FAAAAAAAANNNNNNNN

Nu fick jag helt sjuuuk ont i magen oxå!!!

Nej nej, snälla! Inte maginfluensa eller kräksjukan nu oxå!!! Jag vill verkligen inte! P
eppar peppar!!!


:-(



IT'S FRIDAY

Har varit på jobbet idag. Hlenas sista dag idag så hon bjöd på tårta på fredagsfikat idag. Hon ville att jag skulle komma om jag orka så jag fick vara med och säga hejdå. Fast vi kommer ju hålla kontakten fast hon överger lilla nyköping, vi har blivit mycket goda vänner.

Men även de andra kollegorna blev glada att se mig idag. Det var nog skönt för dom att få se att jag fortfarande lever efter besöket på akuten i måndags. Det var lite jobbigt att sitta och prata faktiskt, jag blev lite andfådd av det. Undra hur jag ska orka jobba på måndag? Om bara de här 2 timmarna stillasittandes prat blev jobbigt för mig, hur ska jag då orka jobba? Men som jag sa till kollegorna jag vet ju inte vad jag orkar med förrens jag har varit där och provat så jag kommer nog jobba på måndag i vilket falll som helst så får vi se hur det går.

På vägen hem gick jag till affären och handlade lite grann, sen traskade jag hemmåt igen och tro mig, det gick inte fort hem!

Väl hemma vankades det lunch och filmtittande.

Nu ska jag nog gå och lägga mig och vila ett slag.....

TooDiiLoo


...........




GODMORGON.....







DAGSHOROSKOP - TISDAG 29 SEPTEMBER

FISKARNA 29 september

Vardag
Fokus hamnar på vardagen och på nya sunda vanor.
 Du får nya energi av att rå om dig själv.
Nya möjligheter aktualiseras i förbindelse med arbete.

(Nya sunda vanor har det inte blivit mycket av då jag varit sjuk men jag har fått energi
och jag har sett till att rå om mig själv medans jag varit sjukskriven)

För tillfället tar du extra ansvar för både andra och dig själv.

(Njae det kan jag väl inte påstå att jag gör...)

Tur
Det är nästan orimligt att ständigt ha tur så låt dig inte nedslås om du skulle drabbas av lite otur idag.

(Vem fan har ständigt tur!!????)

Hälsa
En eventuell krasslighet bör du ta på största allvar.
Ur små problem kan det lätt uppstå större.

(Yes i did! Men krassligheten börjar bli bättre nu tack och llov)

Arbete
När det gäller nya arbetsuppgifter bör du ta för dig så snart som möjligt.
De kan innebära en befordran på sikt.

(Befodran, nja det funkar inte så på min arbetsplats men lite lönehöjning skulle
ju sitta fint för mina fantastiska prestationer denna termin)

Kärlek
Du kan få uppleva mycket kärlek och romantik idag.
Detta beror dock på hur du agerar i en viss situation.

(Romantik med mig själv då)

Relationer
En viss person skulle du gärna vilja bli lite närmare bekant med
 - och det lär väl inte vara så svårt.

(Jaha, vem kan det vara??)


EN BILD SÄGER MER ÄN 1000 ORD

BARA SÅÅÅÅ KLOCKRENT!












TORSDAG TORSDAG TORSDAG

Ja det här dagen passerade oxå den väl men snabbt. Shit, vart tar alla jäkla timmar vägen?

Vad har man gjort när dagen gått så jäkla fort? Jag har ätit frukost, skrivit ett långt blogginlägg och några till, spealt the sims, bäddat rent i sängen, varit ute och pratat med Karin och Jasmine, lagat och ätit mat, kollat på tv, plockat in tvätt, gått till statoil.....

Det var ju inte mycket, inte mycke och hänga i gran eller vad säger man. Men jag har iaf varit hemma och tagit det lugnt på doktorns begäran.

 Så nu blir det filmmys.

Priates of the caribbean, i främmande farvatten närmare bestämt.



TooDiiLoo


IDAG ÄR DET TORSDAG

Fast jag inte skulle jobba idag så följde jag med mamma hem till stan idag på morgonen när hon skulle till jobbet. Dels har jag ju en katt hemma som sökert känner sig ensam och som säkert börjar bli hungrig igen och dels för att jag behövde vara ensam och vila ordentligt och inte prata med nån och bli andfåd.

Men jag gick och la mig direkt i stort sätt. Tog ett litet piller och somna som en gris tills mamma ringde och väckte mig vi 13 itden för och höra hur jag mår. Jag hade redan sagt att jag även är hemma på fredag. Men goaste Helena som bjuder på fredagsfikat imorn för det är hennes sista dag hos oss undra om jag inte orkade komma på bara fikat imorn så hon kunde säga hejdå ordentligt och det vill ju jag med så egentligen ville jag komma och jobba på fredagen men orkar bara inte. Alla de andra kollegorna ville oxå att jag skulle komma till bara fikat nån timme på fredagförmiddag. Så de får höra hur jag mår. Jag tror jag skrämde slag ¨på dom när jag for till akuten i måndags på arbetstid. :-) Så imorn hämtar mamma mig nnio på morgonen för ett litet besök på jobbet. Dom är bara för goa cohunderbara mina kollegor.

NU har jag ätit en god frukost. Eller ja det var tt tag sen nu, har ju suttit här och skrivit romaner. Men nu ska jag nog lägga mig i soffan och vila och knakse se en film eller nåt.


TooDiiLoo


PÅ ONSDAGEN

Jag känner mig inte så himla mycket bättre på tisdagskvällen och vill även stanna hemma på onsdagen. Tänkte det är bäst att ha en bra och frisk dag hemma innan man går tillbaka till jobbet så man inte blir dålig igen.

Just idag fyller pappa år. Jag har inga kläder med mig, åkte som jag var i måndagskväll i stort sätt. Har en katt hemma som är ensam och säkert vill ha mat och pappa ska följa med mamma in till stan på morgonen för han har tid på vårdcentralen och mamma slutar ändå tidigt så jag bestämer mig för att följa med.

När pappa och jag har lämnat mamma åker vi till puttes smörgåsbar för att köpa god frukost. Vi äter frukost och dricker kaffe hos mig och kvart över nio åker pappa till vårdcentralen och jag duschar, vilar, betalar räkningar, klär mig och packar lite ombyte i väskan efter som jag tänkt åka med mamma till jobbet på torsdagen. När pappa kommer tillbaka till mig efter 11 fikar vi sen åker vi och handlar lite och hämtar ut min medcin på apoteket. Sen hämtar vi mamma, handlar och sen åker hem. Och hemma kommer gästerna tidigt denna födelsedag så då blir det födelsdagsfika och tårta och jag är med och är social. När de åker hem äter vi god middag och då kommer pappas kompis....... Precis när jag ätit klart blir det jobbigt. Jag känner mig tung och att över bröstet och paniken börjar krypa sig på.... Och det blir svårare med andningen igen. Jag tar en sväng runt huset för frisk luft sen går jag och lägger mig och vilar. Jag känner mig inte ett dugg trött men jag gäspar som en tok. Ber syrran komma och hålla mig sällskap och se en film. Mamma frågar efter en timme om det är bättre, nej svarar jag för det är det inte. Vi kommer fram till att sitta upp och prata och vara social i flera timmar var tydligen för jobbigt för mig, det var inte alls bra och kan jag inte det så lär jag ju heller inte kunna jobba på torsdagen heller som jag tänkt.

Så där med bestämde jag mig för att vara hemma ytterligare en dag


 Så var det med det.
Det var den dagen det.




UNDER TISDAGEN

Mår jag ganska bra. Andas normalt men är "tung" i bröstet och det är fortfarande svårt att ta ett ljupt andetag och det känns som att luften inte kommer ner riktigt helt i lungorna.

Vad ska man göra under en dag om man samtidigt ska vila men var uppe och röra på sig???

Jag plocka fram ett pussel!



1000-bitars helt nytt, aldrig lagt. Gud vad rogivande att grjea lite med det när pappa ändå höll igång med att reparera ett fönster och klippa gräset och annat som han behövde göra under dagen. Det var hilma kul att bygga detta pussel. Jag kallar det för sjukterapi. :-)




Och jag hann färdigt!!! Pappa geniförklarade mig som klarade att lägga ett 1000-bitars pussel på en dag. Men det hade jag ju aldrig gjort om jag var hemma hos mig. Men så tog det ju hela dagen oxå men jag hade ju inget annat för mig! :-) Tog bara ett par pauser för fika, upphäning av tvätt, lunch, och lite tv-tittande på kvällen.

