FÖR VARMT!!!

För att orka hitta på något om dagarna så därför heller ingenting att skriva om.....

Jag orkar bara inte just nu helt enkelt!

Jag avlider varje gång jag kommer hem så nu ska jag ta en kall dusch sen tänker jag inte röra på mig förens solen har gått ner


24 JUNI..... REDAN?

Shit vad tiden går fort, det är verkligen inte klokt!!! Det är redan den 24 juni och inte fan är det någon sommarvärme. Guuud vad jag längtar till ljumna sköna sommarkvällar.

Dessutom är det ju redan midsommarafton i morn. Efter det börjar det bli mörkare igen.... dagarna blir kortare... gud vad trist. Vad är det för mening med att ha så långa dagar och ljusa kvällar hela juni när man ändå inte kan göra nåt ute för att det är så jävla kallt???

Vi ska iaf ha midsommarfirande med kidsen på jobbet idag. Det blir trevligt! Plocka blommor, klä stången, dansa och äta glass!






Idag är det även bara ett halvår kvar till julafton!!



TooDiiLoo





TISDAG

Nej nu har jag varit förbannat dålig på att uppdatera igen.... synd och tråkigt.

Men jag har värken haft tid, ork eller något vettigt att skriva om så då blir det lite tomt här. Men så kan det ju bara va ibalnd.

Igår åkte jag Inlines för första gången i mitt liv. HAHAHAHA Jasmina vad med och hjälpte mig. Vi garva mer än vad vi åkte. Det var skojigt men så svårt och jag spände mig verkligen så jag fick kramp i hela kroppen. Så hade jag värsta utstyrseln med mig för jag är livrädd för att skada mig men alla skydden åkte inte på väl framme. Tur det sa jasmina för då hade jag garvat ihjäl mig. Jag tog mig iaf lite framåt, vii får ta det med små steg framåt så blir jag nog duktig på det där såsmåningom. Vi får träna mera! Fast mest kramp hade jag nog i magen av allt skratt hahaha Som Jasmina sa "jag skrattar iaf med dig och inte åt dig" och "fan vad synd att jag glömde kameran!hahaha jo men tjena :P hehehe





Idag är jag ruggigt trött så det blir inget mera här och det blir nog en väldigt tidig kväll idag, man börjar ju 6 imorn......



LÖRDAG

Yay, det är helg! Gud vad skönt!! Det är sol ute nu men det var lite kallt så jag hoppas det blir lite varme under dan och att det håller i sig ett bra tag, iaf hela helgen.

Idag ska jag gå med Karin till Tessut och dit kommer även Mirela och Diana. Vi ska färga håret på varandra nästan allihop. Det blir trevligt!

Min kära faster Ann ringde precis efter att jag hade stigit upp iorse och fråga om Linda kunde få komma och vara hos mig för hon saknade mig och djuren så myccket. Hon har tjatat i minst en vecka i streck. Jo men visst går väl det bra sa jag. För jag saknar henne oxå, jag tycker det är kul att ha lilllskruttan här. Såklart så hörde ju Linda det och började hoppa och ropa fråga om jag får sova där, fråga om jag får sova där!!! Ann bara skratta och fråga om jag hörde om det går bra och om det inte är till besvär. Nej nej sa jag det går så bra så sa jag och berätta att jag skulle till en kompis men Linda får gärna följa med för min kompisar har en dotter som är lika gammal som Linda och hundarana ska med så det blir bra det.

Linda är redan här! Så nu blir det bus och fullt ös till 100 %

TooDiiLoo


VAR ÄR SOMMAREN??

Nej fy!! Det reganr idag! usch och fy och blääää.......

Så himla trist.

Men gör ju iofs inte så mycket efter som det är storstädning och flytt på jobbet så vi behöver vara inne och greja så då gör det inget om det regnar. Man skulle ju bara få dåligt samvete om man va inne en hel dag när det är sol och varmt.





NU har har intagit frukosten så nu ska jag klä mig och fixai ordning mig för att sen bege sig till jobbet....

TooDiiLoo


SUNNY DAY

Slutade tidigt idag! YAY!

Solen skiner och det är varmt så jag ska passa på att lägga mig ute på ballkongen och jobba på brännan som fan.

Här ska stekas!!!






