Ajajajajajaj

Josefin tycker synd om sig själv.....

PAAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Hhhmm

FUNDERAR

Funderar på om jag ska ta och diska eller om jag ska ta och göra en kopp kaffe......
Hmmm det är frågan det.....


Men snälla

hon är ju bara fööööör söt!!!

>

kan man annat än älska Maria Montazami


Cheeeeese-kroks!!! :)







OSTKROKAR

Har bara suttit hemma idag och inte gjort ett skit. ont i huvudet och feber!

Det enda jag har gjort är att titt på min favoritserie på nätet. Så lite skoj har jag haft och hjälp vad tiden sprang iväg. Men sen så tänkte jag att jag var nog sugen på något gott och det tyckte jag att jag var värd efter en sjukdag. Så jag gick till macken och köpte lite ostkrokar ala Maria Montezami hehehehehe

Så nu blir det Helena Bergströms regiserad film med   resten av denna dag........

TooDiiLoo
>



M

Mot Donken med bästa brudarna i stan!

:-)




KANSKE

Ska skita i vilan och ta och se några "Raven" avsnitt istället???

Det om nåt är ju något som kan pigga upp mig. Me like!

Jag bara älskar Raven ju :)


.


MEN

SÅ JÄKLA TRÖTT, SEG OCH ÖM JAG ÄR!

En dusch och vila på det här????




JO


JUST NEED TO SAY

YAY ITS FRIDAY TOMORROW!


TRÖTT SOM VANLIGT

Så det blir en tidig kväll idag med. Konstigt att man inte kan ta igen  sömnen.....

Måste ju vara pigg och fräch imorn och MÅSTE vakna i tid då vi startar studiedagen vi har imorn med en föreläsning. suck suck


BLIR SÅ TRÖTT OCH FÖRBANNAD

Såg precis en sak på "fantastiska" facebook som jag INTE ville se, något som jag INTE hade behövt sett. Hade varit så mycket bättre om jag INTE  såg det!!!

Arg, ledsen, trött, förbannad och besviken blir jag!

Så nu blir det en ÄNNU längre dusch! Ska bara försvinna i en skön dusch och tänka på annat!

GODNATT!!!!!!


IDAG BLIR EN "KORT" DAG HEMMA

Eller vad man nu ska säga.....

Slutade sent, var inte hemma förens ca 18.15 och resten av denna tisdag ser ut så här

¤ Äta en apelsin

¤ En snabbsurf på datorn

¤ En lång dusch

¤ Utfodring och promenad av doggarna

¤ Hopp i säng!!

Japp det är vad jag orkar idag. Är så förbannat trött, vet inte vad jag ska göra. Jag tror att jag går och lägger mig tidigti idag bara för att försöka ta igen lite sömn men kan man ens göra så? Jag är så trött och ingen lust att göra nånting alls av flera skäl.... Jag har en del grejer på mina axlar som tynger ner mig enormt just nu men det blir förhoppningsvis bättre snart men jag vet värken hur eller när, dessutom hände en väldigt tråkig grej på jobbet igår oxå som tröck ner mig till fotknölarna.  Men så här får det vara att tag helt enkelt. Det blir bra snart. Men jag har en längtan som kan få mig och må lite bättre så jag försöker tänka på det nu istället.

We call it a day for today!



TooDiiLoo


TYPISKT

Nu skrev jag så jäkla intensivt att jag inte hängde med i CSI så jag fatta inte ett skit.
Men shit vad gör det det var ju tydligen redan slut.
OJDÅ

Godnatt


SÖNDAG OCH REDAN DEN 23 JANUARI...............

 Vart tar tiden vägen?

Tid förresten, vem har tid? Vad ska man ha tiden till? Hur ska man, va säger man despo?? Nej fan jjag tappade iórdet, hhmmm. Aja skit samma. Jag har iaf ingen tid, ingen tid alls till det jag vill och ändå har jg samtidigt all tid i världen. Det klankse inte är tiden det  är fel på. Det kankse är orken? Ja förmodligen och även bristen på "ta sig i kragen". Nåja, att pyssla om mina bloggar har varit en stor bristvara på sistone och det beror på både tiden och orken, har ingen tid och ingen ork. En brist påå grund av andra brister helt enkelt.

