HEMMA EFTER SKOGSUTFLYKT I SNÖN.....

Är äntligen hemma igen. Känner mig riktigt sömning nu så jag tror att jag snart gör samma sak som Alva... Nämligen snarka i soffan.

Härligt har det varit. Alla hundarna fungerade bra tillsammans. bara Leah som tyckte det var lite läskigt med större hundar. Men min lilla skit tyckte det var lajbans. De sprang alla lösa på fältet och skuttade i snön medans vi 2-benta tänkte grilla.

Själva utflykten måste jag säga blev lyckad för det var trevligt och roligt men självaste grillningen blev ju mindre lyckad om man säger så. Vi fick ingen fjut på veden. Vi hade tändvätska, ved och pappaer men icke sa nicke. Det brann ibland men det slutade ganska snabbt igen och ingen glöd blev det heller. Vi grjea och dona lääääääänge..... Drack lite varm oboy i mellanåt. Men några grillade korvar blidde det inte. Efter nästan 2 timmar gav vi upp med kalla tår och gick hem till therese och stekte korvarna istället. Vi som även hade packat med annat gott som marshmellows och så hade vi tänkt göra hajk bananer. Men men vi är nöjda ändå för vi fick en trevlig stund tillsammans och hundarna fick träffas och springa av sig. Vi sa att vi gör ett nytt försök någon helg framöver.

Lilla Alvis dränkt med snö!



Nova i djupaste snön





Elsa






Mooahahahahahah!







Jasmina tyckte vi skulle hålla värmen med lite huvud, axlar knä och tå, knä och tå





  Racing i snön! Min lilla hund jagar jasminas stora hund! heheh



Nej nu är jag skittrött!!! Ska snabba på med att betala räkningarna sen ska jag slänga mig i soffan en stund innan det är dags för en sväng om i duschen.


Snöängelhälsningar!!!




UTFLYKT SÖNDAG 31/1-10

Jaha, då var man upp med tuppen idag då. Vi ska ut på en härlig vinter utflykt i skogen. Än så länge så är det 14 minus ute buurrrr. Men jag hoppas att temperaturen sjunker något sen när solen kommer fram ordentligt.

Jag och min hund ska träffa Jasmina och hennes hundar, sen ska vi möta Thereses och hennes hundar sen beger vi oss till skogs. Där går vi en runda och stannar sen på grilllplatsen för att grilla korv, marschmellows och hajk bananer. Det kommer bli super mysigt. Hoppas alla hundar funkar ihop bara. mina och Thereses hundar har ju aldrig tidigare träffat Jasminas. Så jag hoppas det går bra och det gör det nog. Det är jag rätt säker på.

Nu måste jag dricka lite kaffe och käka lite ffrukost sen ska matsäcken packas och alla kläder ska på så det är bästa jag skyndar mig nu..

Glöm inte kameran!!!!!! måste ta så många härliga bilder jag kan på alla.


See u later / puss


EFTERRÄTT!

Mmmm... Det blev lite efterrätt oxå :-)'



Gräddglass med krossad choklad. Bland de godaste glassarna som finns ju. Det var aslänge sen jag hade glass hemma så det satt fint med glass och jag njöt.

Nu: belåten.

over and out


MIDDAGSDAGS...

Då har man avnjutit en fantastisk middag. Inte undra på att den var fantastisk, för jag är ju riktigt duktig på att laga mat. Så för alla er som vill veta blev det :



Potatismos och ingsstekt kyckling med "harry potter-bönor", rödlök och ost. Till det ett stort glas med kall härlig mjölk. Det blidde kalas!!

 Nu blir det en sväng ut till isbjörnar och pingviner (burrrr-burr) med stackars lilla voffen som måste ut när det är så kallt. Fast iofs det går ingen nöd på henne, hon tycker ju det är hur kul som helst att gå ur oavsett väder eller temperatur. Tur är väl det. 
 
Sen efter det blir det en snabb dusch, sen är det nog snart dags att gå och lägga sig. Vi ska ju gå upp rätt tidigt imorn eftersom vi ska iväg på vår lilla utflykt. Så senast halv åtta måste jag nog gå upp, så jag det blir tidigt isäng ikväll.

Måste rusa, see ya


SENARE LÖRDAG 30/1-10

Har grejat lite nu.... har visst räkningarna kvar :S Men jag har iaf fixat lite på hemsidan..... ÄNTLIGEN!!! Skrivit lite och lagt ut nya bilder och när jag kollade runt bland mina bilder hittade jag den här härliga:


 
Min lilla kusin Linda hade fått såna dära ansiktsmålarpennor i julklapp, så när vi var där i början på januari så målade jag henne som en clown och då ville ju hon även måla mig som en clown... Så självklart ställde jag upp!! :-) Vad gör man inte för de små barnen?! :-)
 Min knasiga syrra vill vara med på ett litet hörn oxå.