Hinner ligga en stund bara, halv sju ska jag träffa kollegorna för ett sista APT för säsongen. Så det blir något trevligt istället för jobb så vi ska till vallarna och ha picnic och spela kubb. Det blir skojsigt.





Nu skas det solas!!


HOPPSAN

här var det inte uppdaterat på ett tag ser jag.... så här dålig var det länge sen jag var på det....

Men det är varmt och dagarna rullar på så man har inte så mycket ork på kvällarna för att göra något speciellt och inte heller för att sitta här och skriva. men stressen på jobbet har lagt sig iaf,nu kan man gå ner på halvfart och pusta ut. Nu är allt över! Nu är det bara städning och flytt som gäller. Känns finemang!!

Nu ska jag ta mig en skön dusch (Varing för stark tåbira) och sätta mig på ballkongen och vbara vila och njuuta.



TooDiiLoo


MONDAYMORNING

Bläää, jag är så trött!! Hur kan man va så jäkla trött som jag är hela tiden? Måste komma på nåt att göra åt det.

Idag har vi studiedag. Känns ju inte sådär jätteroligt. Skönt iaf att det inte är fint väder eftersom vi ska sitta inne hela dan. Vi ska jobba med kvalitetsredovisningen och det är ju helt ok men sen ska vi även prata och disskutera hösten och det känns ju lite mindre roligt eftersom att de hela tiden splittrar arbetslag och det känns ju inte direkt som att man har något att säga till om.

Aja vi får väl se hur det går med det, det roligaste med hela den här dan iaf är ju att  vi får smörgåstårta till lunsch! mumma!

Ram1

Så otrloigt jäkla gott med smörgåstårta!! I love it!




Och så har man tvättstuga ikväll när man kommer hem, jippi!


Men en trevlig sak är att Kära Karin fyller 25 år idag!
Smsa grattis på halva 50- årsdagen till henne.
Det var inte alls kul tyckte hon att bli påmind om att det faktiskt var så!! hehehe




Grattis gumman!






SUNDAY

Sunny sleepy sunday......












HERRE MIN GUD

VAD TIDEN GÅR FORT NÄR MAN SITTER VID DENNA DUMBURK!!!

Jag skulle ju bara fixa det inlägg som blev fel i morse och skriva några rader om student och skolavslutning. Det har jag gjort nu och klockan är redan 17!!!!!
Jag som var hemma och började med detta redan vid två ju....







Aja, nu får det bli något annat att pyssla med



TooDiiLoo


TORSDAG 10 JUNI

Igår åkte jag som sagt tillsammans med syrran johanna och Patric ut till Svalsta för att gå på kusin Oscars skolavslutning.

Lilla plutten har redan blivit tonåring och slutade faktiskt 6:an igår. Så efter sommarn är det dags för lilla gossen att bege sig till stan för att gå på högstadiet. vilken tur att jag ser hans nya skola skymta bakom träden från ballkongen så jag kan hålla kolll på honom hehehe.



Här sitter han i vitt längst ut




Blir man inte stolt eller vad???
Grabben fick skolan stipentium för bästa kompis!
Kamratstödjare som han är!



Han har även varit med i elevrådet





En lirare på gitarr som spelar medans....



klasskamraterna sjunger en asbra omgjord låt....






Nu är sexan slut och BARA 6 år kvar till studenten!!



Jag och lill-kusinen Linda....
Vill inte ens tänka tanken på när denna lilla tös tar studenten....
Guuuud så gammal jag kommer va då ;)




Och så jag och syrran i publiken!


TooDiiLoo



GRATTIS ALLA STUDENTER 2010

Sjungom studentens lyckliga dag, låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtat med friska slag, och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än i våra sinnen bo, hoppet är vår vän,
och vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro!
där de härliga lagrarna gro!



JA, IDAG ÄR DET STUDENTEN.
Synd för studenterna att e inte fick fint väder på studentdagen men gud vilken tur att
det iaf inte regnade vi två tiden då de sprang ut. jag tror inte det har regnat sen innan lunsch heller faktiskt som tur är. Skönt för dom att slippa marchera från gripen och tessin till torget i regn och på kortegen. Polisen är nog iaf glada att det inte är fint väder för då blir det lugnar i ikväll. men synd ändå för alla vitklädda ungdomar.