Jag tycker ju at det är menning att göra små inlägg i cybernätet lite då och då för att få dela med sig av allt det roliga i ens liv. Men varför ser jag inte till att göra det då? Jo det är den där förbaskade orken och tiden som spökar igen.

Denna vecka har ju faktiskt haft lite skoj för mig som jag så väl kunde ha delat med mig av. Men en annan orsak är ju oxå det att jag jämnt glömmer kameran och har jag inte glömt den så gläömmer jag iaf att använda den. För det är ju trots allt betydligt roligare att dokiumentera med bilder än med bara ord. Ord måste man ju givetvis oxå ha för inte tror jag på det där skitsnacket om att en bild skulle säga mer än tusen ord. Inte i detta lägge iaf. Säkert i andra tillfällen. Så som sagt bilder måste man ha och inte bara massa ord, sida upp och sida ner. Det blir ju bara aptråkigt att ta sig igenom.

Med eller utan bilder så tänker jag iaf dela med mig av en kort resume från den gångna veckan. Vare sig ni vill det eller inte. Har ni redan tröttnat??  Be my guest och surfa vidare. I tisdags var jag hos min kära underbara faster Ann. Hon är bara bäst på alla sätt och vis och det går helt enkelt inte ens att beskriva med ord. Hon hade Tupperwereparty igen! Jag tycker det är så himla kul faktiskt hahaha. Dom har såna häftiga, praktiskta, kul och bra saker och prylar faktiskt. Köpte en sak förra gången som jag ska hylla i ett annat inlägg en annan gång. Denna gång köpte jag en förvaringsburk ur en särskild serie som jag tänkt börja samla på, de burkar jag har var inte så bra trots allt. Dessutom är ju detta så skoj för att Kajsa som håller i det är så bra, trevliga kvinoor, damer, tjejer och flickor som är där och så supersmarigt fika såklart.

Onsdag var jag hos min faster igen men inte för hennes skull utan för hennes dotters skull alltså min lilla kusin Linda. Hon fyllde sju år och det det blev lite kalasande. Hon rent av jublade  när hon öppnade mitt paket faktiskt! Då fanns det inte mycket annat som intresserade faktiskt. Kul att se att hon blev så glad. Då gjorde jag alltså ett riktgit klipp när jag införskaffade hennes present rredan i september förra året! Hon fick massvis av presenter och vi fick massa fika, tårta och trevligt sällskap! I lördags var jag hos min vän Therese. Vi käkade och spelade tv-spel. Idag söndag har jag bara städat och städat. Riktigt nice är det här nu.

Hur var det nu med den här orken föresten? Kan det var så att jag inte har någon ork för att jag gör som nu, sitter och sliter ut mig, sitter upp i onödan, sitter uppe betydligt längre öän vad jag brukar. Med tanke på hur trött jag alltid är borde jag sova nu. Med tanke på hur jäkla trött jag ör på mornarna så borde jag faktiskt gå och lägga mig. dessutom är den en toklång dag imorn. Börjar 7.30 och slutar 19.00 så ja jag borde verkligen sova. Jag kommer vara helt död imorn. men jag får faktiskt skylla mig själv när jag gör så här hela tiden. Vilket himla tråkgit tjatande det blev här helt plötsligt.

Men jag har ju en känsla ikväll. Eller det är inte bara en känsla utan jag vet att det är så. För även om jag skulle gå och lägga mig nu så skulle jag ändå inte kunna somna..... Inte nu, inte idag inte just nu. Det är dock av trevliga själ som min hjärna håller mig vaken men det konsekvenserna av sömnbrist är ju betydligt mindre roliga. men jag kan inte sova, jag kan inte somna, inte nu, inte idag inte sen.... jag borde sova men jag kan inte somna för I got you on my mind baby!! Hihiih Saknar :-)

Tack tvn!!! precis exat just nu kom jag på att jag har glömt kolla upp en sak på datorn. De gjorde precis nyss reklam på tvn om att Couger town börjar på tisdag då kom jag på att jag skulle ju kolla upp när Desperate housewives börjar. För faktiskt så ibland så är kanl fem lite dåliga på att traila alla nystartade serier, alla säsongspremiärer. Det har hänt förr att jag missat det. Så lika bra att kolla upp det själv. Så man inget missar!!

