....












Why????










ÄNNU EN DAG HEMMA

OCH JAG HAR TRÅKIGT!

Det är skillnad på att vara hemma och vara typ genomförkyld än att vara hemma med smärtor. När man är förkyld kan man ju typ sova igenom hela degen och man känner väl sig allt annat än pigg men jag är inte sjuk på det visset. Jag är hemma pga av ryggskott och jag har tråkigt för jag känner mig ju inte alls hängig, trött, febrig osv utan jag är pigg och frisk och vill göra nåt men kan inte röra mig. Jag blir galen på det här. Det är frustrerande att bara vara hemma och vilja göra massor men kan inte.

Får bli en stunds soffläge med värmekudde under rygggen och några avsnitt vänner på tvn.

Fick i brevlådan idag säsong 4 och 5 av serien vänner som jag vunnit på Tradera. Yay! Bara 5 säsonger kvar sen är min samling komplett....


 



VAD GÖR MAN NU DÅ?

Har varit med min snälla pappa och handlat på Willys. Det gick väl sådär lagom långsamt.... Blev alldeles slut..... Men som sagt det är bra och röra på sig och gå när man har ryggskott men nu orkar jag fan inte mer idag.

Passade på att bjuda kära far på Mcdonalds. Yay jag fick äntligen min cheesburgare hehehe.... Fast det maten där varf inte lika god som den brukar. kankse det beror på att man inte är helt frisk och inte riktigt har samma aptit som vanligt. Att vara grymt sugen på någonting är inte samma sak som att ha aptiit för det.

Sen åkte vi hem till mig och tog oss en varsin kopp kaffe.

Pappa har åkt och hundarna har precis varit ute och jag har ont! Orkar inte göra nåt mer nu, skulle behöva städa men jag kan ju knappt gå på toa typ så hur fan ska jag kunna städa. nej det blir nog till att sitta en sund i fotöljen med varmekudden och hoppas på at det visas nåågot sevärt på tvn.


Skulle vilja se en film annars. Men jag har inget nytt..... Vad ska man se? Nån som har nåt förslag?


HEMMA IDAG

I tisdags jublade jag över att fick mens. Den var sen så jag börjdae bli orolig faktiskt men den kom och jag blev glad. I onsdags ångrade jag att jag jublade så över den skiten för när jag vaknade på morgonen hade jag så jäkla ont i magen att jag mådde illa och kräktes. Tog en alvedon och traskade till jobbet i vanlig ordning. Vid halv tio börjar det ge sig och jag är glad igen för att jag inte blev så dålig av det som jag brukade för fem år sen  (peppar, peppar) Traskar iväg till stora pulkabacken i skogen med mitt kära jobb. PANG! Nåtning händer i ryggen och jag kan inte rikgtit rätta på mig. Jag brukar få ont i svanken under mensen men det här var värre och jag känner igen den här smärtan....... Val tillbaka på jobbet för avklädning, det går inte, jag kan inte och det gör så jävla ont. Konstaterar att jag har fått ryggskott..... IGEN!!! (4de gången i mitt liv) Jag tänker stanna kvar på jobbet för det är en för det är ändå bara lunch sen har jag rast, pedagogisk planering och a-lagsplanering så jag kan ju hålla mig still. Vara med kidesen hade jag aldrig klarat då man måste röra så mycket på mig men stillsittande arbete borde jag klara. Men det blir ju alltid värre när man suttit ett tag. Nej det här funkar inte! Jag får faktiskt lov att åka hem jag ser ju ut som en jävla kärring som skitit på sig typ. Mamma skjutstar hem mig på sin rast.....

Hemma sittandes och liggandes hela dagen med vetevärmekudde runt ryggen. Segt och tråkigt och grymt sugen på donken var jag hela jävla dagen. Man ska ju helst röra på sig när man har ryggskott för att inte bli stel och så går du över bättre då. Försökte det men kände inte för att gå ut alls....... Knapra lite tabletter på kvällen och gick och la mig, hejsan hoppsan det tog ungefär en kvart för mig med enorma smärtor att bara lägga mig ner. Men jag ställde ändå klockan för jag tänkte gå upp som vanligt och det gjorde jag idag. Tänkte man måste ju försöka.  Tog en kvart att ta sig upp ur sängen. Gick runt lite kände efter.... Jag kan gå betydligt mer upprätt idag men jag har fortfarande jävligt ont och kan inte röra mig ordentligt så jobba med barn idag.... nej det är nog ingen bra ide. Hastiga rörelser? Nej det känns inte lockande och man har ju inte direkt ett lungt och stilla jobb. S¨å det fick bli att ringa och sjukskriva sig vilket dom hade väntat sig för dom såg hur jag såg ut igår.