:-)


VILKEN PÄRS & VILKEN START PÅ VECKAN

Så det kan bli! Inte blev det direkt som jag hade tänkt mig och det började egentligen redan på söndagen då jag hade "fel" tid i tvättstugan. Jag hade den senaste tiden och då blir jag så stressad och trött och kommer inte i säng föräns skitsent och jag hinner liksom inte med att ha en avkopplande söndag och göra på de sätt som jag brukar. Dessutom fick jag nys om att vattnet var på vägen att försvinna IGEN  så jag tog ju en toksnabb duch på bara några minuter med dåligt tryck i kran, allt för att hinna innan vattnet försvann. Men nu med facit i hand vart juingen förödelse med vattnet men ändå. Kom i säng sent, hann inte lägga in kläderna i garderoben, hann inte vika sängkläderna, hann inte diska osv. Men jag gör det imorn (måndag) istället tänkte jag. Direkt efter jobbet så jag har det gjort.....

Men

MÅNDAG.....

Långa arbetsdag idag. Jag stänger viket innebär en arbetstid på 08.30 till 17.45. Hela förmiddagen gick kanon. Kände mig trött men det tyckte ju jag att jag redan hade förklaringen på i och med hur söndagen belv och så. Åkte hem på raste och gick ut med hundarna som vanligt. När jag kom tillbaka satt jag ute med Camilla och vi började prata pajer och bakverk. Shit vad sugen jag blev på äppelpaj så jag skerv en liten inköpslista och såg fram emot att ta en sväng till affäeren och sen hem och göra äppelpaj efter jobbet. Efter mellanmålet, omkring 15-tiden. Känner jag att jag är alldeles varm. Jag är helt tokigt varm på ryggen och i ansiktet. Jag överdriver inte men man KUNDE steka ägg på mig , så jäkla varm var jag. Både min mamma och de andra kollegorna tyckte att jag var onaturligt varm och fråga hur jag mådde. Jag kände mig ju inte alls sjuk elller febrig och svarade bara att jag var trött. Framåt halv fyra, kvart i fyra börjar jag känna mig matt och svag och känner att jag måste sitta ner en stund på bänken och det gör jag. Men eftersom att jag känner mig liksom trött och sömnig tänker jag att här kan jag ju inte sitta för då somnar jag ju, jag får gå och lägga mig tidigt ikväll istället så att jag är piggare imorn. 
 Jag börjar städa på gården och tar in cyklar och sandsaker men jag känner mig fortfarande alldeles matt och svag. Straxt innan kl 16 får jag panik. JAG KAN INTE ANDAS! Eller andas kan jag och jag får luft MEN jag kan inte ta ett djupt andetag och jag känner i bröstet att jag måste men jag kan inte, det tar stop halvvägs. Jag blir andfåd och flåsar, får kramp i bröstet och jag andas bara ytligt. Får panik, börjar grina. Mina kollegor säger att jag ska åka hem och vila så tar dom stägningen istället. Men jag tror ju att "andan" kommer tillbaka snart. Jag går istället in enstund och sätter mig i soffan. Carin försöker hjälpa mig med att hålla mig lugn och försöker att få mig att andas lugnar. Men det går inte. Jag säger att jag bara ska vila lite en stund så kommer jag ut sen så Carin går ut.
När jag kommer ut kan jag fortfarande inte andas ordentligt. Andningen är  väldigt ytlig och stressad och högljudd. Mamma säger att "jag stänger istället för dig så skjutsar jag hem dig först så får du vila ehmma och komma tillbaka imorn  istället". Ok, säger jag och vi åker hem. Jag går raka vägen inte till sängen och lägger mig och försöker slappna av. Mamma ringer efter en lite stund och frågar om det är bättre. Nej säger jag. Ring till Sjukrådgivningen säger mamma, de kankse jag säga vad/hur du ska göra.  Jag ringer dit och berättar vad som har hänt. "Ja du låter lita andfåd" säger skötterskan. Jaha svara jag, jag som bara ligger ner. Hon tyckte iaf att hade jag sådana problem med andningen så borde en doktor kolla på mig så hon sa att jag skulle åka till akuten. Jag sa att mamma kunde köra mig och det tyckte sjuksköterskan jag prata med var bra men att jag ändå skulle ringa till 112 och prata med ambulansen så att det var beredda i fall nåt skulle hända på vägen och så skulle hon förvarna akuten att jag var påväg. Personen på 112 sa att jag skulle lova att ringa om det blev värre eller om jag liksom inte klara transporten så skulle dom skicka en abulans oavsett vart jag var nånstans. Jag ringde tillbaka till mamma som kom och hämta mig på en gång. Underbara Carin tog stägningen på jobbet. Klockan är nu ca 10-15 minuter över fem.

AKUTEN....

Mamma släpper av mig precis utanför entren på akuten och säger att jag ska gå in och anmäla mig så ska hon bara parkera bilen och hon ska skynda sig. Jag passerar två dörrar in till receptionen och börjar prata med sköterskan bakom luckan. Nu låter det som att jag har cyklat det fortaste jag kan upp för 15 uppförsbackar och runt hela jäkla staden. Jag är extermt andfädd, får inte ner luften ända ner i lungorna, andas väldigt ytligt. Mellan flåste får jag iaf fram att jag har problem med andningen,  att rådgivningar har skickat mig, mitt namn och personnummer. Hon skicka in mig på en brists percis innanför i korridoren på akutmottagningen. Där får jag sitta en stund, knakse 10 minuter ca. Under den tiden börjar jag bli yr i huvudet och har kramp i mellangärdet typ. En sköterska som hette Erika eller var det Ullrika? Trevlig och go var hon iaf. Hon körde in britsen i ett undersökningsrum och frågade ett par saker, jag fick försöka berätta lite vad som hänt och hon försökte hjälpa mig till en lugnare andning. Hon börja med att mätta mitt syre i blodet och konstaterade att jag fabslout får tillräckligt med syre, jag syresatte kroppen perfekt. Men jag andas fortfarande så där konstigt.

Hon kollade blodtrycket,.... Helt perfekt

Hon gjorde ett EKG på mig...... Hjärtat var helt perfekt
(första gången jag gjort ett EKG)

Hon tog tempen i örat på mig..... Ingen feber. 37,0 närmare bstämt

Hon tog blod från min arm till ett "propp-prov" efter det satte hon dit en slang med koksaltlösning iaf de skulle behöva ta fler prover eller medicinera. Provet hon tagit skulle ta 1 timme att få svar på och inom den timmen skulle doktorn ha kommit för att kolla mig. Klockan är väl nu omrking sex-snåret och ftersom det skulle ta en timme så skicka jag iväg mamma på sitt ärende och så hon kunde köpa mig en loka. Mamma åkte iväg och jag försökte sova en stund.....



Nu minns jag inte när doktorn kom men han kom in till mig iaf innan mamma hade kommit tillbaka. Han var jättebra. Jag fick berätta lite och han frågade lite. Sen lyssnade han på mina lungor och klämde och kände på mig. Gör det här on frågade han och tröck över bröstet på höger sida, nej svarade jag. Gör det här ont frågade han och tröck på sama ställe fast på vänster sida. Ja skrev jag och höll på att krevera! Jag hade ont, jag visste inte ens att jag hade ont. Han tröck runt vänster bröst och på revbenen och det gjorde sjukt ont men inte alls på samma sätt runt det högra. sen varva han från höger till vänster för att jämföra hur det kände och det gjorde fortfarande skitont på vänster sida. Han frågade vad jag gjorde precis innan det blev så där konstigt med andningen. Jag sa att jag bar in cyklar men det gör jag varje dag i princip. Doktorn säger att han tror att jag har sträckt mig, sträckt bröstmuskeln. Men jag svara att jag kände ingen sträckning, att det inte röck till eller kändes nåt i brösten innan jag fick problem med andningen men han svara att jag behöver inte ha känt det att jag kan ha gjort det ändå. Men vi ska ändå göra en lugnuröntgen på dig för säkerhetsskull så återmkommer jag till dig senare. Innan dom kör ut mig i korridoren kommer mamma tillbaka till mig.

Sen kommer det en sköterska som kör upp mig till röntgen. Där får jag strippa och luta mig mot en kall skiva. Lugnröntgen har jag heller aldrig tidigare gjort. Men det var ju smärtfritt och gick snabbt. Sen fick jag åkta tillbaka till korridoren på akkutmottagningen.

Vid åtta kommer doktorn och säger att propp-provet var bra, det var ingenting alls, men de hade även kollat sänkan och den visade att jag hade virus i kroppen och jag hade ju varit förkyld fre-ons förra veckan. Han menade på att jag har "gammalt" virus som ligger kvar och trycker på bröstkorgen och att jag har sträckt brösmuskeln och den kompinatoioner gör det besvärligt för mig att andas, jag behöver inte känna att det gör ont för kroppen reagerar som så att när jag tar ett ljupt andetag så stoppar kroppen upp det för att typ skyddamig från att göra ont. Jag kan inte ta ett ljupt andetag för att kroppen säger ifrån och gör att det tar stop istället för att jag ska kunn ta ett ljupt andetag och få sjukt ont istället. Det blir some n låsning typ.