Nej det börjar ju inte på tisdag! Hur kunde jag ha missat det, det är ju den hemliga miljonären som börjar då och det är ju så jävla sjukt ruttet dåligt! Vilken jävla sörja. och det ska man stå ut med i 7 avsnitt innan desperate börjar. Och måtte det bara börja direkt efter det!!!!

Nu blir det så där som jag sa. Så som det inte ska va....
En massa massa ord och allmä'nt dravell sida upp och sida ner.  Det blir ju bara sååååååååå tråkigt att läääääääsa. Ibland är det faktiskt bättre med med korta inlägg, några bilder och några förklarande ord. kNkae några tankar och sen räcker det. Jag tvivlar ju på att man får ut mer bara för att man tokskriver med mängder av ord ochdravel. Kort och konsivt eller hur säger man?

En annan anledning till jag håller mig vaeken är ju att efter den super duper braiga film jag såg på femman började CSI NY och jag insåg att det var ett avsnitt jag inte sett flörr men som jag har velat se men missat för jag har sett de som är före och det var ju tokspännande så nu råkade jag ju bara sitta kvar och se fortsättningen. Och filmen sen då... ojojoj vad jag älskar den, jag verkligen tokälskar den och han är ju så jäkla sjukt snygg och läcker att jag får orgasm bara av att titta på honom. Ännu värre när han öppnar munnen och pratar ojojojo vad sexig hen är. men eftersom jag ska gå och lägga mig nu och FÖRSÖKA sova så får nog den filme en  hyllning i ett eget inlägg en annan gång.

Nu ropar min säng och min kudde på mig och jag önskar verkligen att jag skulle få sova länge imorn men icke sa nicke. Nu känner jag mig faktiskt tröttare än förut så knakse kan jag somna trots allt, kankse det inte blir så svårt to fall asleep.... Oavsett blir det med ett leende på läpparna.

Nej nu måste jag verkligen sluta. hahaha snacka om att jag drar ut på det.
heheheh men det blir illa imorn.

usch usch

over and out

godnatt


LÖRDAG 15 JAN 2011

Igår vart det inte mycket skrivet här inte.

Igår var jag på bio med Helena. Vi såg Änglagård- tredje gången gilt!
Den var faktiskt himla bra men jag insåg att jag måste nog se ettan och tvåan igen för att få lite uppdaterning så man hänger med i alla svängar och turer.

Vi hade supermysigt, jag och Helena, efteråt köpte vi med oss pizza hem och sen satt vi och snacka hela kvällen/nattten.

Nu är det lördag och jag ska ha skitroligt...... eller NOT! Alla tvättider på söndag var tagna så jag fick lov att at en tid idag så jippi jag ska tvätta fan hela lördan!! Måste kila till tvättstugan nu!


WIIIHUUOO

Tess ringde nyss och fråga om jag hade några middagsplaner för ikväll och vilken tur att jag inte hade det för hon undra om jag ville åka med på en tur till Donken!!! Yay! Det var länge sen och det är ju såååå himla gott!!!!

I'm lovin' it!







WEEKEND





Rubrik?

Lägger pussel och lyssnar på ljudbok.








JAHAPP

Nu har min allvarliga sjukdom tyvärr gjort sig påmind igen............ 

Nämligen: HA-BEGÄRET!

Och tyvärr så har jag inget botemedel mot det just nu men snart kankse.... :)

Just nu är ha-begäret ganskla mycket riktat åt det teknidska hållet.....

Jag vill ha:









Rosa mini-PC



Extern hårdisk


Verbatim USB-minne 4GB

USB-minnen





Rosa gåband

FACEMASK ON!!