Känns konstigt att vara hemma utan att egentligen vara "sjuk" utan jag har ju bara ont. Egentligen skrattar jag mest när jag har ryggskott för jag känner mig så löjlig, patetisk och handikappad hehehehe

Sov dåligt i natt, tror jag vaknade varje gång jag skulle röra mig, byta sovställning.... Pain!!! Sov bäst nu på morgonen efter att jag varit upp och ringt jobbet vid halv sju imorse, efter det sen sov jag rätt bra ända tills pappa kom med hundarna vid halv elva. Det hade jag ju glömt bort. Tänkte ha dom hemma här i helgen men ångrade mig så fort do kom innanför dörren i och med att jag har så jäkla ont och inte kan gå ordentligt. Sen kom jag på att det är ju rätt bra för då måste jag ju gåå ut med dom och att röra sig är ju bra. Ska bara inte överanstränga mig så det blir värre.

Så nu har jag druckit kaffe, dogsen ligger och sover och jag ska försöka klä på mig för papap kommer tillbaka sen och då ska vi handla lite.....





Tjingeling badring


HUNGRIG!!!!



Jag är typ sjukt galet sugen på Donken!

Nu!


FÖRÄLSKAD???

15 TECKEN PÅ ATT DU ÄR FÖRÄLSKAD

Hämtat från:
http://livsstil.se.msn.com/mode/sex-och-relationer/15-tecken-p%c3%a5-att-du-%c3%a4r-f%c3%b6r%c3%a4lskad?page=1


1. DU HAR INGEN APTIT


Du brukar älska mat, och normalt sett brukar du inte ha några problem med att trycka i dig en hel Marabou framför tvn. Men plötsligt hoppar du över måltider utan att märka det, och när du väl sitter vid bordet kan du inte få ner en bit för att magen är fylld av fjärilar.


Nej, det stämmer ine alls. Min aptit är precis den samma. Möjligen att jag till och med är lite mer sötsugen än vanligt men det beror nog på att jag inte får den njutningen jag egentligen vill ha. heheh



2. DU LER FÅNIGT HELA TIDEN


Efter en runda på stan märker du att alla ler till dig. Det brukar dem inte göra, och du kollar dig själv i spegeln om du har något sträck i pannan eller en halv flaska ketchup i mungipan.

Men nej, du har ett gigantiskt fånigt leende på på läpparna...


Jo jag ler mycket. Men jag springer ju inte runt på stan och ler åt massa okända människor. Men jag kommer på mig själv att jag sitter och ler när jag tänker på en viss person. Man är ju liksom glad bara. Njae, det får nog bara äknas som ett halvt poäng där.




3. DU ÄR BESATT AV TELEFONEN


Du har övervägt att tejpa fast telefonen kring handleden, då slipper du krångla fram den varannan minut för att se om han har skrivit till dig. Eller ringt. Det kunde ju varit hemskt om du hade missat det, även om din supersonic hörsel är inställd på att höra ett sms från honom på en halv kilometers avstånd.

Nja, det kan jag väl inte heller hålla med om riktgt. Men jag är glad över att det finns android-mobiler numera så man kan kolla läget på facebook hehehe (läs spionera *blink*)



4. DU HAR KONSTANT LUNST PÅ SEX

Huvudvärk och stress är inte ens en fråga (och säkert inget hinder heller!),
eftersom du är superkåt hela tiden så att det nästan kokar när du går.


HELL YEAH!!!!
Helt j*a sjukt galet kåt! Hahhahaaha jag vill fan ha sex hela tiden
och jag tänker fan på det hela hela hela tiden. Skulle kunna ta vem fan som helst snart :P



5.  DU HAR TAPPAT KONCENTRATIONSFÖRMÅGAN


Du hör inte vad väninnorna säger. På skolan eller arbetet sitter du i timmar och glor på skärmen utan att förstå en sak av vad du egentligen ska göra. Dina tankar kretsar enbart runt en sak: Han.
Och inne i ditt huvud har du drömscenarier i världens mest romantiska film om er fantastiska kärlekshistoria

Yes, I have! Stirrar blint ut i tomma intet, ler och tänker på en helt annan härligare plats.