Min "diagnos" blir alltså: Lungsäcksinfektion, virus och sträckt vänster bröstmuskel.

Doktorns ordination: Ipren på recept 2-3 gånger om dagen för smärtstillande och inflammationsdämpande. Vila, andas lugnt och långsamt öva mig på att ta ljupaandetag och stanna hemma från jobbet tills jag känner mig bra och kan andas uta besvär. Men försök även att vara uppe rör på dig imorn (tisdag) men bli inte anfådd.

Så det kan gå! Från att mått bra till att hamna på akuten och heltplötsligt ha både virus, infektion och sträckning. 

Jag följde med mamma hem till pappa för jag ville inte vara ensam under tisdagen...... Straxt efter 21 i måndags kväll var vi hemma hos pappa igenoch då drack vi kaffe och tog det lugnt resten av kvällen men jag andasde fortfarande häftigt och jag blev andfådd när jag prata.




DAGSHOROSKOP - MÅNDAG 26 SEPTEMBER

FISKARNA 26 september

Vardag
Någon som står dig nära är spontan eller ändrar liggande planer i sista stund. Vänta dig inget annat än det oväntade.
Dagen kan kännas lite orolig, men stå på dig och låt din egen kurs ligga fast.

(Ja, det känns faktiskt inte helt 100 idag, det är nåt som inte är riktigt bra)


Tur
Det finns risk för att du överskattar turen idag och inte ser annat runt omkring,
 som är mer betydelsefullt.

(Då kankse man inte ska köpa sina triss just idag som jag brukar göra när jag fått lön.
Kanske kan vänta tills imorn då)

Hälsa
Du har massor av energi just nu, men om du inte ser upp kan kroppen ta skada.
Rikta dina ambitioner på mjukare aktiviteter.

(Nej, jag känner inte av någon energi idag)

Arbete
Idag kan du bli lite nedstämd när du upptäcker att det talas elaka saker bakom en kollegas rygg.
Själv har du ingenting illa att säga om personen.

(Jaha, usch då! Kankse är bäst och hålla öronen öppna då)

Kärlek
Idag tycks du vara osäker på dina djupare känslor för en viss person.
Du bör inte testa på ett sätt som kan skada ert förhållande.

(Okej?)


Relationer
Du tycks stråla av lycka, och din positiva inställning kommer att färga av sig på omgivningen.
Dina vänner gläds med dig.

(Jag må vara glad men jag orkar inte visa det idag.... är ju som vanligt sjukt trött)






MÅNDAG

Hatar måndagar.

Vill inte gå till jobbet.

Måste gå tilll jobbet typ nu innan jag blir försenad.

Stänger dag och jag verkloigen hatar att stänga!!!

Nej jag vill ligga kvar i sängen eller soffan och ha en slappar/mysdag.


SUNDAY ENDS

Dagens positiva:

¤ Jag har städat - men det syns inte för det är bara sån där städning i skåp i o lådor o bakom spisen och sånt....

¤ Äntligen tvättstuga

¤ Tog en tur till affären

¤ Lagede super god middag


Dagens negativa:

¤ Kände mig tokstressad idag

¤ Är helt trött och slut

¤ Tvättstugan idag - fel tid dessutom, brukar ha 12-17 tiden  men just idag hade jag 17-22 och det blir så jäklar sent.... och jag hinner inte med nåt hemma känns det som och man kan liksom aldrig ta kvällen

¤ Tokmycket tvätt, hann inte ens allt

¤ Vattnet försvann, eller iaf minskade i trycket i kranen. Nåt fel igen! Fick tokduscha skitsnabbt på typ 2-4 minuter så att jag hann innan vattnet försvann

¤ Jag kom liksom av mig med allt, inget blev som jag tänkt mig. Först försen tvätttid och sen knappt nåt vatten i kran och bla bla bla

¤ Blev inte en bra och avkopplande och nervaravnde söndag som jag brukar vilja ha


¤Ingen bingolotto belv det heller


GODMORGON!

Gick upp skapligt idag och startade dagen med en 40 minuters morgonpromenad på Ekens med hundarna. Härligt höstväder med strålande sol. Nu har jag även ätit frukost och utfodrat djuren. Tar mig en stor kopp kaffe just nu medans jag surfar run lite på nätet. Ska börja tvätta klockan 12. Hade tänkt ta en tur till affären nu innan tvättstugan börja oxå men jag känner inte för det längre, jag orkar helt enkelt inte men det var heller inte så viktigt. Tyckte det var viktigare att få en lugn och härlig start på dagen och komma igång med tvätt och städ istället.


 

Så that's what söndagen har att erbjuda.


TooDiiLoo


MARABOU ORIENT

På vägen hem följde jag med Sara och Karin in på Ica, de skulle köpa lite gott till kvällen. Där inne kunde ju inte jag heller hålla mig från att köpa något så jag tänkte jag köper en choklad till kvällen.

Jag hade tidigare sett att marabou hade gjort en ny chokladkaka. Det är en "limited edition" och jag gillar när dom gör nya spännade smaker som man får prova. Fast det dåliga är ju att om det är någon som man verkligen gillar så försvinner ju den snart eftersom den just heter limited edition så det är ju synd. Men jag tycker ändå det är roligt när det kommer nåt nytt och jag brukar försöka prova alla bara för skojs skull. För ganska länge sen hade dom en limitied edition med frystorkade jordgubbar och den var skiiiiitgod!!! Sen har det även funnits med torkad mango den var oxå god och med en kokos och banan och den var supergod. För inte så länge sen fanns det även en med passion och chili i och den var helt klart bäst, den var supergod. Sen fanns det en julvariant ett tag med kanel och äpplen eller var det var men den tror jag inte ens att jag smaka för lätt ju lite sådär.

Den senaste Limited edition heter orient och är mjölkchoklad med dadlar och pistage. Min första tanke var vad spännade med en ny smak men sen läste jag dadlar och tänkte nja det är ju inte så gott men sen tänkte jag att choklad är ju jävligt gott och pistagenötter är ju gott så då är säkert det här oxå gott trots att det var dadlar i.


 

Men njae...... Jag har väl ätit godare choklad! Många gånger förut! Men den var ju inte skitäcklig för den gick ju trots allt ner hela. Men det smakar lite för mycket dadlar för min del. Kommer INTE att köpa den igen iaf. Men i affären såg jag att Marabou Caribean, den med kokos och banan, fortfarande finns kvar och den har jag köpt fler än en gång iaf för den är jäklig god. Man kankse ska passa på att köpa den nästa helg innan den försvinner.



Marabou Caribbean= Jättegod!




Marabou Sommar = Jättegod



Marabou Passion= Absolut godast!!



Marbou Vinter= Ej smakat men kanel och choklad Not so god



Marabou Vinter vit= Helt ok men väldigt söt
men jag är inget direkt fan av vit choklad






Marabou Mango= God!!



LÖRDAGEN DEN 24 SEPTEMBER

Dagens positiva:

¤ Det är helg!

¤ Sovmorgon!!

¤ Det har varit jättefint och härlgt väder idag

¤ Träffat tjejerna idag hos Valdete på Lolas kalas

¤ Gick ut och käka tillsammans med tjejerna och barnen på Bella Donna

¤ En toppen dag



Dagens negativa:

¤ Jag hann inte städa ett endaste dugg idag

¤ Hann inte träffa Diana

¤ Är helt och hållet dödstrött

¤ Somnar snart!


5- ÅRS KALAS

Idag har jag varit hos Valdete på 5- års kalas då henns söta dotter fyllde 5 år i onsdags!



Prinsessan Lola som nu är 5 år!

Vi var många som var där. Det var jag, Mergime, Rahime, Vio och henns lilla Elton, Karin och hennes lilla Jasmine, Rebecka och henns döttrar Astrid och Novalie och Tessut med hennes döttrar Emilia och Elin. Hehehe hoppas jag inte har glömt nån, vi var ju så många hehehe.




Emilia och Elton!



Bustjejerna kollar på barnprogram!

Sen efter kalaset gick vi nästan alla till BellaDonna och käkade pizza tillsammans!
Supermysigt var det!

Glömde att ta med kameran till resturangen så det blev lite halvdåliga bilder med mobilen istället.




Jasmine och Karin





Vio, Ime, Rebecka och Valdete






Kidsen!
Jasmine, Novalie, Lola och Astrid



Tack för idag tjejer och alla kidsen. Det var jättetrevligt!











GRATTIS FASTER ANN

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag
för det är Anns födelsedag!
Hurra, hurra, hurra!


Ett stort grattis till min underbara faster Ann


(Knasig faster= knasig bild)

Som fyller 47 år idag!


Vi har varit där ikväll och firat både henne och farbror Magnus som fyllde år för 2 veckor sen. Det bjöds på grillad korv och tårta. Det var ganska mycket folk, både släktingar och andra. Vi satt ute hela kvällen på altanen. Det var både mysigt och himla trevligt.

