JIPPPPIIIII

Det är måndag igen! Det känns aldrig bra med måndagar menj ag har i alla fall haft en himla bra helg och det är väl alltid nåt. Fint väder är det ju med så man får väl nöja sig med det.


MORS DAG

Vi kom alla "kidsen" som i en caravan av bilar till mor och far på landet idag för att fira kära mor på mors dag. Det var hur mysigt som helst. Mamma fick presentkort på blomsterlandet vilket vi tror hon uppskattar väldigt mycket.  Strålande fint väder har vi haft idag, varmt och skönt.





Mamma och pappa bjöd på värsta grillmiddagen.




Hahaha nackdelen med att ta kort på sig själv när man har solglajjer på sig är att man ser att man är tönt och tar egopics på sig själv. Hahahaha jäkla glasögon och spegla! ;-)




Patric och Johanna



Nerds!




Min prinssesa!



Självklart ingen familjedag utan massa hundbus!





Johannas nya heta frilla.




Kära mor!




Rabarbertårta till efterrätt!


En toppendag på landet med familjen i fint väder!








VART FAN ÄR SOLEN???

Hallå vart är solen??? Jag skulle ju sola idag!! Jag skull ju ligga hela dagen på ballkongen idag och sola. Men så jäkla typsikt att det alltis ska bli så här när man tänkt nåt annat. Det blir ju aldrig som man har tänkt sig brukar man ju säga. Men i en hel vecka är det soligt och varmt. I en hel vecka har man stått ute på våran gård på jobbet som blir en äckligt varm bunker när solen gassar på. Man måste ha massa kläder på sig och vara anständig och det blir så outhärdigt varmt att man inte ens vill vara i solen. Ja då skiner solen, då när man inte kan sola, då minsann skiner solen. Men idag, när jag har nästan all tid i världen och vill passa på att sola nej då helt plötsligt har det regnat i natt och man vaknar upp till en helt molntäckt himel. Räätt varmt är det ändå men solen lyser med sin frånvaro. Så jäkla tråkigt.

Men jag ser nu att det skymtar lite blått där borta mellan molenen så det kanske spricker upp framåt eftermiddagen och blir fint igen. Man kan ju alltid hoppas.... eller?




SOOOOLL

Det är sommar! Det är verkligen sommar, sol och värme. Dock kan skenet bedra forfarande och det kan blir ruskväder igen. Men nu är det verkligen sol och varmt. Men jag hinner inte njuta? Jag hinner inte med att känna att det äär maj. Våren har gått så fort. Och maj är tamej tusen inge rolig alls om man jobbar innom skola. Fy fan vad maj är jobbigt! Så sjukt galet mycket att göra under maj, man orkar inte, man hinner inte med andå allt man ska göra. Är så jävla trött på det. Nu vill jag ha semester!!!!


VILKEN FRUKTANSVÄRD NATT

Jag älskar att sova och jag behöver sova ordentligt annars fungerar inte jag som människa. Jag har heller aldrig haft några problem med sömnen, inge sömnsvårigheter alls skulle jag vilja säga.

Men inatt har det inte blivit mycket sömn. Jag har varit praktiskt talat livrädd i natt. hehehe ja det är larvigt men det är så, jag är rädd för åskan. Eller rädd för är nog fel begrepp eftersom jag vet att det inte är farligt och då behöver man ju inte vaara rädd. Snarare att jag tycker det är obehagligt och inte trevligt alls med åska..

Och jävlar i havet vad det har åskat i natt. Det har verkligen låtit som att åskan har varit precis precis ovanför mig. Rejäla långa smällar och hur många som helst. Huiuua vad jobbigt det va, tror till och med jag grina en skvatt. Sen nu på morgonen har det mullrat i knutarna lite då och då. Det var en långvarig åskskur. Nej fy vilket obehag det blev i kroppen och fasen att min sömn skulle störas.



Svenska sommaren är väl ändå helt fantastisk. 25 grader varmt och strålande sol igår, regn och åska i natt och 15 grader mulet idag. Inte kan man räkana med att är det fint sommarväder ena dan så är det även det nästa dag utan här vänder det i svängarna rejält.

