SKANDAL!

Men herregud! Inte ett enda inlägg på hela TVÅ DAGR!. Det är ju ingen bra reklam för mig. Dåligt av mig men jag har verken haft tid eller ork. Fasen bättring på det här nu annars får jag skäll av Diana sen. :p

Slutat tidigt idag, skööööönt! Bara en dag kvar sen på denna arbetsvecka. Ska åka ut på landet till mor och far i morn eller på fredag för att fira påsk. Då blir bland annat mina 4 4-fotingar glada att de får komma ut och sträcka på sig lite.

Så idag ska jag baka påskefterrätten, städa, diska, gå med soppor och dammsuga. Hhmmm det är nog bäst jag sätter lite fart så att jag hinner duscha och laga mat sen oxå. Får eventuellt lite besök senare så mitt på blanka onsdagen.

imorn ska jag vara påskärring på jobbet. hehehe Skräma kidsen lite!



Hörs sen

TooDiiLoo


HJÄLP MIG!!!

Nu har jag faktiskt ägnat en tid av denna Söndag till lite pysslande här på datorn.

Och nu är det så att jag behöver ER hjälp. Bara ett litet smakråd. I och med att jag lider av svår beslutsångest så betyder er hjälp väldigt mycket för mig! :P

Det är nämligen så att jag är på jakt efter en axelremsväska. Jag har en som jag gillar men ibland (ganska ofta) tycker jag att den är för lite så jag vill ha en lite större. Jaghar verkligen letat och letat som en tok efter någon som faller mig i smaken. Jag har verkligen inte lyckats hitta nån alls. Eller jo jag hittade en här på nätet som jag skulle kunna tänka mig men det var så jäkla krångligt att beställa där ifrån så jag sket i det.

Men så en dag så snubblade jag in på
www.fujidirekt.se där man kan framkalla sina foto på nästan vad som helst. På musmattor, tröjor, böcker, muggar, klistermärken och massa annat. Och så självklart på axelremsväskor! YAY! Det finns hela 4 storlekar att välja på och jag har valt denna:

Reporterväskan heter den och jag valde den dör den har flest fack.
jag tycker om att dela upp grejerna i väskan istället för att ha allt i ett enda stort fack.


Vad blir det för foto då?

Jag tog dessa två bilder av hundarna som jag tyckte blev bra:

 

 

Så har jag mixat och fixat till dom lite för att snygga till dom lite och göra dom ännu mer personliga. Dessutom har jag lagt till namnet på min hemsida för att göra lite reklam för mig själv.

Bild 1:

med svart text eller med rosa text



Bild 2:

med rosa text eller med svart text



Snälla, snälla hjälp mig!!! Jag kan verkligen inte bestämma mig för vilken jag tycker är finsat som kommer att passa bäst. Jag måste välja EN för jag kan ju inte ha 100 st som ser nästan likadana ut.



Vilken bild är snyggsat som tryck på en axelremsväska????


 






 


SÖNDAG

Jahaja, så var det söndag igen, usch helgen är redan slut och snart dags att återgå till arbetet. :-(

Vad ska man hitta på idag då?

ingen anning... Nån som har något förslag?

klockan är snart två och jag har inte ens bytt om från nattlinnet.... tragiskt nästan ju.

ne fan måste hitta på nåt vettigt att göra ju!


EN DAG MED LINDA

Igår var min kusin Linda, 6 år här på besök. Hennes familj skulle till Rosvalla för att se på Oscar (min andra kusin) när han tävlade i friidrott. Då tyckte Linda det skulle vara betydligt roligare att vara hos mig och mina djur hela dagen än att stå och tråka i en sporthall. Så det blir ju roligt både för mig, mina djur och så Linda.

Det är så kul och se Linda med mina djur för hon pratar med dom som om dom skulle vara människor som kan svara, hon busar med dom och hon gosar och kelar med dom.

Hon kom på förmiddagen och vi började dagen med en långpromenad.


Linda, Alva och Tuffsan.


 
Man måste plocka upp bajset fast det är äckligt.
Iiiiuuu, bläää vad snuskigt säger Linda men gör det självmant ändå.

(Bilderna är miniatyrer så klicka på dem för att se dem i större format)



Linda ville stanna vi lekplatsen och leka lite.




Hon klättrade, gungade, klättrade,  hängde i repet och klättrade lite till.
(Miniatyrer)




Tuffsan tittade på

 

Alva bara grävde och grävde



Sen blev det pinnkastning och massa massa spring.