Jupp, ansiktsmasken är lagd.....

fast lite besviken blev jag ju, trodde jag skulle bli lika äckligt grön som på bilden men jag blidde beige :(
Då var faktiskt den snorgröna på bilden finare hehe



Hahahah fan vad kreepie man kan se ut i ansiktsmask hehehehe





DOGBLOG


NEW YEAR

      








Skönaste bilden på min finfina Helena! Och så jag hehehe




At 12 O'clock sharp!!!!

2011 here we come!!

Sendan blev det att dansa och shaka på Harrys till 4!
Hade så jäkla skoj och nu vill jag gå ut igen!


JÄKLA SKITVÄDER

Tänkte ta en en rask promenad med dogzen i morse men tjiiiii fick jag minnsann. Det var ju snorhalt!!! Hade säkert gått lättare fram med skridskor på.

Fan vart tar vår snö väder??? jag gillar faktiskt när våren kommer.... När solen skinner, fåglarna kvittrar och snön börjar smälta bort.... Jag gillar det men inte NU!!!! det är ju på tok  för tidigt. Det är ju bara i mitten på januari. I slutetpå februari/början på mars, då är det helt ok för då vill man ju verkligen ah våren. men inte nu!!! Usch vad tråkigt!! Och så hatar jag när det är så himloa förbannat snorhalt! det går ju inte och gå!!! vilken tur att man har hundar som kan gå lösa eller som inte drar när de väl har koppel på sig för annars skulle man ju drutta omkull på en gång¨.


nej usch, jävla skit tråk väder!!!!



Ge oss mera snö!!!!!









HUR

ÄTER MAN EN HEL ANANAS UTAN ATT KLADDA???


SVAR: Det går inte!!!!!

Jag orkade i slaffsa mer så det blidde bara halva, den andra halvan hamna i kylskåpet igen.



MY DARLINGS











ALVA

Mitt lilla snömonster!
















LÖRDAG 8 JAN 2011

Det blev inget SPAande för mig igår.
De blev så sent så jag gör det ikväll istället efter att jag har städat lite och så.

Idag ska jag börja med att at bort julen........
buuuuhhhhuuuuuhuuuuu :(


JUL OCH NYÅR 2010 OCH TRETTONDAGEN 2011

Dagen före julafton åkte jag med mina djur och vårat pick och pack till mina kära föräldrar ute på landet. Helmysigt! Snö och härligt.

på julafton skulle vi åka till släktingarna utanför linköping och fira jul tillsammans. Men mamma var då fortfarande ganska sjuk och det var extremt dåligt väglag och väder att köra i så vi stannade hemma istället. Men det var kanon mysigt iaf.

Juldagen firades som om det var julafton. Då kom mina kära syskon jesper och johanna och så deras kära respektive såklart, fia och patric. Vi är en stor familj nu! Från 5 st till numera sju st och snart knakse det blir ännu fler. Vem vet? Vi åt såklart god mat och hade julklappsutdelning! Och det tog sin lillla tid för vi hade tydligen varit väldigt snälla under 2010 för det var så otrligt sjukt mycket julklappar!!! Nästa år blir det mycket mindre julklappar sa mamma men det säger hon varje år och kommande jul är det lika många julklappar iaf. Härligt var det och alla var nöjda och glada med sina klappar.

I mellandagarn passade jag på att jobba lite och även uträttade en hel del nödvändiga ärenden!

På Nyårsafton åkte jag till Helena i Norrköping. Vi lagade 3 rättersmiddag tillsammans och till 12 slaget gick vi ut i, tro det eller ej, men vi gick ut i 4 plusgrader och spöregn för att skåla med champange till fyrverkerierna. Det blidde paraply helt enkelt. Därefter traskade vi i skitväder till Harrys! Det var skitkul och hej och ho vad vi dansade! Det var superkul. Vi var inte i säng förens vid fem-halv sex på morronen. Lördagen bara försvann då vi sov lääääääääääänge och åt frukost läääääääääänge. Åkte hem på kvällen

På Söndagen fyllde min lilla kusin 14 år. var där och grattade och fikade och även dansade där med hehehe Testade det här dansspelet till XBOX :-)

Jobbade lite sen i veckan.