Jag är inte ett dugg avundsjuk. (total IRONI)
Guuuud vad underbart det var att ta studenten. Det var faktiskt en av mina lyckligaste dagar.

Så jag säger verkligen till alla er studenten:
Ha så jäkla roligt ni bara kan men se till att ta vara på varenda sekund och samla så många minnen ni kan. Det här en dag ni aldrig vill glömma. ha det riktgti underbart idag!!



MIN STUDENT 2005



En stolt Josefin!



På en hylla i vardagsrummet finn dessa foton från min underbara student!
Lilla blondisen på kortet till vänster är jag på mina föräldrars bröllop 1988 :)



Hittade även dessa i en låda...





LILLESYSTERS STUDENT 2009



En stolt Johanna!


 



STOREBROSSANS STUDENT 2002



Haha, fanns fan inte digitalkamera på den tiden hehehe

Niceig tårta va?

Så nu är det slut med studenter i vår familj.
Nästa gång blir inte förens det är kusin Oscars tur
och det är BARA 6 år kvar tills dess!!!

Då är jag........

30 JÄKLA BAST!!!!
Usch vad jag börjar känna mig gammal.....



Återigen ett STORT GRATTIS TILL ALLA ER SOM TAR STUDENTEN IDAG
OCH LYCKA TILL FRAMTIDEN!!!

 

 

 

 


Femåringarna slutar....

Det blev visst väldigt många kopior sparade på det senaste inlägget. Första gången jag skrev från mobilen så det gick väl så där hehehe Men nu är det fixat och återställt som vanligt så nu ser det ut som det ska.


Eller på tal om att se ut. Min blogg ser ju inte mycket för världen ut. Men jag har ju verkligen ingen anning om hur man fixar den snygg. ajg har kollat runt lite men jag fattar fan inte. Det verkar så himla krångligt. Jag vill ha en fin header, fin bakgrund och skriva  med lite roligare färger och text. Får väl se om jag orkar ta en dag för att verkligen försöka fixa det om det inte är nån som har ett väldigt enkelt tips??


idag har det fallit ett par tårar på jobbet. Min älskade barngrupp har blivit stora. Dom är ju fem år nu allihopa juvelerna och ska börja i skolan och frittids efter sommarn. Nu är det slut på förskole tiden. och idag har ytterligare 4 slutat varav en som jag håller väldigtt kär och hon håller även mig väldigt kär. Man får inte ha favoriter men hon är speciell och jag tycker verkligen om henne och det allra roligaste är ju att det är så himla ömsesidigt verkligen. idag fattade verkligen hon att hon aldrig mer kommer tillbaka till fjärilen. Hon kröp upp i min famn och kramades efter vi ätit tårtan på avslutningskalaset. vi kramdes en stund sen vill jag prata med henne och titta på henne och då hade sötnosen tårar i ögonen och då brast det för mig och tårar började falla från min kind och brast det även för henne och hon satt i min famn och snyfta och kramades länge. Lilla skruttan! det var jobbigt för oss båda att slutade så tidigt och det gjorde att det blev ett rätt adrupt slut. Det som är mest tråkigt me henne är ju att hon ska gå i en skola i ett helt annat bostads område så vi kaknse aldrig ses igen. De andra kidsen (många av dom iaf) ska ju gå på skolan precis brevid plus atten del fortfarande har småsyskon kvar så dom kommer man med all säkerhet att träffa snart igen.


nej, usch det var jobbigt med alla hejdån idag... snyft snyft...


 
 


DRIP DROP REGN

Klockan är snart sju och jag kom till jobbet för nästan en timme sen...

Jag är fortfarande helt genomblöt!
Jag hade regnjacka med luva men det sitter ju INTE kvar när man susar från på cykeln, det verkligen spöregnade på vägen hit och det gör det faktiskt fortfarande! fy vilket jäkla väder nu när det är skolavslutningar och studenten och allt! stackars alla elever på skolan här bredvid som får sitta i en svettig gympasal sista dagen... inget vallarna för dom stackarna! och vad trist för alla studenter som är finklädda och vill fira idag! hoppas det INTE regnar på dom när de springer ut! måtte det vara uppehåll då! måste jobba nu.... undrar hur det här blev? skrivet med mobile Hehe :)


BRÅTTOM BRÅTTOM

nu har jag lite brådis!!