(Miniatyrer = klicka för att se större)

Tänk att alla tre har precis lika roligt. :-)




Den här bilden gillar jag. Tycker den är fin och det ser verkligen ut som att Linda har pli på Alva.


Sen gick vi in för att jag skulle börja med maten då blev det att pusta ut för dom alla tre med lite filmmys i soffan.




Sen käkade vi mat. Lindas favoriträtt:



Spagetthi och burk-köttfärssås :-)
Busenkelt och busgott!!

Gillar den här bilden oxå, visst är hon gullig?!



Sen myste vi resten av eftermiddagen/kvällen i soffan med bl.a ostbågar och en hel del filmer. Vi tog ju förstårs ett par pauser för att gå en sväng med dogsen.

En heldag med min lilla kusin Linda!!!

Hon kommer nog tillbaka snart den lilla busen....

:-)

TooDiiLoo






LÖRDAG

Det blev visst inget mer skrivet igår...
Jag hann inte, jag hade lite annat att pyssla med som tog sin lilla tid.

idag är det lördag!




Jag har precis avverkat lite frukost och ett avsnitt av vänner. Har bara två avsnitt kvar på säsong 7 så snart är jag färdig med hela skiten.


Idag kommer min lilla kusin Linda hit. Min andra kusin har friisrotts-tävling på Rosvalla hela dagen och Linda som är sex år tycker inte det är så kul att vara där hela dagen. Så ville vara hos mig och mina djur. Det blir roligt. Hon älskar mina djur så det kommer bli massor bus hela dagen. Hon kommer om ungefär en timme. Så det kankse är bäst jag går och klär på mig nu.


Min kusin Linda och jag målade som clowner och Johanna min syrra.
Januari 2010


TooDiiLoo


Så länge...


HAR RAST

Sitter vi datorn på jobbet och har rast. Längtar till jag får gå hem, ska gå förbi affären och handla lite gott till helgen.



Inte riktigt än.... måste jobba några timmar till först. Sen kan man gå hem och ta fredag!!!
Så skönt!!!

Pratade lite med min faster nu på rasten oxå. Min sexåriga kusin ska vara hos mig under dagen imorn medans resten av hennes familj är på tävlingar på rosvalla. Hon älskar mina djur så hon kommer nog hålla sig sysselsatt. Ska slå en pling sen igen innan jag handlar så jag vet vad lilla fröken önskar sig för mat imorn.

Får bli mer skrivet sen för nu måste jag tillbaks till Carin och hjälpa till med kidsen.


TooDiiLoo





SKÅL!


Avnjuter just nu mitt första glas av mitt eget hemmagjorda bubbelvatten!
Hehe


Skål!!







Klirr klirr







Om det ändå vore något av dessa glas man skåla med, och med rätt innehåll förstårs ;-)



Skål!


TORSDAG

Idag har mitt prylberoende fått mig att invester i två nya saker.


1.



En soda stream
Så nu kan jag göra bubbelvatten, det är så gott och släcker faktiskt törsten bättre än vanligt vatten. Blir en lite lyxkänsla att dricka bubbelvatten ibland istället för vanligt vatten allt jämt. Så slipper man släpa hem massa tunga flaskor och man har det alltid hemma. Hehe, helt kanon!




2.


Ett våffeljärn. Jag har aldrig någonsin ägt ett våffeljärn. För egentligen tycker jag inte om våfflor, det har jag aldrig gjort. Usch, tyckte det var jätteäckligt och jag åt aldrig några hemma när mamma gjorde våfflor. Men så förra året när Carin gjorde våfflor till kidsen på jobbet på våffeldagen så smakade jag några och det var fan de godaste våfflor jag nånsin har ätit! Det var jättegott och nu har jag varit sugen på våfflor i flera dagar sen kidsen börja prata om våffeldagen. Så idag på förmiddagen hade vi värsta vffelfesten och gräddade vållor för full muggar och glass och sylt och barnen var helt galna i dom. Jag var ju tvungen att norpa lite och dom var fan lika goda i år igen så jag tror att jag börjar tycka om våfflor.



Dom hade ju kanonpriser på nyöppnade Maxi så både soda streamen och våffeljärnet var ju tok-billiga.



Så var det med det. Små kollar lite på andra avenyn på svt.play samtidgt. Sen ska jag nog ta och städa lite så det är snyggt här till helgen....



TooDiiLoo




TRÖTT...

Det är en och en halv timme kvar på en auktion på tradera som jag verkligen vill ha. men man måste ju slp till i sista sekund för att vinna med rätt bud.