LÖRDAG 30/1-10

Jaha, vad ska vi göra idag då?? Det är lördag så man borde hitta på något roligt.... Hhmmm, nej. Ska städa och röja lite idag. Har haft en seg vecka vilket vanligtvis brukar leda till lite oreda hemma så städning får det bli idag... Känns i och för lite tråkigt med tanke på vädert. Det är kallt, härligt soligt och den nya, fina, vita snön glimmar. Helt underbart väder för att vara ute men det är lika bra och vila upp sig idag istället för imorngon förmiddag blir det värsta friliuftsdagen. Ska vara lika fint väder imorn så det kommer sitta fint till våran lilla utflykt imorn. :-)

Under dagen är det även kontorsarbete och datorkunskap som gäller. Får vi icke glömma!! Det ska betals en himla massa räkningar (Jippi!!) och om det blir några pengar över blir det lite shopping på nätet. Sen ska det fixas och grejas på hemsidan, har inte pysslat om den på riktigt riktigt länge, vilket är skandal så den måste uppdateras lite. Till slut blir det lite rensning och sortering bland alla bilder på datorn.

Så nu kom jag precis på vad jag ska göra ikväll.... SPA-tretment!!! Mmm pyssla om mig själv med lite home-spa  för det är jag fan värd!!!


TooDiLoo


Nu är det fredagsmys....

Jag är banne mig sjukt trött och sliten idag med. Slutade ganska tidigt idag  men vad hjälpte det? Var iväg till affären med Therese för att handla till söndag.... (Det vi skulle göra imorn, lördag är flyttat till söndag) Det tog ju sin lilla tid så jag var inte hemma förens tjugo över fem.... Skulle ju städa köket nu me jag orkar verkligen inte, röjde lite grann snabbt så jag iaf kan fixa käk sen. Men jag tänkte, jag har ju hela dagen på mig imorn så jag tar och städar och donar då istället... För något särskillt spännande lär ju inte händ imorn iaf så....

Ne, nu blir det fredagsmys. Ska se ad vi kan trolla fram för käk sen ska jag krypa ner i soffan och spela lite tv-spel och sen blir det let's dance och jordnötsringar.
Med andra ord jag ska inte göra ett dugg vettigt resten av kvällen utan bara passa på o slapppa ordentligt....

puss o kram


p u s t. . . . .

Nu är jag helt slut i både kropp och knopp.
Slutade 17.15 idag, skyndade mig till affären och köpte ingredienser, skyndade mig hem och satte igång med att baka. Jag lyckade dra lotten att få äran att baka till fredagsfikat på jobbet imorn.... INTE ROLIGT! Orka, när man slutar sent och skit.

SÅ nu ser det ut som värsta bombnedslaget i mitt kök, det var redan stökigt innan jag börja dona där inne och det blev ju inte bättre nu kan jag säga. Dessutom luktar det inte så trevligt heller, måste ut med sopporna. Men vem orkar det nu. Jag är verkligen helt jävla slut, ont eller snarare trött i ryggen är jag oxå. Dessutom har jag fortfarande en liten släng av träningsverken kvar och det fick jag verkligen känna att jag hade när jag ansträngde mig och pullsa i snön till jobbet imorse. Nej fan jag orkar verkligen inte ta tag i köket. Jag skiter i det och tar det imorn istället.

Imorn är det fredag. Slutar 15.15, ska då iväg till affären med Therese och handla inför lördag. Sen när jag kommer hem ska jag ta tag i köket och snygga till där, sen ska jag äntligen få ta helg igen. Ska lägga mig i soffan när jag är färdig med köket och inte röra mig på hela jävla fredagkvällen. Så det så!

Vad fan!! Kakan blev ju fan misslycckad, eller iaf glasyren!!! Blev ju för tunn och bara skönk igenom hela kakaan ju :-( Jävla skit.....

Nu ska jag lira lite tv-spel innan det dags för sängen....

ajöss


Hemma igen....

Har varit hos Tessut och Johan och passat deras söta små flickor Emilia 7år och Elin 4år. Elin blev överlycklig, hon är helt frälst i mina hundar. Så det blev en del mys och bus!




Det snöa lite kan man säga. Det snöa tok-mycket! Har en inställning på kameran som är snöläge och en som är skymmningsläge men ingen inställning för skymmning i snöväder. Bilderna vart ju inte särskillt bra... :-(


Elin och Alva



Det bjöds på pusskalas!