Slutade fyra, skyndade mig hem och hoppade in i duschen på en gång och nu fixa sig snabbt snabbt, smik och finkläder på. Snart kommer Johanna och Patric och vi ska åka på en gång till Svalsta för att "fira" våran kusin som har skolavslutning. Tonårinmgen har blivit stor, mellanstadiet är slut :P

Ajöss!


GODMORGON

Jag förstår inte hur man kan va så jävla trött jämt!!!

Glömde göra ett inlägg igår. Therese kom ju för bi med prylen jag köpte i Stockholm i helgen som jag inte kunde ta på tåget

 


En ny kattlåda! Snygg va??
Det var helt otippat att jag skulle köpa en men jag har ju faktist letat tidigare eftersom luckan på min andra har gått sönder. Men jag sprang bara på den här och passade på att köpa den!! :)

Nej fan nu är jag sen till jobbet!!!!



DAGENS VÄDER

En hyllning till alla väderleksrapporter! Verkligen!!
Man kan ju verkligen lita på dom!!!! Total ironi!

Igår var väl vädret lite sådär, men så vaknar man idag och solen skiner och det ser varmt och skönt ut. vILket man alltid längtar efter och så vill man ju även klä sig efter det. men det går ju fasen inte eftersom man inte kan lita på vädret.

Det är fortfarande soligt ute men jag tänkte kolla hur varmt det blir mitt på dan oxå så jag satte igång datorn för att kolla på väderleken på vädret.se och där stor det klart och tydligt att det ska vara helt mulet idag och kankse ett par solglimar i eftermiddag. Ska det bli mulet och kallt se då eller? Var ute med hundarna och det var varmt så jag har klätt mig efter det. men blir det kallt sen så fryser man ju. Hur fan ska jag veta vad det blir för väder idag??? hur fan ska man veta det när det är fint nu men det står kallt och mullet i rapporten??  Jädra skitväder!!!

Ge mig sol hela dagen!!!


TISDAG

Dagens positiva:

¤ Avlutningsutflykt med korvgrillning

¤ Jobbat med att få klart allas portfolio

¤ En liten liten gnutta sol....

Det var det enda positiva idag, tragiskt fan ju.........


Dagens negativa:

¤ Kallt och mullet när vi gick till skogen för utflykten

¤ Kvavt och fullt med mygg vid grillplatsen.
+ så hade gräste på den lilla ängen vuxit tokmkt på bara knappt en månad

¤ Huvudvärk pga den kvav luften

¤ Trött

¤ Stressad, hur ska vi hinna klart med portfoliona?

¤ Borde fixa och greja med lite här hemma

¤ Inget Desperate houswives ikväll :(

Kan man va mer negativ?



MÅNDAG

Dagens positiva:

¤ Slutade tidigt

¤  Tog en tupplur efter jobbet

¤ Hade god efterrätt hemma :)



Dagens negativa:

¤ Trött som synden

¤ Började jobbet alldeles för tidigt imorse

¤ Tog en på tok för lång tupplur

¤ Blev sen seg efter det

¤ Har inte fått något vettigt alls gjort idag




SHOPPINGFYND

Shopping denna helg kretsade kring hundarna hade vi bestämt. Det var vad vi prioritera. Nästa gång blir det personlig shopping.

Så vi var på Sea, Zoovaruhuset och Bromma Zoo




Mina prinsseor fick 10 nya leksaker.
(Fast många fick jag gratis av Fia som extraknäckar i stuvstas djuraffärhehe)


 

Alvas efterlängtade Sele och flexi är införskaffat! :)



och ett halvstryp i rundat läder.

Har köpt en sak till men den är kvar i Stuvsta för den var lite stor och klumbig att ta på tåget så den får Therese ta med sig hem på tisdag då hon tar bilen hem istället. Förhoppningsvis!

TooDiiLoo


HHMMM

Helgens positiva:

¤ Asskönt och härligt väder

¤ Massa god mat

¤ Shoppat i djuraffärer! massa fynd

¤ Sex and the city på bio!

¤ Lyckades ta tåget hem själv!