Nu börjar jag fundra på om inte tisdagar är i samma klass som måndagar. Idag stänger jag så jag jobbar 8.30-17.45 idag MEN idag ska jag på ett "möte" klockan 16-19 så det blev lite längre arbetsdag men ändå en förhoppningsvis rätt soft avslut på dagen.


JAG LJÖG!

Nej, jag hade inte alls en soft tidig dag med vackert väder och inga måsten alls. Nej för jag hade både glömt bort och förträngt att vi hade handledning idag på Resursteamet. Jippi! Halv fem till halv sju. Inte mkt man hann på den en och en halv timman innan det var dags att "jobba" igen. Det var ju absolut värt det, det är ju för vårat eget bästa vi har sådan här möten på jobbet. Men det blev så tråkigt eftersom jag hade ställt in mig på annat när jag hade glömt bort det.

Men men nu är jag iaf hemma och har tagit meig en skön dusch och nu skas det bara slappas resten av den kväll som tack vare det vackra vädret fortfarande känns ung. Ljuvliga sommartid med ljus bringar!



MÅÅÅÅNDAG

Jo som alltid så hatar jag även denna måndag!

Men just idag känns det lite bättre..... För det ppositiva är att det är fint väder idag, strålande sol och klarblå himel. Det positiva är även att det faktiskt blir en relativit kort arbetsdag. Och det sista positiva är att jag har ingenting jag måste göra när jag kommer hem, jag kan göra vad jag vill.


Tjjoooflööjt


SJUKSKRIVEN....

Idag kvart över åtta hade jag tid hos en läkare på Åsidans vårdcentral. Jag har numera bytt vårdcentral eftersom jag inte tycker jag fått den hjälp jag borde på den förra. NU helt plötsligt ska de göra massor saker för mig så att jag blir hel och frisk igen.

Just idag var ju där på grund av foten, foten som jag har haft så ont i att jag inte kan gå, att jag mått illa och som gör mig helt slut som människa. Det kallas hälssporre men läkaren menar på att det egntligen borde kallas inflamation i senskenan under foten eller nåt. Vet inte om det bara var så i mitt fall. Jag har iaf idag fått en Kortisonspruta i foten och med det blev jag sjukskriven i två dagar i kombination med den lediga torsdagen så jag får vara hemma och vila i 3 dagar. Får inte överbelasta foten i onödan vilket då är svårt på jobbet eftersom jag går och står väldigt mycket på jobbet.

Av någon outgrundlig anledning så är jag ofta hos mina föräldrar på landet när jag är sjukskriven. Vet inte varför det har blivit så men det känns bra iaf. Det är ju så tråkigt ändå att bara sitta hemma. Är man hemma pga förkyldning så brukar jag givetvis inte vara där men när jag opereade i näsan fick jag inte anstränga mig och inte cykla hem så mamma och pappa kom och hämta mig på lassarettet och då kunde jag ju ändå följa med dom hem eftersom jag var sjukskriven dagarna därpå. När jag fick åka till akuten tidigt i höstas följde mamam med mig dit och även då var jag vingad till vila och inte anstränga mig och blev sjukskriven i en vecka följde jag oxå med hem till pärona. Känns ändå bra att inte vara ensam hemma när man är sjukskriven för lite allvarligare saker än en förkyldning.




Så idag när jag blev sjuksksriven igen ringde jag och sa det till mamma på jobbet. Då hon sen prtar med pappa och de ringer till mig och föreslår att när jag ändå är sjukskriven och måste sitta hemma 3 dagar och inte belasta foten kunde jag lika gärna vara hos pappa. Det känns ännu skönare när dom föreslår det för då känns det som att de vill pyssla om dotttern deras när hon har diverse åkommor :-) Dessutom slipper jag gå ut med hundarna och både jag och pappa får sällskap av varandra. Nu har jag ju även bätttre möjligheter så när mamma har rast kommer hon med bilen så jag själv kan åka ut till pappa till lunch.