Godnatt!



ONSDAG

Jahopp, Mirela ville ha lite uppdatering! ;-)

Har varit och fikat med tjejerna ikväll. På Donken som vanligt med Mirela och Diana men vaddå, vad finns det annars och välja på?? Eller rättare sagt först åkte vi till Max och käka sen åkte vi till Donken för att fika med glass. Hahaha ja, jag vet vi är lite störda men fasen vad trevligt och roligt vi har VARJE gång. Det är mysigt att bara åka dit och ta en kaffe och bara snacka! I like it!

Men no photos taken men det gör väl kankse inget....

    

Is the shit!

Ja, Diana, jag erkänner! Det är gott på MAX!!! Till och med mycket gott men det är ändå inte en god hedlig Mcfeast på donken! :-p


Nu blire hopp i säng på en gång. Dags för jobb igen efter 3 dagar hemma med förkyldning och feber. Dessutom är det jag som öppnar the place imorn, så det blir till att gå upp jäääävligt tidigt imorn.

TooDiiLoo





NY HEADER

In case u haven't notice....
 





Har gjort en ny header, ingen jättestorskillnad direkt, samma princip....





Men anningens finare!!!

:-)


Tusen tack urgulliga
Linda
http://lindabrisenheim.devote.se/ Brisenheim
för hjälpen med att fixa in den nya headern!

TooDiiLoo




.............

Helt vansinnigt sinnessjukt vad tiden går fort!!! Vart fan tog dagen vägen? Jag vaknade nyss ju....

Och vad har man liksom åstakommit idag då
blä


MÅNADSRESUMÉ SEPTEMBER 2011

1 September

Ny film


Mindre värt att veta dock...

Färgade håret




2 september

Tessut



 har färgat mina ögonfransar och
klippt håret på mig

3 september

Till Norrköping och fira svågern som fyllde år



Party med Helena på Carl Johan i Norrköping



4 September

Qualtytime  med min kära syster



Fika hemma hos Vio & bebisgos med lille Elton



5 september

Stolt ägare av ett par nya glasögon
NOT!



6 september

Hämtat ut ett paket



Blev helt perfect on my byrå

8 september

Låååång och skittråkig föreläsning med jobbet på culturum
Thank god för mina underbara kollegor



9 september

Studiadag - teama naturvetenskap och teknik

Grattis farbror Magnus som fyller 48 år idag



10 september

Tittapå film-mys-hemma-kväll
god luck chuk och the shaggy dog

 

11 september

Städade och startade den stoooooora rensningen

bakade scones och spelade bingolotto


13 september

Trött....

14 september

Zilver hemma igen efter att ha varit hos pappa
på landet hela sommaren!



Börja insjukna.....

15 september

APT 16-19

shoppat



16 september

sjuk, går hem titigare från jobbet

17 september

ont i halsen och äter glass till frukost

Vattenläcka i Nyköping igen....
Inget vatten....
http://josefinheterjag.blogg.se/2011/september/sverige-detta-underbara-land.html#comment


18 september

sjuk...

19 september

sjuk...

20 september

börjar bli frisk...

Firade Farmor på hennes 70-årsdag



21 september

Är typ frisk men är hemma idag med...

Nätshoppat


fika med tjejerna


22 september

back to work 06.00-14.00 

avlutningsfest för Helena på jobbet

23 september

faster ann fyller 47 år idag

dubbelt föedelsedagskalas hos kusinerna då

24 september

På kalas hos Valdete, Loriana har fyllt 5 år!



Efterråt gick vi ut och käka tillsammans allihop




25 september

Tvättstuga

26 september

Fick åka till akuten på eftermiddagen, kunde inte andas



De tog alla möjliga prover på mig...



Hade virusinfektion i lungsäcken och sträckt vänster bröstmuskel.
Doktorns ordination: Vila och var hemma från jobb tills du är bra igen.

Åkte med mamma hem efter en kväll spenderad på aktuen...


27 september

Sjukskriven från jobbet...
Är på landet hos pappa...



Sjukterapi :-)


28 september

Pappa fyller 53 år idag!
Följt med pappa till stan och uträttat en del ärenden
& hämtat kläder till mig

Blev lite sämre igen och fick ligga och vila hela kvällen

29 septeber

Sjukskriven idag med...
Åkte hem till mig på morgonen....

30 september

Sjukskriven idag med men var på jobbet idag på förmiddagen.
Sa hejdå till Helena som bjöd på tårta till fredagsfikat idag då det
är hennes sista dag hos oss.
Och så fick jag visa upp mig att jag fortfarande lever och berätta för mina
kollegor vad som hänt och hur det var med mig.
Så himla gulliga kollegor man har som verkligen bry sig.





Sommaren är helt officielt slut och hösten är tamejfan här!!!
BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!


 


BONPRIX

En annan sak som inte är bra med att vara hemma och vara sjuk för länge är att det blir så vansinnigt dyrt ju! När jag har tråkigt och tycker lite småsynd om mig själv så älskar jag att nätshoppa!! Kläder i första hand! Så det har varit många sidor jag har kollat på och dreglat lite över. Men liiiiite duktig har jag varit för jaghar inte beställt något förens idag. Och just nu behöver jag faktiskt lite nya höstkläder så jag tycker att det har varit helt och ok att "fönstershoppa" i veckan som så småningom blir en beställning senare. Men ett ställe i taget!

Idag har jag beställt lite kläder från:





Jag har beställt ett par höstskor!
(hopppas de hinner komma innan kylan och snön)
Jättefina, söta, enkla, vanliga skor som jag har titta länge på nu.
Så nu är dom beställda och jag hoppas de passar! :-)



Jag visar dom inte förens jag vet att jag kan ha dom!

Sen blev det lite av varje, lite leggings och töjor.


IT FEELS LIKE SUNDAY....

Segt idag! Jag känner mig friskare dock idag. Eller friskare, jag är frisk rättare sagt. Lite snuvig fortfarande bara men jag har jag redan sagt att jag kommer tillbaka till jobbet imorn. Och som sagt jag är ju redan frisk igen så varför skulle jag vara hemma imorn med? Nej det skulle jag bara bli seg av. Känner mig ruskigt seg idag kan jag ju säga, sov ända till 12 idag, trist väder och så känns det som Söndag idag.

Ska passa på och göra lite nytta idag. Håller på med en megastor super rensing av allt här hemma. Jag är låååångt ifrån färdig men jag är uppe i 1 och 1 halv säck men enbart skräp som ska slängas och en halv säck med kläder och skor som syrran ska titta i sen ska resten skänkas bort, men remember den säcken är BARA HALV och från BARA EN garderob. Så snart känns det som att jag kommer bo bland bara massa säckar. Har även påbörjat en säck med saker som jag eventuellt kan sälja. Vi får väl se hur muycket jag orkar greja med det idag.

Först ska jag bara still mitt begär av mitt nya tragiska beroende......
(inte bra och vara hemma och va sjuk för länge)

Nämligen



At facebook!


Tjingeling badring!


GRATTIS FARMOR

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag
för det är
Farmors födelsedag!

Hurra, hurra hurra!!!



GRATTIS FARMOR LAILA PÅ DIN 70- ÅRSDAG!



Det rykats om att det blir smörgåstårta idag på 70-årsdagen. Det vill man ju inte missa. Fy fasiken så gott. Men jag är fortfarande sjuk :-( Men man kankse orkar gå förbi en sväng en då och bara sig grattis och ta sig en bit tårta. Hihihihi. Vi får se hur det blir.



Vatten...

de agua
ujë
vand
water
vesi
d
e l'eau
neró
uisce
vatn
acqua
Mizu
Shuǐ de
voda
aqua
vann
woda
água
vody
maji
su
Wasser
vady



SVERIGE, DETTA UNDERBARA LAND

Som vi tar förgivet. Hur många tänker egentligen på att vi har det ganska bra? Hur många av Sveriges befolkning tänker på de miljoner med människor runt om i världen som har betydligt sämre än oss i Sverige? Självklart är inte Sveriges tillgångar jämt fördelade på landets innvånare ovh det finns en hel del personer i Sverige som kanske inte har det så bra heller egentligen. MEN det finns alltid folk som har det sämre.

Jag tycker att vi ska vara tacksamma för det vi har och sluta att klaga. 

JAG ÄR TACKSAM FÖR: 

¤ Att jag har två föräldrar som har levt med mig under min uppväxt och som fortfarande gör det.
Som har uppfostrat mig och försörjt mig.  

¤ Att jag har fått gått i skola hela min uppväxt, att jag fått välja en gymnasie utbildning.

¤ Att jag har ett jobb att gå tilll 5 dagar i veckan, varje vecka, året runt.

¤ Att jag får lön

¤ Att jag får pengar som kan se till att jag kan ha kläder på mig, ett varmt hem med väggar och tak, möbler i mitt hem och en skön säng att sova i och så att jag kan köpa mat.