Orkar jag vara vaken så länge???


AND SO

has the wensday ended.... YAY!


Lååååååååååång dag på jobbet idag. APT med bara en massa massa prat prat och prat. Så skönt att det är alldeles tyst här hemma.


Var en snabbis på vårat nyöpnnade Ica Maxi här i stan. De öppnade föe r en vecka sen. Mamma skulle skjutsa hem mig men skulla handla lite där innnan så jag hängde på för att se hur det ser ut. De har just nu speciallpris på SodaStreamer och tillhörande flaskor. Helt sjukt billigt!! Så efter lite fundering så har jag nog kommit fram till att investera i en sådan och så här billigt lär det väl aldrig bli. Så gott med bubbelvatten så det blir nog en sväng förbi där efter jobbet imorn.


Var även där på rasten men bara i kassaservice. Hämtade ut ett paket. Öppnade det nyss.... säsongens första investering i solglasögonsamlingen!! YAY! Och dom nya är nog det snyggaste paret just nu, helt vansinnigt snygga så SÅ SOLEN KOM NUUUUUUUU. En ny snygg sjal oxå till våren i lila färger, super snygg och kommer passsa perfekt till nya vårjackan. Ett par jeans var det oxå men dom ska jag nog skicka tillbaka för jag gillade dom inte riktigt. Dessutom fick jag en presnt efetrsom jag ahde fyllt år och det var läppglans, läppstift ocn nagellack från isadora. Sminket var helt i mina färger så det passadetr perfa!!! :-)



 

Sjalen och solglajjerna! Snygga va???


ne nu ska jag nog slänga mig i soffan en stund och glo på lite vänner innan det är dags att gå vidare till sängen....


Kort dag imorn! Yay!
+
Våffelfest! Yay!


TooDiiLoo



MITT I VECKAN

Det är onsdag, vilket betyder att vi är halvvägs till helgen. Yay


Men fy fan vad trött jag är idag, ville inte inte gå upp i morse, fy. och vad har man för underbar dag idag då?? Jo ett jävla APT har vi efter jobbet idag så jag slutar inte föreens bajs-sju!!! usch!! Får ta en promenad på rastren sen så kankse man piggnar till.


Skönt att man får sluta tidigt imorn iaf.


Nu ska jag traska iväg till arbetet


Have a nice day!


TooDiiLoo






NU

är det dags för veckans höjdpunkt!!!!

Desperate housewives!!!





TooDiiLoo



SUCK

Har nästan nyss kommit hem från jobbet. Det har varit lite tungt idag men ändå en kreativ dag på jobbet.


Men nu är jag helt slut, trött och ont i ryggen som fan så jag ska gå raka vägen till soffan och slänga mig och dra på dvdn


Vi hörs en annan gång!!


ZUMBA!

Zumba is the thing!!!


Har variit och träffat tjejerna på marigården som vi alltid gör varannan måndag. Vi börja med och fika och snacka av oss som vanligt. På schemat idag stod Zumba!! ingen av oss har testat det förut så det var skoj. vi drog fram projektorn och storbildstv'n och satte igång. Oj vad vi skratt och det var så roligt och svårt och jobbigt. men kul som fan! Så zumba måste vi göra igen.


Undrar jag om mitt vardagsrum är tillräckligt stort för att göra basics stegen???











När man väl fått upp tempot och takt och rytm så blev man fan svett asså!!! jag är genomsvett så nu ska jag ta och hoppa in duschen en snabbis och sen ska jag nog kolla lite påhollywoodfruarna! hahaha! Dom är fan roliga!!!





TooDiiLoo





Jahaja

Då börjar man veckan med lite sovmorgon.... Sönt just nu men inte kul i längden eller vad man ska säga för detär ingen kul vecka, ganska sena dagar och dessutom ett APT en kväll denna vecka. usch osch fy och blää!

Men idag efter jobbet (när jag slutat toksent) (17.45) :-( Så ska jag träffa tjejerna på mariagården och dansa Zumba!! Det blir spännande. Det blir invigning för oss alla.

nej nu har jag inte tid att sitta här, måste käka frukost och sen kila till jobbet!!!

TooDiiLoo


SÖNDAGKVÄLL

Shit, denna söndag är redan slut. Och vad har jag åstakommit? Typ inte ett skit. Tiden bara far iväg. Jag hinner inte ens med...