Sen tror jag nog att när jag väl är sjukskriven på dessa vis så trivs jag bättre på landet. Skönare att sitta ute på landet och uggla en inne i min lägenhet liksom. Jag är ju lite av en lantis oxå och sommarstuga är något jag nu suktar efter. Hade ja haft sommarstuga och bil hade jag nog iaf åkt ut på landet nu för att tillbringa sjukskrivningen på landet i friska luften istället. 

Ska bli mys att åka till pappa med djuren. Hoppas bara på fortsatt fint väder.


WIENERBRÖD GUUUUD SÅ GOTT

- "What do you call does?"

- "We call them Ne ne neeee no no no NO! We call them wienerbröd. Wienerbrods!"

- "Oh no, you don't.





OFF WE GO

Beger mig iväg för en dejt med bästa brudarna. Blir mysfika, prat och massa skratt som vanligt kan jag tänka mig och vi hamnar förmodligen på Donken eller Max.
Alltid lika trevligt när vi ses på detta vis.












Hahahahaha I say no more!!! :-p
Pictures speaks for itselfs! ;-)



DET ÄR FREDAG WIIIIIHHOOO

Äntligen!!! Efter en lång arbetsvecka är det äntligen fredag. Äntligen helg. Men ändå på nåt sätt känns det som att denna långa vecka ändå har passerat rätt fort. Föreläsning i måndags, Studiedag plus APT i onsdags och handledning med Resursteamet i torsdag så det har varit väldigt mycket disskution, intryck och information denna vecka så det känns som att mitt huvud håller på och exploderar. Det blir nog extra skönt med helg denna vecka.



Har varit hos tandhyginsten idag och det gick ju bra som vanligt men jag fattar inte varför dom inte kan rengöra från tandsten på en gång när man ändå är där på undersökning. Nej då ska man komma tillbaka en annan dag bara för att renagöra tänderna. Känns så onödigt. Dessutom råkade vara så denna gång att jag även måste tillbaka för ett besök hos tandläkaren för lagning av en tand och tur i oturen inträffar dessa två nya besök  samma vecka. Helt onödigt. Kul och springa där på som nån jäkla stammis liksom. Jaja men det är som det är.
Jag har aktiskt börjat fundera på om det inte skiulle passa mig bra att utbilda mig till tandhygenist, tandsköterska eller till och med tandläkare??? Ska spånna vidare på det tror jag.






Jag har helt sjukligt ont i hälen idag, nästan så jag mår illa. Är trött på den här skiten, pallar inte halta omkring in pain längre. Thank God att jag äntligen har fått en tid på en NY vårdcentral och de verkar villiga att hjälpa mig. Äntligen. Blir på tisdag det. Aldrig kul att behöva uppsöka vård men jag ser nästan fram emot att få komma till läkare på tisdag.



Men vad sjutton ska jag göra nu då??? Vad ska jag göra nu denna fredag eftermiddag/kväll som jag så längt efter??? Och som jag njuter av att den är här??? Vad ska man göra???


STILTJE

Varm oboy och smörgås med stekt ägg på, det kan fan inte bli bättre. Framför allt en regnig, grå och trist dag som denna,. Fast egentligen är jag sugen på typ värsta ost brickan. Mmmmm brieost, färskost, kex, nån god salami, saltgurka och kankse till och med lite räkor. Nej kräftskiva vill jag ha, ja fasen så gott. Räkor, kräftor, brie, bröd, rohde island och ett glas iskallt mousserat. Ja det är jag fan sugen på. Skulle sitta jävligt fint asså. Särskillt den där oste. Men men no many no funny som man brukar säga.... och sen hur kul skulle det vara att bulla upp allt det där helt ensam? Nej det skulle vara både mysigare, godare och roligare om man fick dela det med nån. Yay, det glada livliga singellivet! NOT!!