Emila, Elin och Alva



Fruktansvärt bra vinkel måste jag säga!! Alva ser ju ut som värst gigantiska hunden i Elins knä.


När Johan kom hem drog vi iväg till Willys med mamma, Jesper och Fia. Var i djuraffären oxå och köpte kattmat. Passade på att köpa en ny leksak till lilla Allvis.

Nu är det dags för en snabbdusch sen ska jag avnjuta semlan som jag köpte förrut.

Godnatt


Barnvakt!!!

Middagen är avklarad! Det gick fort och gott var det! Spagetti och köttfärssås.
Var tvungen och skynda mig för nu måste jag fixa mig lite och sen måste vi kila.

Jag och Alva ska ut och pullsa i det här snövädret:

                  

För vi ska promenera till Brandkärr.... Ska vara barnvakt till Elin och Emilia (Min vän Tessut's kids) Underbara ungar. Elin älskar Alva, hon kommer bli överlycklig när vi kommer dit. Så bäst o hoppa i lite lämpligare kläder så vi kan gå snart, så inte Johan kommer försent till föräldramötet.

Ska eventuellt åka och handla med mamma senare ikväll....

see ya!


Kramp i tummarna!

När man börjar få kramp i tummarna är det kanske ett tecken på att det är dags att sluta spela. Har klarat level 4. Men det är nog dags för en paus nu. Dessutom blir ju inte spelat lättare direkt så det ör lika bra och sluta när det går bra. 

                              

Ska sätta igång med att laga lite käk nu. Måste hinna med det innan jag drar iväg sen. Får se va min kära kyl och frys har att erbjuda. Att bero på frys så blev jag just påmind om att jag måste fan köpa en ny micro snart.Micron pajade ju innan jul. Eftersom man inte kan snabb-tina något så måste man tänka ut i god tid vad man ska äta....

Får ser vad det kan tänkas bli.....

later

I made it!!!!!!

HA! I´did it! Jag klarade level 3  på P.O.T.C
Damn, i'm good! :-) Så nu ser det ljust ut. Det är mycket roligare att forstätta spela när det går bra för en. Så let's fortsätta..... Level 4: Port Royal  Hmmm under vad som kommer hända här

Shit , jag låter ju som värsta tv-spels nörden ju!!! :-S


Fattar noll????

 Asså jag fattar inte! Antingen går det inte eller så är jag riktigt riktgt dunder-trög!!!

Varför kan jag inte lägga ut en bild på mig själv? Inte i ett inlägg, för det kan jag ju men som en loga som alla andra har. Där uppe vid namnet som alla andra har... Jag fattar inte...

Så ja kalla mig gärna trög elller hjälp mig!!


Beslutsångest grad 100!!!!!

Hjälp!!!
Shopingbegäret har åter igen intagit sin rätta possition i min lilla hjärna!!
Nu är shopingsuget stort, både efter kläder och hundprylar!!!
Sitter nu surfar på alla farliga shoppingsidor!

SÅ NU HOPPAS JAG VERKLIGEN ATT DET ÄR NÅGON SOM LÄSER DENNA BLOGG SÅ JAG KAN FÅ NÅGRA SMAKRÅD!!!

Hitta en fin enkel klännnig som jag vill ha till sommarn men problemet är: Vilken färg!!?? Jag älskar den här klänningen för jag har nämligen en svart så det skulle va kul med en med nån härlig färg men som sagt vilken??? Hjälp mig!!!



VILKEN FÄRG ÄR SNYGGAST??




Påfågelblå??

eller


Kornblå???

Vore kul o höra vad ni tycker!
tack på förhand, hörrni
kram


Senaste fynden...

Så sa jag även till min kära vän Hanna "vad fan ska jag skriva om, finns ju inget" 

-" Har du inte gjort någt roligt shoppingfynd på nätet kankse?"

Då svarade jag att det var omöjligt eftersom jag är pank, pank och åter pank. Men då ljög jag. Eller ja att jag är pank är ju sant men ett litet inköp gjorde jag faktiskt förra veckan...

Jag har länge velat ha något roligt äventyrs-spel till playstationet. Just nu har jag bara typ "sällskapsspel" som tex singstar och buzz. Inte så kul och spela ensam direkt. Så jag vill ha något roligt, där man hoppar och skuttar och aktar sig för saker, räddar någon och samlar prylar men jag vet vad!! Så jag surfade en sväng på tradera och kolla lite spel fast jag är ju inte särskilt erfaren så jag visste ju inte ens vad jag egentligen letade efter. Min nivå angående spel är inte särskillt hög så jag letade bland barnspelen, tänkte där borde det finnas nåt lite enklare, roligt spel...

