehehe har iof inte nämt mitt hemliga projekt här på ett tag och då hållar jag ändå på med det minst en gång i veckan men och andra sidan varför ska jag nämna det här när jag ändå ska/måste hålla det hemligt ett bra tag till. Så nog pratat om det!!

Idag är det tisdag vilket betyder veckans hjödpunkt: Desperate housewives ikväll!!






Och nu är det dessutom hela 2 veckor sen det visades ett avsnittt. å det ska bli trevligt men mitt i alltihop har jag ju helt och hålllet glömt det så kallade tisdagsmyset!!! skandal! Kan ju inte direkt påstå att man har mycket till mys hemma tyvärr.... Hmm har man verkligen lust att bege sig ut tilll affären eller??? Och bero på det, vad fan ska man äta idag??? Det har jag inte heller tänkt på och inte har jag mycket spännande hemma. Nej fan det låter som att det dags för en stohandling och påfyllning i skafferi och kyl.... jaja vi får väl se vad vi gör.

Innan mitt efterlängtade DH ska jag nog passa på att unna mig lite home- spa- treatment!!!
Det skulle då sitta fint!!!

TooDiiLoo



BACK ON TRACK MAYBE???


Ja jag ser iaf ett ljus längre fram i tunneln nu och det känns bra, mkt bättre nu faktiskt. Det ordnar sig nog


Första dagen på jobbet avklarad efter 6 dagar hemma och sjuk.
Det gick kanoners trots att jag var enormy himla
 trööööööttttttt!!!

Nu blir det en stor kopp varm choklad och julkalendern! :D



Tv julkalendern 2010: Hotell Gyllene "kn"orren!!

Roger Rantanen (Peter Engman)

Jag verkligen bara ålllllskar pappan!!!
Så himla härlig och rolig prick hehehe




Ja, sen efter det blir det nog faktiskt en tidig kväll
ikväll för jag är sååååååååååå tröööööötttttt!!!!



TooDiiLoo






snart fredag :)




JULSHOPPING

Nyligen hemkommen från en heldags julklappsshoppning i
Norrköping med Therese!!! 
Det var helmysigt och jätteskoj.

Alla jullklappar är nu inhandlade så nu är det bara det roligaste kvar...... Att få slå in dom!!!! köpte till och med massa nytt julpapper, snören och tjep så nu är det bara att sätta igång!!





Gud så skojsigt!!!










Längtar tills på fredag.... hihi







VILKET FANTASTISKT UNDERBART VÄDER VI HAR IDAG!!!

Har varit sjuk ett tag nu..... har ingen kraft, ork eller en nån liten liten gnista kvar just nu.....
Men jag är nog på bättringsvägen nu, iaf lite på väg iaf.....

HÄrligt väder idag!!! Helt vitt ute och snön fallar tätt och lätt! Synd att hundaran mina är hos pappa, skulle vilja gå ut i snön och busa med dom.... om jag hade orkat förstårs.





Nån annan som vill gå ut och leka med mig i snön???





Hoppas bara det inte kommer så mkt snö så att vi inte kan komma iväg tilll Norrköping imorn :(

Måste ju shoppa julklappar :(


Men nu ioaf ska jag äta frukost!!!!


.........

ORKAR INTE


RSS 2.0