¤ Att jag har VATTEN i kranen i mitt hem.


Om det är något vi är bortskämda av i Sverige så är det vatten.

Jag kan:

¤ Dricka frisk kallt och gott vattnet precis när jag vill.

¤ Koka kaffe och te när helst jag är sugen på det.

¤ Laga mat med hjälp av vatten när jag är hungrig

¤ Spola när jag varit på toaletten

¤ Tvätta mina händer och mitt ansikte när jag känner för det.

¤ Ta en lång varm skön dusch och göra mig ren och fräsch varje dag

¤ Borsta tänderna

¤ Diska

¤ Bada

¤ SLÖSA HUR MYCKET VATTEN SOM HELST, HÄLLA UT VATTEN I SLASKEN, LÅTA KRANEN STÅ OCH RINNA HELT I ONÖDAN!!!

Hur många i världen kan det egentligen? 
Vi är bortskämda med vetten och vi slösar som om det inte vore värt något alls. Mentänk på hur värdefullt vattnet för oss egentligen är. En dag i Augusti detta år skedde en relativt stor olycket i stadens vattenledningar. 2 svenska städer blir utan vatten. Panik bryter ut! Många har ändå vatten i sina kranar MEN det finns risk för bakterier så innvånarna ombeddes att koka sitt vatten innan användning. I 1-2 veckor (om jag minns rätt) så ser situationen ut så här. Det klagas till höger och vänster. Alla kräver att få veta vad som händer, alla vill ha svar på när vattnet är drickbart igen. Det är så oerhört jobbigt att koka sitt eget vatten för att kunna dricka det. Det är så himla jobbigt att gå till tankarna som är uppställda med friskt vatten för att hämta hem. Vi har inget vatten, hjälp världen går under!!! Men är det så farligt verkligen? Visserligen är inte direkt vårat samhälle uppbyggt för att klara sig utan vatten, samhället är bekvämt och bortskämt. 

Men återigen, tänk på dom som ALDRIG har rent vatten i en kran i hemmet. Tänk på dem som inte har vatten alls överhuvudtaget. Tänk på de människor som varje dag får gå flera km för att hämta vatten i en brunn...... 
Det finns inte bara ett land i Afrika som inte har vatten, det finns hur många som helst men inte bara där. Tänk på de fattiga länder som inte bara har nåt vatten men som heller inte ha tillgång till skola, kläder, mat, hus. Hela Afrikas Horn håller på att gå under på grund av torka...... Behöver jag säga mer?

Nu har det återigen skett. Jag står utan vatten. Mitt område är helt utan vatten. Jag har ingen anning om vad som hänt. Men efter incidenterna i augusti har vi lärt oss att en olycka/läcka kommer sällan ensam. Om Nyköpings vattenledningar är under all kritik. Så jag antar att det är en läcka igen.... För det finns ingen annan i den här stan som jag har pratat med som står utan vatten utan det är bara vi som bor i en liten del av detta bostadsområde. Vattnet örsvann omkring 15-tiden igår, lördag och fortfarande har inget hänt och inte heller får man reda på nåt. Men det står iaf upppställt 2 stora tankar med dricksvatten så man kan gå hämta. Men hur ska jag som är hemma och är sjuk veta att det finns vatten att hämta när man inte får veta något. Men som tur är har man vänner på samma gata som jag har pratat med och då fick veta att det fannsa vatten. JA, JAG ERKÄNNER! Jag känner mig helt handikappat utan vatten, till en början. Men tänk då på dem i världen som inte har något vatten alls eller dom stackarna som har vatten men som är farligt förorenat. Jag klarar mig utan vatten, jag får se till att klara mig utan vatten och lösa det på bästa sätt. Men åter det där om allt klagande när vi var tvugna att rana vårat vatten själva..... Jag kokar heller vatten som jag själv tappat upp från kranen för att kunna dricka det än att inte ha något vatten alls!!!

Nu känns det som att jag bara svamlar.... Det jag tror jag vill komma fram till är att vi ska vara tacksamma för att vi bor i Sverige, tacksamma för hur bra vi har det och tacksamma för det vi har. Vi ska sluta och klaga på saker som är typiska I-landsproblem. Sånt som viinte behöver klaga på. Jag är inte bättre själv det erkänner jag, men ibland kankse man behöver fundera lite kring hur det egentligen ser ut på våran jord. 






 


DAGSHOROSKOP - SÖNDAG 18 SEPTEMBER

FISKARNA 18 september

Vardag
Ekonomin behöver övervägas och revideras.
De omläggningar som förs på tal kan i slutändan bara innebär att du städar upp
och skapar en bättre grund att stå på.

(Det låter ju himla bra faktiskt, vem behöver inte en stadig grund när det gäller ekonomi?
Men övervägas och revideras, betyder det att jag inte får
shoppa just nu som jag är så sjuuuuuukt sugen på???!!!)

Spännande förändringar är på gång och att förnya sig är ju alltid roligt

(På en vanlig sketen söndag? Vad ska jag förändra idag?)

Tur
Borttappade pengar har stor chans att återfinnas på de allra konstigaste ställen idag

(Jasså? Då kankse man ska ta och börja leta då...)

Hälsa
Du känner dig i dag stark och vid god vigör.
Och det skall till något extremt för att påverka dig negativt.

(Nej, jag är fortfarande sjuk och mår inte alls särskillt bra och btw vad är vigör??)

Arbete
Arbetet flyter på bra idag och du kan nog förvänta dig viss beröm från dina kollegor.
Det kan till och med bli tal om löneförhöjning.

(Jag jobbar inte på söndag men en löneförhöjning skulle sitta skitfint ju)

Kärlek
Din partner kan visa ointresse när du idag föreslår en gemensam aktivitet. Detta kan leda till en liten dispyt.

(Vilken tur att man inte har nån partner då så man slipper tjaffset)

Relationer
En gammal bekantskap kan komma att få nytt liv igen.
Oavsett vad som händer idag så får det troligen en prägel av nostalgi.

(Jaha..)


MÅR SOM PESTEN TYP.....

























GODNATT!!!!!!!!







GLASS TILL FRUKOST

Njae inte riktigt. Jag har ätit lite riktigt frukost innan och druckit kaffe men nu är det glass som gäller. Fast jag får äta glass till frukost idag för jag har så jäkla ont i halsen. Köpte glassen igår just för halsen, det är så himla skönt för den onda halsen med lite kall glass.

Det förtjänar jag idag eftersom det är så fint väder men jag kan inte/känner inte för att gå ut och hitta på något då jag inte är så pigg, känner mig inte helt 100 idag. Ont i halsen, hes, ont i huvudet och täppt i näsan.... You know it, en helt vanlig förkyldning men ack så jobbig.....




Min nya absoluta favorit glass! Så jävla god!


DAGSHOROSKOP - FREDA 18 SEPTEMBER

FISKARNA 16 september

Vardag
Möten fungerar alldeles utmärkt idag,
och du blir på gott humör av att umgås med människor.
Kanske ser du dina resurser och färdigheter i ett nytt ljus.

(Har inte haft nåt möte på jobbet idag för en gångs skull och
 visst belv jag på lite bättre humör och lite piggare efter att ha träffat några
av tjejerna idag men nu är jag helt slut)

En tvilling kommer snart att ha ett avgörande inflytande på något extra viktigt i ditt liv.

(Hur fan ska man veta om nån är tvilling då om man inte vet när personen fyller år?
Vet inte ens vilken månad det är tvillingarna.... juni??)

Tur
Din tur är idag något bättre än vanligt men du bör ändå
se upp med chansningar när det gäller viktiga ärenden.

(Va???)

Hälsa
Du skall inte behöva oroa dig för hälsan idag.
Du kan istället göra precis det du känner för.

(Inte oraoa mig för hälsan??? Jag är ju för fan sjuk!)

Arbete
Var noggrann i arbetet. Ett litet slarv kan innebära mycket merarbete.

(Ja, jo, jag hann ju knappt det jag skulle eftersom jag gick hem tidigare idag pga sjukdom)

Kärlek
Det finns en hel del passion i ditt liv, och mer kan mycket väl vara på gång.
Veckan kan sluta med intressanta möten.

(Spännande!!)

Relationer
Det uppstår kanske sådant som gör att du måste ändra dina planer.
Lita inte alltför mycket på vad andra säger.

(Jaha??)


TORSDAGEN 15 SEPTEMBER

Dagens negativa:

¤ Trött

¤ har himla ont i halsen

¤ Låååång arbetsdag 7.30-19.00!!

¤ Seeeegt APT

¤ Mycket på jobbet just nu typ

¤ Är hungrig! (men orkar inte käka)


Dagens positiva:

¤ Köpte en ny hårstylingsgreja på expert på rasten idag :-)

¤ Det är fredag imorn!!!! YAY!