Detta blev inköpsresultatet som damp ner i brevlådan igår:

                                                       

Hajar som hajar: Ett barnspel! Ja det blir bra! Jo men tjena!! helt jäkla värdelöst! Först tar det en hel jävla kväll att fatta vad man ska göra och dessutom är hela skiten på engelska. Visst är man bra på engelska men när man ska lära sig ett spel vill jag att allt skit ska stå klart och tydligt på ren svenska annars blir jag bara irriterad och tålamod är ju inte bästisen direkt. Sen vid en del av spelet gav jag helt totaly upp!! Fick ju tok-ont i tummen och det var helt omöjligt och gick sjukt fort. Gjorde flera flera gånger men misslyckades gång, på gång. Hur fan kan kidsen klara av det där??


Pirates of the caribbean: Tänkte det kunde va trevligt att spela lite med härliga Jack Sparrow. Detta spel var betydligt roligare och något enklare att förstå, även detta på engelska. Det var i stort sett bara att vifta lite med svärdet medans man sprang framåt typ hehehe. har lirat lite idag men har nu gett upp även detta.... redan!!! Har kommit till nivå 3 då man är "will turner" Där går det ut på att stå på en flotte som flyter snabbt genom en flod/fors samtidigt som man ska slåss mot miljontals med fula gubbar som hoppar på hela tiden en efter en, samtigt som "Jack Sparrow" sitter fast i flottan med nederdelen under vattnet och skriker spydiga saker som: "Jag skulle ha gjort det där bättre själv" eller "Om det inte vore för att jag satt fast här skulle jag gära hjälpa till" Som om det hjälper mig??!! Dessutom fastnar den där jävla flottan ibland och då ska man även stå och hoppa som en tok och försöka få loss den samtidigt som man undviker att bli dödad samtigt som man ska slå ner allla banditer, oj oj oj vilket jäkla göra! Skitsvårt ju! Har gjort den nivån flera gånger men jag fixar det inte, får ont i lilla tummen oxå ju. Får se om jag kan ta itu med det i framtiden...

Är inte riktigt nöjd med mina spel.... fast det är nog bara jag som är dålig ovh trög.... Men det är ändå inte riktgt vad jag söker, hmmm, skulle vilja ha nåt i stil med Ray-man eller nåt, aja  jag vet inte... får väl se hur det går....

NU blir det slappich i soffan. bye bye

Ja hur var det nu då..... med bloggandet alltså??

Nu är det så att jag har fått lite kretik från min kära bloggande vän Hanna att jag är "väldigt" duktig på att skriva i min blogg.... eller INTE! Som ni ser så är jag inte så duktig men det beror mest på att jag har inte tillräckligt intressant liv för att skriva om det. Och vem vill läsa min blogg? Vem gör det? (förutom min trogna vän hanna ;-))Och hur vet jag att nbågon faktiskt läser? Vad är det för menning med att skriva om det ändå inte är någon som läser? ´För vems skull skriver jag? Min eller? 

Oj, oj vad optimistiskt det där lätt. Verkligen positivt! Men jag tänkte ändå att det skulle vara värt ett försök til....

So here we go!

Vad för intressant har vi gjort idag då?  Jo jag gick hem tidigare från jobbet idag, innan lunch. Mådde pyton.... Så ruskigt trött att jag kände mig svimfärdig, ont i knoppen, nackspärr och sån grym träningsverk.... Kan knappt röra mig. känner mig som en jävla kärring på 80 bast, det enda som fattas är rullatorn ju. Men allvarligt? Hur jäkla vek får man va? Är man så klen att man inte orkar vara kvar på jobbet efter måndagens äventyr?? Patetiskt är det ju nästan, pinsamt nästan ju. Det härliga lilla äventyret fick mig iaf att inse att jag borde nog börja med styrketräning eller kankse brottning eller nåt.;-) Så kankse man slipper träningsvärk i fortsättningen fast och andra sidan kan man ju lika gärna fortsätta med äventyret för det är ju tok-mycket roligare. Kan inte förstå hur nåt så oerhört roligt ena dagen kan resultera i smärtande konsekvenser dagen efter....  Nej fan det måste åtgärdas, Någon frivillig som joinar med med styrketräning eller brottnig? hehehehe

Nåja, fick jag någon vila då när jag kom hem igen? No, no, no, big fat no!!! Grannjävlarna ovanför mig håller på och får nya golv lagda i hela lägenheten så det har varit ett himla liv här. Oerhört störande och irriterande måste jag säga så eftersom jag ej fick vila så bestämde jag mig för att stanna hemma även imorn oxå, lika bra det.

Nu blir det slappich i soffan! see ya!


RSS 2.0