Usch vad jag mår pest just nu. Jag borde må mycket bättre. Men fan jag orkar inte längre. Känner mig hela tiden trött, ledsen, arg, sur och butter hela tiden. Känns som att jag går omkring och är tjurig hela tiden och bara snäser av åt folk. Och det är inte roligt, det är inte jag. Men det är jobbigt på jobbet nu. Jag vill inte ens vara där,, trivs inte alls just nu. Det är mycket nu och det är på många sätt octroligt tungrott. Atmosfären i personalen är inte så fantastiskt längre som den allt annars har varit. Det är fler än jag som tycker det är jobbbigt. Och det förstår jag och dom vill jag rå om. Men sen finns det vissa som jag har tröttnat på. Tröttnat så sjukt jävla mycket. Jag brukar inte vara en människa som går omkring och är tjurig och deppig utan jag är oftast glad och framåt men dom människor som är sådan långsinta tjurskallar har fan börjat smitta av sig på mig och jag gillart inte. Kom igen liksom ryck upp dig för fan det blir inte bättre av att sura vill jag bara säga till dom. Sen finns det ju andra som omedvetet förstör verksamheten och arbetsmiljön genom att vara överallt men ingenstans och aldrig där dom ska vara och som dessutom kommer med osmidiga påhopp när dom på helt sant inte ens är bättre själva!!! Usch jag har varit för snäll, för jag tänker allt gott om foolk, jag tänker självklart ställer jag uppp för jag räknar iskallt med att dem ställer uppp för mig och whats goes around, comes around så tänker jag men jag ska fan inte  göra det längre. Nästa gång ska ta mej fan sätta ner foten och säga ifrån på skarpen och då jävlar ska dom får höra vad jag (och många andra) tycker och tänker. Jag är trött på ddet här nu.

Omorganisation och förändringsarbete på gång till hösten så jag hoppas verkligen det kommer bli bättre då. Ska stå ut de sista månaderna nu och ta nya starkare friskare tag till hösten igen.


fast jag känner verkligen att jag vill inte jobba kvar där längre, så illa är det. MEN vad fan ska jag göra annars+ Jag är bara kvar där för jag vetinget bättre. Jag orkar inte plugga och utbilda mig till något annat och alla andra jobb kräver ju utbildning. Men jag vet ju inte ens vad jag villl göra bara att jag vet att nu vill  jag göra något annat.


Fy fasen vad det regnar ute nu. Inte konstigt man känner sig lite deppig, det känns ju som värsta höst vädret ute ju. Regnar som fan. Blääää vill ha vår.....

Har iaf numera blivit ett kort rikare i plånboken. Och det är inte vilket kort som helst utan det är mitt körkort som äntligen har kommit! Ligger så fint i plånboken min nu. Så alltid nåt att glädjas för. :-)

Ska hoppa in en snabbis i duschen nu tror jag för snart ska jag till Karin en stund och dit kommer även Tessut. Ska bli mys att få träffa dom, var ett tag sen nu.


tjingeling badring


FLER LEDIGA DAGAR ÅT FOLKET

Dagens positiva:

¤ Fantastiskt underbart fint väder

¤ Sovmorgon

¤ Mysdejt i gräset med Tessut, ungarna och hundarna
(lägger in bilder sen när jag orkar leta efter kabeln :-p)

¤ Solat

¤ Käkat tillsammans på BellaDonna

¤ Desperate houswifes

¤ Har en del att se fram emot :-)


Dagens negativa:

¤ Har inte städat!

¤ Jobb igen imorn

¤ Läääääääängtar!!!!

1 MAJ=RÖD DAG= LEDIGT!

Det känns som att det är lördag idag ju. Så himla skönt med en "spontan" ledig dag mitt i veckan. Det borde man få oftare.

Jag dock borde ta tag i städningen. Storstädningen. Städa dar man inte alltis städar liksom.... som i lådor, skåp och garderober tex. Att sortera, rensa och slänga. Ja det är vad jag borde göra och då tyckte jag att den extralediga dagen kunde passa till det meninte hade jag räknat med attdet skulle vara sånt superväder idag. Fasen skten står sig, jag kan städa när som helst. Så det gäller att passa på att njuta av vädret.

Do0gsen har varit ute en snabbis, jag intar frukosten nu och sen ska jag nog iaf börja plocka lite. Försenare ska vi banne mig njuta av vädret. Passa på att vara ute och få lite sol på sig. Tessut och barnen kommer hit sen förmodligen så vi kan umgås ute i gräset och solen.


Undra om någon kan städa här hemma medans jag är ute och solar???



RSS 2.0