Hemlig dejt på tisdagen.... ;-) (oj sa jag för mycket nu) :-)

Åkte hem till mamma och pappa  ogen på onsdagen (trettondagsafton). På torsdagen kom herrskapet från linköping som vi skulle ha firat jul med. Vi åt trerätters med kalkon som huvudrätt istället för julmat. Vi stod för huvudrätten och de som kom stod för förrätt och desserten. Och så blev det julklappsbyten på det och en massa fika.

Nu är det fredag och jag är hemma igen. Jag har tänkt att ta och ordna lite med bloggarna, så mycket som jag orkrar iaf. (seg i ryggen efter att suttit illa och lagt ett tusenbitars pussel) Håller på och lägger in så mycket jag orkar med just nu iaf. Sen tänkte jag ha lite Home-SPA-Treatment för mig själv med bla fotbad. Sedan tänkte jag slå mig ner i min soffa och njuta av någonting gott att äta och dricka och titta på första avsnittet av årets Let's dance. Hoppas det är bra.


(mera bilder från allt firande kommer senare)


ToooDiiLoo




SNÖ

Härligt med snö! Det blir så himla vackra vinterlandskap med snötungda hus och skogar. jag tycker det är vackert och riktigt härligt.













Men Zafira vill inte gärna gå ut.....




Och inte heller Zilver och Bosse!

De ligger hellre innanför fönstret på deras pelar och
tittar ut på fånarna som leker i den kalla otäcka snön!




JULEN 2010


Sötaste tomten i stan!





Tomten kommer nu hihih....





Massa klappar....



Granen och massa säckar med klappar i.....





och lite till klappar...



Gud vad vi måste ha varit snälla i år (förra året)




   
Jesper och Fia hade önskat sig specifika popcornskålar i julklappar och det fick dom av mig...... 
Nergrävda i en stooooor kartong med popade popcorn!!! 
Det var kul när dom öppna den.

Fan vad de garva hehehehe 








Lillmuppen Patric har en plastpåsen på handen, I wonder why?
och så förstör han fina bilden på syrran ju.... typiskt!






Doooppoooopppppiiiiiiddddoooo








HUNDBUS I SNÖN!

Att det är mitt på dagen kan man inte tro för det blidde väldigt mörka bilder. Har tydligen ingen vidare bra kamera för att fota rörliga hundar i snöyra. Men men , vi vet iaf att vi hade kul och så kan vi ju hoppas på att bilderna säger detsamma.







Alva...


Tuffsan...





Väntar på att bollen ska bli kastad?





Tycker det är himla smart att vi har en vit boll att leka och kasta med i detta väder hehe....
Men den har inte kommit bort än iaf..... De hittar den alltid!



JUL 2010

Eftersom man har varit extremt dålig på uppdtareiningen här och knappt nåt inlägg under dessa 14 dagar av jul festligheter, nyårsfirande, födelsedagsfirande och snöbus. Så nu får de bli en liten resume med mest bara bilder... För en bild säger ju mer än 1000 ord :-)


  

Mor och fars något juliga lilla söta entre....






Julmys inne med tända ljus....




Och även ute....








MEN HERREGUD!!!!

Vad det var dåligt uppdaterat här på sistone! Ingenting alls sen förra året och då har det gått hela 4 dagar på det nya året! Fy skam! Jag har massor att skriva om och massor bilder att visda från jul och nyår och lite annat.....

Men fan jag orkar inte!!! Nope, mop nix!!! Det får bli en annan gång.

Ska sova tidigt idag så jag orkar ta tag i lite grejer som ska fixas imorn bittiinnan mor och far kommer och hämtar mig.

Nu ska jag avnjuta en kopp kaffe och tänka på något mycket trevligt som har hänt idag..... hihihih




RSS 2.0