¤ Mötte Karin och Valdete här utanför, snacka lite skit, länge sen sist, kul och se dom. Vi måste ses alla snart!

¤ Nu dusch

¤ Sen SOVA!




............

Det spelar fan ingen roll vilken tid på kvällen man går och lägger sig, det spelar ingen roll hur snabbt man somnar, det spelar ingen roll hur gott man har sovit hela natten för man tamefan lika jävla trött på morgonen när man ska upp varenda jävla dag!!! vad ska man göra?? Hur ska man kunna bli piggare??? Att sova hjälper uppenbarligen inte!

Tänk att det är så himla skönt att sova och att det ska vara så himla svårt att stiga uppp..... Men nu är jag iaf upp efter ca 45 minuters snoozing. Kankse är det som är segt?

Jag har fortfarande himla ont i halsen och ser inte alls fram emot dagens arbete. Eller själva arbetet är ju inte så farligt men själva tiden. Börjar nu klockan 8 och har APT direkt efter jobbet, vilket betyder att jag jobbar ända till 19 idag och APT:na brukar ju vara såååååå himla roliga och inte allls sega!!

Man kan ju tro att detta är klagomuren. Känns som att jag bara klagar för tillfället. Man kankse ska avsluta med nåt positivt? Men vad. man får väl hoppas att dagen ter sig lite mer positivt än vad den gjorde nu......


Tjingeling badring!!


LILLÖRDAG ELLER VAD BRUKAR FOLK KALLA DET???

Dagens positiva:

¤ Möte med K.H från resursteamet. Fick mycket beröm & fler tips & idéer kring mitt nya jobb.

¤ Positivt bemötande på Smartboard-Nätverket idag.
  
¤ Snart helg!

¤ Zilver har äntligen flyttat hem igen efter några månader på "Sommarkollo" :-p



Dagens negativa:

¤ Ruggigt trött, sluter jag ögonen nu somnar jag bums

¤ Låååång och seg eftermiddag på jobbet

¤ Ont i huvudet, ont i ögonen, ont i halsen och ont i näsan......

¤ Vannsinigt trött eller sa jag det??

¤ Tror att jag har en förkylning på gång.....

¤ APT imorn :-(

¤ Skit på tv´n

DAGSHOROSKOP - ONSDAG 14 SEPTEMBER

FISKARNA 14 september

Vardag
Någon som är betydelsefull för dig vill gärna träffas,
men frågan är om du är så hågad av det.
 Synd, för det skulle kunna vara en riktigt god idé.

(Jo men vi träffades ju och ja det var en god idé)

Du har dåligt samvete men det leder ingenvart.
Ta istället ett par stora steg mot en lösning av problemen.

(Känner inte av något dåligt samvete men en viss irritation,
men cool som jag är hittar jag lösningar på det mesta)

Tur
Du kan idag komma att uppleva en mycket tursam dag.
Speciellt kan turen visa sig när det gäller lotterispel.

(Tursam vette sjutton men en relativt bra och
man kankse skulle ta gå och köpa sig en triss?)

Hälsa
Att få en stund av lugn och ro är mycket viktigt idag.
Saker som du har planerat att göra kanske inte tar skada av att skjutas upp någon dag.

(Ja, det behöver jag och jag behöver jag.
Känner mite inte helt pigg idag, känns som om jag håller på och bli sjuk....)

Arbete
Du känner inte alls för att gå till jobbet idag.
 Försök ändra din arbetssituation om den känns ohållbar för dig.

(Jo det kände jag visst för. Hade mycket att se fram emot och göra på jobbet idag.
Skulle väl knakse ha varit tröttheten som hindra min vilja lite lite grand)

Kärlek
Vissa dagar kan du känna dig frestad till lättsinnigheter,
med det är ofta vid dåligt vald tidpunkt.

(Jag är alltid lättsinnig men om det är dålig tidpunkt eller ej vet jag ingenting om)

Relationer
Du är nu ganska rastlös och sprider en nervös stämning där du går fram.
Detta är inte likt dig, så försök att ta dig samman.

(Då tar jag mig samman för jag brukar ju vanligtvis
sucka åt alla onädigt stressade människor)





DAGSHOROSKOP - TISDAG 13 SEPTEMBER

FISKARNA 13 september

Vardag
Detta är inte den allra bästa dagen att förhandla om pengar eller hålla möten.
En hård knut visar sig stört omöjlig att lösa upp.
Kanske för att man behöver överväga ett och annat på nytt.

(Jag har ju varit på möten på jobben hela dagen ju! Eller ja på förmiddagen iaf.
Men inte kände jag någon knut. Det flöt på alldeles förträffligt:)

Idag måste du bevisa för både andra och dig själv att du är att lita på.

(Yes, ni kan alltid lita på mig. Ska hålla det jag lova dyrt och heligt på jobbet idag)

Tur
Turen har antagligen inte mycket att göra med olika situationers utgång idag.
Vid spel kan den dock vara dig behjälplig.

(Que, va??)

Hälsa
Din hälsa står idag under gynnsamt inflytande.
Gamla krämpor har stor chans att försvinna och din energi är hög.

(Åh, ja då skulle jag bli överlyckligen men inte har de försvunnit...)

Arbete
En överraskning tycks vänta dig på arbetet - troligen en trevlig.
Tag tillfället i akt och visa vad du går för.

(Om man måste tänka så det knakar på vad som hände på jobbet
 idag så kan det iaf inte ha skett någon överraskning)

Kärlek
Kärleken kommer inte av sig själv idag.
Du måste tyvärr lägga ned mycket tid och möda om du vill komma framåt idag.

(Det gör det väl för fan inte nån dag ju!!!)

Relationer
Du tycks ha höga ambitioner men du klarar också av att förverkliga dem.
Du vill visa vad du kan.

(Höga ambissoner??? NÄÄÄ!)



TRÖTT TRÖTTARE

TRÖTTAST!


Under dagarna kommer jag på fyndiga saker som jag vill skriva här och dela med mig av. Det skulle säkert bara bli en hel del svamel när det väl hamnar här men det jag tidigare tänkt ut är iaf som sagt lite fyndigt och även roligt. Men när jag kommer hem orkar jag inte. Jag orkar liksom inte vara fyndig och dessutom så har jag typ glömt hälften och då blir det inte ens lika fyndigt.

Så jag jag skiter i detta och bara påpekar att jag stannade en stund hos Tessut på vägen hem för lite skvaller. Nu har jag även fått i mig lite god mat och nu tittas det på Idol.

Så Over and out nu

Tjingeling badring!


SÖNDAGSMYS

Jag har det mysigt så här på söndagskvällen. Varvar ner efter en helgs städande och donande.
 Kan inte bli bättre avslut på helgen.
Synd bara att den redan är slut....



Grått och trist ute...




Men jag har det mysigt....



Med massor med levande ljus....





Och gissa vad jag gör?



Jo jag spelar faktiskt Bingolotto....




Men inte fan vann jag nåt....



Mummsiga fyllda scones och lavendertea!!!


Japp, that's my Söndagskväll! Mysigt värre!

Nu en film och sen är det snart dags för en ny arbetsvecka......


TooDiiLoo





TANDBORSET VS. SKITHUSPAPPER













FORTSÄTTER IDAG

Med att städa.

Det går finemang och det det doftar redan ljuvligt. Är snart klar har bara det tråkigaste, jobbigaste och stökigaste kvar nämligen köket. Japp, jag är expert på att skita ner i köket och värken diska eller städa efter mig så där blir det väligt ofta och väldigt lätt stökigt som sagt. Men ska ta tag i det nu.

 

Så fort det är klart så är här skinande rent och då ska jag banne mig inte göra ett smack. Men i veckan sen åker säckarna fram för då ska här rensas garderober, skåp och lådor. Så det blir städat även invändigt av saker. 
Men det tar vi då.






Tjingeling badring!





FILMMYS

Har påbörjat höstens storstädninge och megarensning... har dock inte kommit så långt men det är iaf påbörjat och det syns iaf att det är lite städat. Men nu ska jag ta lördagkväll och fortsätta imorn istället.

Hade tänkt att ta ett fotbad ikväll till filmen men det blev så sent nu så nu orkar jag inte hålla på och greja med det. Kom nyss hem från affären, var och bytte in min bingolott, var ju vinst på den, en ny lott så jag kan vinna storkosingen imorgon. Och så handlade jag lite så jag kan baka lite imorn. Allting blev lite förskjutet. Hade änkt och påbörja filmen för länge sen men när jag planerade att gå till affären hade jag så jäklars ont i magen och mådde nästan lite illa och då ska jag inte ens gå in på resultat efter toabesöket... (Moahahahah ni fattar nog ändå hahahah) Men iaf då så gick jag och la mig en stund och vila i en timme i hopp om att det skulle bli bättre. Jag somna nästan. Men fasen det blev bättre sen när jag steg upp och då bytte jag om och kila iväg till affären. Jag var ju tvungen att GÅ efter som jag som sagt fått punka på cykeln IGEN. Så jag fick gå hela vägen till Coop och tillbaka. Inte för att det är särskillt jobbigt men det tar ju längre tid att gå. Hade jag haft cykeln hade jag själva transportsträckan tagit max 15 minuter och då hade jag ju även kommit hem tidigare. Men men det var ändå skönt att gå en sväng. Men guuuud vad tidigt det blir mörkt nu. Redan efter jag vilat ikväll, när jag gcik upp vid åtta var det redan mörkt! Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte!!!! Jag vill inte ha höst och massa jävla mörker. Usch!