6 DU BLIR TAFATT

I dina drömmar ser du framför dig hur du är inbjudande och intelligent förförande, som han inte kan låta bli att falla för. Men i verkligheten.. uha! När du möter honom tappar du talförmågan, och när du äntligen ska säga något kommer det ut banaliteter, dumma saker och saliv som rinner ur munnen - vilket leder till en hudton som liknar en hummer och viljan att gräva ner dig själv - gärna med omedelbar verka

Nej det blir jag inte. Jag rodnar sällan, generad är klart man kan bli men jag rodnar sällan. Det är nog mer troligt at jag blir fnittrig och glad hehehehe




7. DU SAKNAR HONOM - HELA TIDEN

Du märker av hur du saknar honom fysiskt i magen, innan han går ut genom dörren. Ja, du kan faktiskt sakna honom, till och med när han ligger vid sidan av dig. Det är omöjligt för dig att komma för nära intill honom

Jupp, jag har saknat honom länge, och jag saknar honom even moore nu och jag saknar och längtar redan innan hejdå.




8. DU BADAR I ROMANTIK


Du har tendenser till att njuta av romantik och komedi då och då, men plötsligt är det det ENDA som duger - om du nu kan koncentrera dig på att se till slutet av filmen och inte använda all bränsle till att dagdrömma dig bort. Din musiksmak förändras också, till sötsliskiga kärlekssånger. Och nej, det behöver inte vara fånigt, för det handlar om dig, honom och er stora kärlek.


Nej det kan man väl inte heller påstå.
Tittar på samma filmer och lyssnar på samma musik som alltid.


9. DITT HUMÖR SVAJAR


Den ena dagen (den dagen då har ler till dig) är livet en lek, du kan övervinna allt - 5 kilometer på löpbandet, regnväder, punkterat hjul på cykeln, övertid på jobbet, sjukdom... Den andra dagen (den dagen då han inte lyssnade tillräckligt på dig) är livet svart svart svart. Varför ska du fortsätta, när han ändå inte bryr sig?


Hahashah ja det gör det väl alltid men inte av den anledningen!




10. DU PASSAR PÅ HONOM

Du cyklar gärna en omväg (till den andra änden av stan) för att få en glimt av honom - du vet ju var och när han tränar tisdagar och torsdagar just för att du kommer regelbundet förbi (även om det är långt ifrån där du annars brukar vistas). Du har gått förbi hans bostad 15 ggr på en dag, i hoppet om att du kanske eventuellt skulle stöta in i honom, så han kan bjuda in dig på en kopp kaffe

Hahahaha nej det gör jag verkligen inte.
Men tro mig det där skulle kunna jag göra, det låter nästa typiskt mig.
(jag har gjort liknande hehehe)




11. DU SER HONOM ÖVERALLT


Oavsett vart du är offentligt, så ser du honom och det har blivit jobbigt. Och det slår dig inte att det är lite konstigt att du ser honom bakom disken på ditt lokala bageri, eller på en familjefödelsedag hos din farmor - förrän du har hjärtat uppe i halsen och upptäcker att det faktiskt inte var han. Slitna nerver och och hjärtklappning är din eviga följeslagare

Nej, verkligen inte. Nu ska vi inte gå till överdrift



12. DU BÖRJAR INTRESSERA DIG FÖR FOTBOLL....

Eller boxning. Eller gamla bilar. Eller vad din älskade nu är intresserad av. Du var inte ett dugg intresserad tidigare, men plötsligt kan du prioritera en fotbollskamp framför en brunch med dina vänner.


Njae, eller ja, jo det gör man väl. Man vill ju ha något att kunna dela och om man är intresserad av någon så blir man ju iaf lite intresserad av det den personen tycker om. 





13. DU PRATAR OM HONOM HELA TIDEN

Det är faktiskt inte för att du vill göra det - du vet mycket väl hur svårt det är att lyssna på det.
'Men han smyger sig in i dina meningar hela tiden. Damn!

Nej........
Heheheh eller jo det gör jag nog. Mina kollegor är nog trötta på mig nu hehehe




14. HANS BERÖRINGAR KÄNNS SOM EN ELKTRISK STÖT


...och det är inte statisk elektricitet
!


Åh, bara han ser på mig känns det som om nånting exploderar inom mig...
Och hans beröring ska vi inte ens prata om... OMG!



15. DU TYCKER MUSTACHER ÄR SÅÅÅ CHARMERANDE


Sneda tänder? Strumpor i sandalerna? Förr i tiden skulle det ha kategoriserats som den största turn-offen ever.. Men när det gäller honom.. så är hans fel det mest charmerande någonsin!


 Ja det är helt sant ju. Värsta skandalen.




Ca 8 av 15 stämmer. Det är nästan hälften så nej det kan inte räknas.

Jag är inte förälskad.




...........

Nej jag tycker faktiskt inte om måndagar alls!!! Usch!!!