Helgens negativa:

¤ För lite sömn

¤ Ont i fötterna

¤ Inget partaj efter bion

¤ Shoppat mig pank




HELGEN

spenderades i stockholm med Therese och hundarna. Vi bor som sagt alltid hos Thereses familj när vi är där, helt kanon, gratis logi och kost!! Heheh kan inte bli bättre. :)

Det har shoppats en hel del främst i djuraffärer och vi har även roat oss med en enormt god middag på en asiatisk resturang där vi åt buffe. Efter det åkte la familia hem till Stuvsta medans jag Therese och Cicci åkte in till Sergel för att se Sex and the city 2 på bio!

Tyvärr så har jag varit extremt dålig på att ta en massa roliga kort i helgen. Glömde helt bort det. kameran är ju nästa tom :(




 

Lilla Alvis tågdebut! Både kontuktören och medpassageraren var läskiga...

 

På långpromenad till Huddinge centrum för lite shopping och...

 

LUNCH! Helgens höjdpunkt :) (Nästan)

  

På väg ut till stockolms skärgård för att...



få Therses pudel nerklippt av uppfödaren.



Therese övningskörde överallt dit vi skulle under helgen!
Körkort nästa för henne!!! :)



Uppäten buffe!

 

Cicci, Linus och Fia




Filmen var så jävla bra. Mycket bättre än förväntan. betydligt bättre faktist.
Vad snackade alla recensenter om???
 Den var ju skitbra! guud vad jag vill se den igen.

Roligare bilder än så hade jag inte heheheh men men kul har jag haft det iaf och vi får ta och åka tillbaka snart. och inte låta det gå så länge som sist. Minst en gång till i sommar.


TooDiiLoo



MÅNDAG, NY VECKA

Guud vad skänt det var att duscha i sin egen dusch och guud vad skönt det var att sova i sin egen säng i natt.

Men så fruktansvärt trött jag är!!! usch! typ jetleg ju hahahahah

Ska skynda mig hem och sova middag idag hehe Gäsp,gäsp


JOSEFIN CALLING FROM STOCKHOLM!

Tänkte bara lite snabbt lägga in ett kort inlägg. Jag passar på nu när ingen annan är hemma. Alla andra är ute på ärenden och grejer medans jag är kvar här och passar på och duschar och gör mig  iordningt inför kvällen.


Jag är hos familjen Brisenheim i Stuvsta, Stockholm. Åkte hit i torsdags som sagt var och hittills har vi nästan bara åkt en massa bil hit och dit. Shoppat lite men även varit långt ute i sthlm-skärgård kenneln där Tess´s Lea kommer ifrån, hon har blivit nerklippt. Så mycket mer har vi inte hunnit med. men det är uju idag som är höjdpunkten!


Vi ska käka middag på en asiatiskt resturang, buffe närmare bestämt. Nam nam. Sen åker vi vidare in till stan och och går på bio på Sergel. Där efter går vi ut nånstan och tar en drink! Så nice!


Men nu har jag inte tid och sita här mer.


TooDiiiLoo



GODMORGON VÄRLDEN!

Vilken underbar dag!

Uppe med tuppen idag, lyssnat på rixmorronzoo, packat klart det sista (och nu är det verkligen klart för dragkedjan igendragen) och nu äter jag frukost och känner att jag har lyckat bra med denna morgon, jag har gott om tid. Börjar ju inte förens kl 9 idag men jag ska ju till Tess först och dumpa av packningen och Alva.

 

Min otroligt snygga läckra rosa resväska. En one of it's kind! Fick den av Tess i födelsedagspresent förra året. Hon sa att den bara skrek mitt namn så fort hon satte sin fot i affären. HiHi

Jaha ja nae hmm.... om man kankse skulle ta och bege sig snart då....

See ya!




ONSDAG

Dagens postitva:

¤ Soligt väder

¤ Åkte Tuffis med jobbet :D

¤ Slutatde tidigt

¤ Fick hjälp av Tess med helgens klädsel

¤ Gick bra med packningen trots allt

¤ Åker på en efterlängtad weekend med Therese som vi brukar så här års



Dagens negativa:

¤ Började jobba så jädra tidigt

¤ Fick packningspanik

¤ Hann inte ta ett fotbad

¤ Nu är jag trött och har ont i ryggen så nu ska jag nog hoppa i säng






PUST OCH SUCK

Det är fan jobbigt att packa asså!!!