Nu blir det iaf lite film mys.

Antingen






The Shaggy dog med en av mina absoluta favoriter: Tim Allen!

eller




Good luck Chuck



Tjingeling badring!


HOPES



4 4 6 0


Då skulle jag bli glad.....












DAGSHOROSKOP - LÖRDAG 10 SEPTEMBER

FISKARNA 10 september

Vardag
Helgen artar sig på ett riktigt romantiskt sätt. Kanske blir du bjuden på något särskilt,
och kanske känner du att du ändå är värd mer?
Det kan vara bäst att inte tänka i sådana banor, utan bara njuta.

(Romantiskt?? Hur romantiskt på en skala är det att ligga på knäna och skura toaletten?)

Just nu känner du dig väldigt vältalig, och uppskattad för det du säger.

(Vaddå "vältalig"? Är det nåt man ska känna eller? Knasiga ord det finns)

Tur
En storvinst på lotteriet skulle kanske lösa många problem för dig.
Tyvärr är vinstchansen mycket låg idag.

(Japp, en storvinst skulle sitta fint. Vet precis hur jag skulle lösa vissa saker då.
Inte idag, ne men då hoppas vi på storvinsten imorn när det är tajm för bingolotto.)

Hälsa
Du blir lätt irriterad och stressad och riskerar därför att få magont och huvudvärk.
Försök att varva ner och att få struktur på fritiden.

(Är inte stressad än men lär nog bli om jag inte sätter fart med storstädningen och någon värk vill jag inte ha....
Har redan skitont i halsen.)

Arbete
Det är inte med någon större lust som du går till arbetet idag.
Du gör det mest för att sitta av några timmar

(Inte fan tänker jag gå till arbetet idag!! Vare sig jag har lust eller inte)


Kärlek
Din partner visar verkligen sin uppskattning vilket gör att du känner dig älskad och speciell.

(Vilken jävla partner???)

Relationer
En person i din närhet verkar vara trovärdig men det kan visa sig vara fel.
Var extra misstänksam idag.

(Aha oki! Jag ska vara extra misstänksam mot alla jag talar med idag!)




GRATTIS MAGNUS!

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej det är ingen vanlig dag
för det är Magnus födelsedag!
HUrra, hurra, hurra!!



Ett stort Grattis till min farbror Magnus



Som fylller....... ja, vad fan är det han fyller. Nej men shit vad piiinsamt!
48 kankse? va? Jo, men så är det nog. Som fyller 48 år idag
(hoppas det stämmer)


Men vi ska inte dit idag på fördelsedags kalas utan vi ska dit när min faster Ann fyller år den 23:e
så de firar sina födelsedagr tillsammans istället. Det är ju bara 2 veckor imellan så.


JAHAJA

Så belv det fredag tillslut då och på tal om "slut" så är jag rätt slut i huvudet samt i ögonen efter dagens studiedag på jobbet. Disskutioner, lyssnande och pratande. Det blir man lite seg av efter en heeeeel dag. Men med det härliga glatta gäng som vi är på jobbet så har dagen förgyllts med många härliga skratt, skämt och vitsiga vitsar och störda komentarer. Hahah ja det är ett underbart, sjukt, knasigt, roligt, härligt arbetsgäng man har. God mat får vi ju oxå alltid när vi har våra studiedagar och det är ju inte fy skam. 

Men inte blev resten av dagen som man tänkt sig. KOm ut till cykeln i morse och hade PUNKA IGEN!!!! Jag fattar inte hur det är möjligt eller jo, inte så konstigt när det ligger fullt med glassplitter på flera, flera ställen på marken på vägen till jobbet. Man försöker undvika dom men oftast cyklar man på utan och tänka på det. Fan säger jag bara vad arg och ledsen jag blir. Jag är ju fasen helt beroende av min kära cykel så det här gör mig helt jävla vansinng! MÅTTE ALLA GLASFLASKOR UTPLÅNAS OCH FÖRBJUDAS I DETTA LAND!!!! Hade tänkt och handla lite gott till helgen idag efter jobbet men jag kände inte för att konka hem matkassarna gåendes, jag brukar få så jäklans ont i ryggen då. Får se om jag tar en sväng till affären senare..... Men vad fan nu öppnade sig himmlen oxå! Vilket hällregen det kom nu. Då tappar man ju sugen ännu mer på att kila iväg till affären. Jaja vi får väl se hur det blir.

Men som sagt, skönt är det iaf att det ä fredag. Vad ska man göra då? Kolla på film? Borde städa.... Kna man ägna sig åt det en fredagkväll? Kan kan man väl men frågan är om orkar. 

Får ta mig en liten funderar på hur jag ska tillbringa resten av kvällen.....






Tjingeling Badring!!!






 


DAGSHOROSKOP - FREDAG 9 SEPTEMBER

FISKARNA  9 september

Vardag
Med många människor som alla vill göra gemensam sak med dig får du inte många stunder för dig själv.
Är du singel kan du få en del erbjudanden som är svåra att motstå.

(Jaaaa, jag är singel, ge mig nåt smaskigt gärna skamligt
 förslag som jag bara inte kan motstå!)

Vissa dagar fungerar allting, imorgon kan bli en sådan dag.
Dock krävs det vissa insatser från dig idag för att det skall bli så.

(Jaha då knakse det klaffar med både motion, städning
och andra nödvändiga saker som måste göras)

Tur
Något du hoppats på kommer att inträffa.
Detta kommer att få dig väldigt glad och hoppfull.

(Jag hoppas på att punkan på cykeln bara lagas av sig själv under kvällen eller nåt sånt!!!!)

Hälsa
När du vaknar så mår du kanske inte så bra men
senare på dagen kommer du att känna dig betydligt bättre.

(Skulle väl va då att jag var lite trött imorse när jag vakna men det är jag ju nu med.
Fast det var ju bättre med det under dagen)

Arbete
En kollegas klapp på axeln gör idag att du får nytt hopp när det gäller jobbet.
Det är just uppskattning som du saknat.

(Behöver ingen klapp idag. Idag har vi haft himla roligt tillsammans på jobbet allihopa)

Kärlek
Det är inte bra att ha för stora förväntningar då dagen inte riktigt kommer att bli som du tänkt dig.
Var realistisk.

(Det kan man lungt säga.... Punka på cykeln, fick gå hem,
blev inte att av att handla då jag inte orka bära hem kassarna gåendes...
fast vad hade det med kärlek och göra?)

Relationer
Dagen kan komma att bli mycket lyckad om det är aktuellt med någon sammankomst med nära och kära.
Alla kommer att trivas och minnas denna dag med glädje.

(Jäjemän! Studiedag på jobbet idag. Mycket flams, skämtande
 och skaratt fick vi in mycket av mellan allvaren)



TOTOTOTOTORSDAGEN!

Dagens positiva:

¤ Fint väder!

¤ Käka en snabbis på stan med 4 av mina underbara arbetskollegor innan föreläsningen

¤ Underhållningen på tråkföreläsningen stod Sandra, Maja, Ammi, Nina, Jasmina, Sari och Fredrik för. Vi hade det gött uppe på läktarn, även de bakom oss var rätt roliga, tillskillnad från sömnpillret på scen!

¤ Ett gott skratt förlänger livet?! Då borde jag ha blivit minst 5 år rikare idag

¤ Jag har fantastiska kollegor

¤ Studiedag imorgon

¤ Det är FREDAG imorn

¤ YAY, Snart är det helg!!!




Dagens negativa:

¤ Låååååång arbetsdag idag

¤ Föreläsning 17.30-20.30

¤ Föreläsningen va verkligen aptråkig!! Och den ska vi jobba utirån imorn på studiedagen!

¤ Studiedag imorn!!!

¤ Måste städa!


DAGSHOROSKOP - TORSDAG 8 SEPTEMBER

FISKARNA 8 september

Vardag
Du kan nu lättare se vad framtiden bär med sig angående arbetslivet.
Har något ställt till det för dig och tagit mycket energi i anspråk är den tiden nu i princip förbi.