Men idag känns det ändå lite bra ändå, har varit uppe med typen och har redan gjort mig klar nu väntar bara en liten promenad med dogsen innan jag börjar bege mig mpt jobbet straxt efter 8.....



GODNATT



Avslutar helgen och laddar om med
Vänner, ett glas vin och ett fotbad






HELT GALET TRÖTT

 Helgerna går alldeles för fort! Man hinner ju knappt med.... Helgen börjar redan gå mot sitt slut och har jag hunnit det jag skulle? Självklart inte för helgerna är på tok för korta! Jag vill ha mer helg och mindre vardagar. Känner inte för att jobba imorn. Jag är ju helt dunder sliten efter grjande och donande idag.

Ska skynda mig nu så jag kan slappa framför en bra film sen och ladda om för kommande arbetsvecka.



Jag som hade spännande grejer att skriva om.....


TILL JASMINA

För att hedra minnet av min fantastiska kollega Jasmina som inte längre är kvar hos oss....
(asså hon har bara bytt jobb inte gått bort eller så :p) ...

Men till minne för henne har jag valt att dagen till ära bära denna tröja nu på terminens första APT på jobbet! :-)





Heheheheheheh

:-)






MÅNADSRESUMÉ DECEMBER 2011

1 December

En helt vanligt sketen torsdag utan minsta snö eller kyla......


2 December

Afterworkmiddag med bästa kollegorna på OT's






3 December


Julklappsshopping i Norrköping med Jesper och Fia






4 December

Andra advent


Fika besök av finaste Jasmina och Lovisa






5 December

Sjuk!

:-(


7 december

Öppet hus på jobbet med pepparkasbak och Julpyssel



9 december



:-)




11 december

Trejde advent




13 december

Lucia!





14 December

Årets sista APT på jobbet = julavslutning
Det bjöds på glöggmingel, linedance och italiensk buffe.
Mycket trevligt


17 December

Dags att börja slå in alla klappar!





18 December

Fjärde advent!





19 December

Träffade tjejerna på Mariagården för lite julfika och klappbyte!



20 december

Vad hände här???





22 december

Käkade tillsammans med  Jesper och Fia från chili nam nam



Såg en lägenhetsbrand i brandkärr på vägen hem....




Det häftiga brandförloppet följdes av många Brandkärrsbor.



23 December

Firar jul med familjen.
Mamma, pappa, Jesper, Fia, Johanna, Patric
MIn undebara familj







24 December

JULAFTON 2011

Firas hemma hos mamma med familjen och släkten från Linköping!









25 December

Juldagen= speldagen tydligen
3 nya sällskapsspel ijulklapp inom familjen
som vi började spela direkt




26 December

Mellandagsreashoppen med mamma och pappa i Norrköping


27 December

Back for work ALLA mellandagar i år


29 December

Moster Monica fyller 45 år





31 December

NYÅRSAFTON 2011

Firas hos Linda och Micke i Aspa med Therese







Julen är slut......

Nyår är över.........

Helt jävla otroligt att 2011 redan har passerat!

Galet!





SNART

Snart kommer den!




Yay!



TOOOORRRRSSSDAAAAG!

Dagens positiva:

¤ Det är torsdag idag!

¤ Det är fredag imorn = helg!!

¤ Var relativt pigg imorse trots att jag öppnade och började sjukt tidigt

¤ Blev en kort arbetsvecka

¤ Slutade tidigt

¤ Handlat på ÖB

¤ Har beställt  


¤ Still in haven......



Dagens negativa:

¤ Öppnat idag!

¤ Pigg förut men nu är jag trött

¤ Vädret suger, det har ösregnat hela dan

¤ Nu snöar det med! bläää

¤ Måste tillbaka till jobbet för APT 16-19!!!!!

¤ Längtar


:-)

Straight up from my heart you're my number one
And hey here's the part I'm still having fun
It's like you're the cloud underneath my feat
And you're the reason that breathe

Because you blow my mind
Because you blow my mind
And the way you're talking baby you're so cool
I'll do anything for you...

Hey baby ravish me, love me till it hurts
Don't you dare to leave , button down my skirt
Kiss me quick I'm about to burst , patience ain't my thing
And you're the reason that I sing

Because you blow my mind
Because you blow my mind
And the way you're talking baby you're so cool
I'll do anything for you...

Unbelievable, ooo it's such a rush
So incredible, boy you make me blush
Just keep doing it , throw me into space
And I'll be floating there for days

Because you blow my mind
Because you blow my mind
And the way you're talking baby you're so cool
I'll do anything for you...