Tog kort på min snygga berömda rosa resväska förut när jag packa.... men den och kabeln har jag ju packat ner nu ju så det jag kan inte dokumentera hela min resa.... men men


Har jag hunnit allt då?


Hell no!!


Jag har inte hunnit bada Alva men det gör inget för det kunde Thereses göra imorn under dan när hon ändå har henne medans jag jobbar så det löste sig. Och jag har inte hunnit med ett fotbad, synd för jag tyckte att fötterna skulle få sig en skön behandling så de orkar med 4 dagars shopping och roande i stockholm i helgen. men men det får gå ändå. Får räcka med att smörja in dom varje kväll istället...


Men jag har i alla fall haft lite spa treatment, skickat iväg katterna till landet och så gott som packat klart. Ska bara smågreja lite sen blir det hopp i säng. man måste ju upp tidigt imorn trots sovmorgon så man hinner äta frukost, packa klart och GÅ till brandkärr!!!


Så nu måste jag dra!!!


Vi ses i stockholm!!


TooDiiLoo





SUNNY SUNNY DAY

Vilket underbart väder vi har haft idag. Passade helt perfekt då vi....

 

... åkte Tuffis-tåget på jobbet idag!!

Det är verkligen alltid årets största höjdpunkt hehehe. Det var jätteskoj och mysig och soligt med sköna fläktar. Något tråkig och fantasi lös rutt bara.


Började klockan sex idag!!!
Det enda braiga utifrån det är att man får gå hem tidigt. Slutade halv två och det jag helst skulle vilja göra en varm och solig dag som denna är att ringa brudarna och gå ut och njuta av solen men....


Jag har ju tyvärr lite att göra! Varför ska man alltid planera in massa tråk när det är fint väder?
Fast idag är det inte så mycket tråk. Jag måste iaf städa idag, har redan börjat så jag är halvklar med det redan. Jag ska ju åka bort imorn och jag hatar verkligen att åka ifrån ett stökigt hem. Dessutom vill jag inte hålla på och packa och planera i massa stök så då är det bäst att städ innan. För snart ska jag börja packa. Ska börja lite iaf, har ju fortfarande inte bestämt vad jag ska ha på mig så jag ska ta och prova några outfits ikväll efter duschen. Jag måste säga att jag har en viss hatkärlek till att packa. Det är både roligt och jobbigt. :) Ska förvisso bara åka till Sthlm imorn och kommer hem på söndag. Så det är inte så många dar men vad fasen man måste ju ha valmöjligheter och så ska vi ju göra flera olika saker och då måste man ju ha olika outfits.

Ska gå ut i förrådet nu och hämta min URSNYGGA resväska


TooDiiLoo



Eller....

.... man kanske skulle ta och prova och kolla ut några outfits inför lördag istället kankse???


eller??

hhmmm


NU NI

är det bäst ni samlar hela intresseklubben och fattar papper och penna och antecknar för detta är enormt intressant!!!!

Jag ska :

¤ Diska

¤ Gå med sopor

¤ Duscha

¤ Sätta mig i ett hett fotbad och njuta av sista avsnittet av Desperate housewives!!!!!



Så det så!


TISDAG

Dagens positiva:

¤ Sista avslutningssamtalet avklarat! Yay!

¤ Veckans långrast idag!

¤ Skojig och lyckad gårdsfest med grillning

¤ Bra väder!

¤ Har ett paket att hämta ut :D

¤ Desperate Housewives ikväll!



Dagens negativa:

¤ Carin var sjuk men vi klarade oss bra ändå

¤ Öppnar imorn....

¤ Måste ta mig till stan i ett akutärende innan torsdag!!!

¤ Säsongens sista desperate houswives ikväll  :(




Godmorron

Fasen vad gott jag sov i morse. Kunde nästan inte ens gå upp, men jag gjorde det fast något försent för nu har jag bråttom till jobbet....


Idag har vi gårdsfest på jobbet. Den ser lite annorlunda ut i år. Vi bjuder inte på tårta längre utan alla familjer och gäster får ta med sig en egen picnickorg eller något att grilla på grillarna som vi står för. Tror ju inte att det kommer lika många nu som det brukar men det är ju bossen som har kommit på't


Dessutom är det iaf än så länge lite trist väder. Hoppas verkligen att solen kikar fram i eftermiddag.


TooDiiLoo


RSS 2.0