(Jo men det stämmer. Jag ser vad som komma skall
i framtiden i arbetslivet och jag har kommit god bit på väg)
(typ)

En viktig relation kan vara i farozonen! Va inte klumpig så kommer allt att ordna sig

(Vad räknas som viktig? Inte nån av dom bästa?
Bäst att inte vara klumpig då så attd et klarar sig)

Tur
Du har ett vinnande sätt men du har oftast otur i spel.

(Men det visste jag jag ju redan! Men jag skulle fasen ha köpt en triss idag. När det händer nåt lite tokigt eller så men som snabbt löser sig så att man säger "Åh, vilken tur" Då brukar folk svara med "Köp en triss" Man ska alltså passa på att köpa triss när man har tur. En sådan lite incident hände idag men det glömde jag bort sen...)

Hälsa
Din hälsa kan förändras hastigt under eftermiddagen.
Men framåt kvällen återfår hälsan sin stabilitet och ger dig lugn.

(Hälsan är som sämst om kvällarna ju..... är så sjukt trött om kvällarna)

Arbete
Det ser ut att bli en jobbigare dag på arbetet än vad du trodde från början.
Nya rutiner kan vara en bidragande orsak

(De nya kommande rutinerna ska göra mitt nuya arbet betydligt lättare)

Kärlek
Eftersom du är sårbar just nu vågar du inte anförtro dig åt någon.
Din ensamhet blir mer och mer påtaglig.

(Jaså??)

Relationer
Livet blir roligare med många vänner.
I dag uppenbaras möjligheter till en ny bekantskap.

(Hell Yes!! Vad skulle jag göra på en aptråkig föreläsning
utan mina sjukt roliga underbara vänner på jobbet!)



DAGSHOROSKOP - ONSDAG 7 SEPTEMBER

FISKARNA 7 september

Vardag
Dagen är som gjord för att träffa goda vänner och
du upplever en känsla av sammanhang genom ett rejält tankeutbyte.
Kanske får du extra mycket kärleksfull uppmärksamhet.

(Men vad fan! Det stämmer ju inte alls!)

Du har mycket fantasi. I dag kanske du väljer att förverkliga en av dina fantasier i ensamhet

(Det lät ju nästan snuskigt! Ne, det skippar vi)

Tur
Du kan idag råka ut för en liten incident. Effekten av det hela visar sig inte förrän senare.

(Jaha??)

Hälsa
Du tycks inte känna för motion och idrott just nu,
men det vore kanske nyttigt med lite frisk luft.

(Ja faktiskt för jag har inte ens vart ute nåt på jobbet idag....)

Arbete
Dagarna känns vara för korta för att du skall hinna med allt.
Försök tänka och planera framåt.

(Japp, har massor att göra på jobbet som måste bli klart snarast.
Hann inte allt jag skulle idag på min enskiljda planeringstid
trots att jag körde med "multitasking")

Kärlek
När vardagen knackar på dörren är det viktigt att man inte glömmer bort varandra.
Försök att vara lite romantisk.

(Romantisk? För vem då?)

Relationer
Du får chans att visa din sociala sida för människor
som tidigare sett dig som ganska tystlåten.
Detta får ditt självförtroende att förbättras.

(Det finns en speciell person som jag enbart har träffat en gång som sa: Du är himla trevlig fast du säger inte så mycket. Skulle ju vara himla trevligt om jag fick visa min rätta sociala pratiga sida men det lär väl knappast ske.
Vi lär väl aldrig stöta på varandra igen någonsin. Mycket synd)



ODODGOODNIGHT SWEETHEART GOODNIGHT DO DO DO





Godnatt och sov så gott

TooDiiLoo





DAGENS

Dagens positiva:

¤ Varmt väder (måtte hösten vänta länge)

¤ Uträttat ett ärende på rasten

¤ Invigt brillorna som jag hämtade ut igår

¤ Har ett nytt fint smyckesskrin i hallen

¤ Sett ikapp Svenska Hollywoodfruar på tv3play

¤ Har jag sparat några kronor på elen av att INTE haft tv'n på en endast sekund idag? ;-)
hahah bara en tanke som slog mig :-p



Dagens negativa:

¤ Trött men det var väl ionget oavnligt

¤ Hann inte städa så mycket

¤ Tog inte så mycket bilder från helgens alla festligheter i Norrköping :-(


DAGSHOROSKOP - TISDAG 6 SEPTEMBER

FISKARNA - 6 september

Vardag
Det är inte utan att en vän kan behöva uppbackning i kristider.
Frågan är hur mycket du orkar med.
Ta en sak i sänder.

(Klart jag orkar med mina vänners beskymmer men
 det är ingen som kommit till mig i kristider)

Tur
Idag kommer det att löna sig om du håller fast vid
dina lyckonummer om du spelar på lotto eller dylikt.

(Skulle jag ha vetat tidigare så jag kunnat spela....
men har jag nåt lyckonummer?? 11??)

Hälsa
Du behöver sova ut och riktigt få känna dig utvilad.
Den senaste tidens stress har tagit hårt på dig
och det mesta börjar upplevas jobbigt.

(Jag har till och med startat en "sovdagbok" och ja det är mycket som känns jobbigt
men inte direkt utav någon stress.... andra faktorer dock)

Arbete
Om du dragit dig för att ge din chef ett negativt besked så är idag en bra dag att framföra det.
Konsekvenserna blir inte alls så stora som du befarat.

(Hade inget negativit besked till chefen men jag har faktiskt
funderat på hur det skulle bli om jag hade det framöver)

Kärlek
En utmärkt dag för nya kontakter.
Den som ger sig ut i sällskapslivet har goda möjligheter
att göra intressanta bekantskaper.

(Har inte träffat någon ny idag inte)

Relationer
Familj och hem står nu i fokus, och tidpunkten lämpar
sig väl för att planera och diskutera kommande begivenheter.

(har inte ens träffat mamma på jobbet idag som jag annars gör typ varje dag
så någon planering eller disskution har det inte blivit idag)



VECKOHOROSKOP - VECKA 36

FISKARNA - vecka 36

Du kan till stora delar mer eller mindre låta livet gå sin gilla gång medan du sätter dig bekvämt tillrätta och överblickar olika resultat. Månaderna du har framför dig handlar primärt om att strömlinjeforma sådana processer som redan är igång, och andra människor kommer till dig med de idéer och den hjälp du behöver om dina olika initiativ skall bära frukt. Utöver det kan partners, som på sistone varit på väg åt helt fel håll, nu äntligen återgå till ordningen och vara till nytta. Du kan få stor hjälp från det hållet. Partnerskap har också gynnsamma förutsättningar under några veckor framöver, och du kommer att kunna göra allvar av konkreta planer som har legat och jäst ett tag.


OFF WE GO


Nu har jag packat allt i min supersnygga weekendbag och




greppat födelsedagspresenten....



Så nu bär det av mot Norrköping med Fia och vi ska plocka upp mamma och pappa på vägen. Vi hoppas på smörgåstårta hos födelsedagsbarnet. :-)

Sen ikväll blir jag kvar i Norrköping för lite partaj med bästa Helena!

Och på Söndag hoppas jag på en dejt med bästa Vio och sötaste lilla Elton!

Så vi ses på måndag....





TooDiiLoo






CATCHING UP

Fixat naglarna


Klätt mig


Fixat håret







KEEP ON FIXING

Målat tånaglarna


Sminkat mig lite grann


Packat sminkväskan


FIXING UPPPPP!!

Duscha

Hårinpackning

Shave the legs


Check, chek chek....


LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRDAAAAAG!

      

WIIIHOOOOOOOOO!!!
 






                                                           


PATRIC 23 ÅR

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig  dag
för det är Patrics födelsedag!
Hurra, hurra, hurra!!!


 


Stort Grattis till min svåger mupppen
på födelsedagen!!!




:-)


FREDAGEN DEN 2 SEPTEMBER

Dagens positiva:

¤ Hann med en hel del praktiska viktiga saker på jobbet idag

¤ Fick sluta tidigare

¤ Tessut var här :-)

¤ Klippt håret

¤ Färgat ögonfransarna

¤ ÄNTLIGEN HELG



Dagens negativa:

¤ Fredagen är slut.........





HELGEN!!!




yay!!!!!


FÖRSTA JÄVLA SEPTEMBER REDAN!!!

HELT SJUUUUKKKT!!!

DAGENS POSITIVA:

¤ Fint väder

¤ Skön arbetsdag - var en ganska kort dag 8-15 :-)

¤ Varit och handlat - Rusta och ÖB, VIPS = very improtant stuff

¤ Färgat håret

¤ Köpt en ny film + sett den och den var bra


DAGENS NEGATIVA:

¤ Det är september.....

¤ Det har åskat och regnat idag

¤ Har massor att göra men dagen är redan slut

¤ Måste föna karuffset




GODNATT!!!





AT THE MOMENT




Färgar håret!!!!




FILM

Köpte en film idag bara sådär helt spontat när jag jag var och handlade med mamma idag!




Det var bra!

:-)


RSS 2.0