BACK TO REAITY IDAG USCH

Shit jag kunde inte somna igår!!! Visserligen gick jag och la mig på tok försent igårkkväll egentligen men när jag väl gått och lagt mig borde jag ju somnat  bums eftersom att jag var så trött. Men Nej, jag blev skitpigg då, helt jäkla klarvaken och bara låg och tänkte på massa saker.

Så today när jag ska tillbaks till jobbet på nästan en vecka så är jag dödstrött och jag tycker inte om att vara så här trött på jobbet. Men man får väl hoppas på att det går fint ändå.



Back to work now!


TISDAG TISDAG TISDAG

Kan inte fatt att det redan är tisdag! Slutet av helgen gick så fort. Jag kan inte ite förstå att det är HELA 4 dagar sen jag upplevde den bästa dagen i mitt liv! Fredagen den 6 januari 2012 kommer aldrig att glömmas och jag kan inte annat än att bara hoppas på att jag får uppleva det igen.

Helt sjukt vilken underbar dag fredags var!!!!




Nu ska jag krypa ner i soffan med min kaffe och kolla på en härligt bra film!!!

Tjingeling badring!


DET BLEV INGET JOBB




Värken måndag eller tisdag men nu mår jag bra så det blir till att börja jobba imorn istället.....


BLÄÄÄÄÄ FÖR MÅNDAGAR!

Usch det är måndag igen!

Fan vad jag hatar måndagar!!!!


Jag längtar redan till nästa helg och nästa och nästa och nästa och nästa och nästa....... :-)




NU KOMMER HEMLÄNGTAN KRYPANDES

Snart är det dags för hemgång till lilla Nypan efter en härlig långhelg i Stockholm.

Nu väntar vi bara på att Linda ska komma hem från sin Handbollsturniering långt upp i sjottahejti. Det vi balnd annat har pysslat med under vår vistelse har är att renover och göra om i Lindas rum medans hon har varit iväg. Så nu väntar vi med spänning på att hon ska komma in så vi kan få se hennes min och reaktion när hon öppnar dörren till sitt helt nya och omstaylade rum! Hon har verkligen ingen aning om vad vi har grejat med här i helgen.
En liten fågel viskade precis i mitt öra att tåget har anlänt så snart så....


Sen hoppas jag verkligen att Therese mår bättre
(som har varit sjuk under hela vår vistelse här) så vi kan komma hem så jag kan sova snart. Vill ju inte var så himla förbaskat trött imorn när verklighetn på jobbet sätter igång igen.

Tur att jag har kunnat roat mig på egen hand här uppe när hon mest har leagt i soffan. Jag har haft en toppenhelg, särskillt i fredags.... Ja det var fanimej en jävligt bra dag!!! :-) Undra hur länge jag kommer lyckas leva på det! Ett bra tag tror jag iaf! YAY! :-)


IN EL STOCKHOLMO


"She stikes twice and agin and agin and agin and all over again!"
:-)


Har inte så mycket mer att tillägga just idag!

Therese är sjuk så det blev inte mkt firande av hennes födelsdeag idag. Men vi har ju massa annt för oss att dona med, eller jag de andra iaf...

Jag, jag går bara omkring och är allämt glad och riktigt jävla nöjd! hahah näst intetill obeskrivlgt!



MY WEEKEND


TRÖTT!!!

Jobbar.....


Men är trött som fan precis som jag sa igår kväll efter att varit ute alldeles för länge, men som sagt vi hae ju trevligt. Nu är jag helt sjukt trött trots att jag har vilat på jobbet hehehe.

Men jag lyckades få hela dagen ledigt imorn! Skönt!! Måste ha en dag att ladda för sen så händer grejer hela helgen!!! Wiiihhooo! Drar imorn eftermiddag till Sthlm med Therese över helgen och då kan jag lova det blir bravader hehehehe


SNART får jag gå hem! :)


TÖMT KAMERAN!

Mina kära vänner skriker efter uppdatering och det ska dom få snart....Jag lovar!
 Men just nu är det så att när jag har tid att blogga så orkar jaginte och när jag orkar att blogga så har jag inte tid! Men men nu har jag iaf tömt kamean på bilder från jul och nyår
(trots att jag VERKLIGEN borde sova nu)
så dom ska in här förhoppningsvis imorn. 


 

Fortsättning följer imorn!
För nu måste jag banne mej sova, klockan ä galet mycket. Så hör sent brukar jag ALDRIG gå och lägga mig om jag ska jobba dagen därpå.
Men jag har ju haft en underbart trevlig kväll med mina fina vänner istället.
Men som sagt nu ska nanna kudde.

Godnatt!


RSS 2.0