Jag har sutit vid dator en hel del idag. Rensat bland alla fotografier, lagt över massa filmer från filmkameran och försökt lägga ut dom på youtube. Jag har lånat filmkameran från jobbet ända sen i sommras när vi hade valparna hemma. Så kom vi på att vi behöver den på jobbet nu till vårat kommande teaterprojekt så då kom vi på att jag fortfarande hade den hemma. Tur var väl det för då fick jag tillfälllet i akt att tömma den och lägga in filmerna i datorn för inte ens det har jag gjort under tiden jag haft den. Så jag har kolla på massor med filmklipp, rensta och sorterat och börjat lägga ut några på youtube. Men det var fan ett evighetsgöra och klockan är redan snart åtta!!! Tänkte jag skulle lägga ut filmerna sen från youtube till min hemsida jag har om hundarna men som sagt tiden springer iväg så jag får fortsätta en annan gång.


Nu ska jag ut med hunden, ducha och se på film innan det är läggdags....




Om man kankse skulle ta och investera i en filmkamera??
Det skulle nog vara lite roligt att ha...



TooDiiLoo




SÖNDAG

Jahaja då var det söndag igen då vilket betyder att jag återigen har en hett date med tvättstugan. Har precis varit nere och laddat en maskin.


Igår kväll var jag hos Therese. Vi lirade tv-spel, Mario Party!! Så jädra kul det är. Så tittade vi även lite grann på körslaget med ett halvt öga...








Så gjorde vi supersmariga varma mackor!



Alva tyckte det var ganska tråkigt eftersom inte Therese hundar var hemma...


Det var skoj!!! Vi måste spela mer snart igen!!!!


TooDiiLoo





LÖRDAG

Städat??

Njae, inte helt... men vaddå det är ju en dag i morgon oxå och då skas det ju ändå tvätta så då kan man ju lika gärna städa oxå.

Så i stället tar vi och gör något denna lördagkväll!

Först och främst ska jag ta och hoppa in i duschen och fräscha till mig lite. Sen ska jag gå till Therese för lite hang out. Vi ska bland annat lira lite MarioParty! YAY!


See ya later dear!

TooDiiLoo


LÖRDAG 09.59

Jahaja, det är lördagmorgon.
Jag har inte så mycket att säga idag faktiskt.


inte mer än samma gammla vanliga, jag ska städa....







SHOPPOHOLIC!!!

Vem? Jag? nej, nej, nej inte alls... förstår inte vad ni menar... ;-)

Jag har bara gjort lite onödig/nödvändig shopping idag.

Eller rättare sagt shoppingen utfördes för ett tag sen, idag har jag bara hämtat grejerna på posten.






¤
Min nya snygga vår jacka som jag älskar
(hoppas jag hittar nya snygga skor till sen)

¤ Rosa matchande BH och trosor. Super läckra.
(ska bara vänta på min man så jag kan visa upp dom) ;-)

¤ En ljusrosa organizer

¤ DVD:er, Nostalgiska, förnyelse i filmsamlingen och tv-serier för skojs skull.

¤ En skiva med The baseballs


Nice nice nu är det bara våren och solen som fattas

(Och ett bara gummistövlar inför den stora vårfloden som väntas komma hehe)


TooDiiLoo




FRIDAY!!

Härligt med fredag och jag är äntligen hemma. Var bara i affären först och inhandlade lite fredagsmysmat.


Borde egentligen diska och städa och dona lite men jag känner att nä, jag orkar inte!!! Det är fredag och kag ska bara äta gott och och inte lyfta ett finger och bara njuta av att det är fredag.


Det ända vettiga är att jag ska gå och möta mamma klockan fyra så att hon kan skjutsa mig på lite ärenden istan. Så ska jag ju lämna Tuffsan till henne för min lill-syrra tänkte sno henne och ha henne ett tag, min lilla älskling.


Ne nu ska jag förbereda maten så man kan käka och njuta när man vill sen när jag kommit hem.



Oh, yes it is, my friend!!!!


TooDiiLoo


YAY


IT'S FRIDAY!!!
YAY :-)




Först lite jobb fram till halv två, sen till affären och handla lite sen är det bara fredagsmyyys för hela slanten!!

see ya later!

TooDiiLoo

 

 


SUCK, SUCK


Jag vill att



ska bort


och att



kommer fram med sina värmande strålar


så att man kan ta



till jobbet,


så man kan strutta runt i ett par nya fräcka



och med en ny inföskaffad snygg vår-




och kanske en eller två nya färglada sommriga



och till våren måste man även införskaffa en ny vår/sommar-




och tillslut bäst av allt! Att man kan få dra på sig sol-




glajjerna!!!!

Jag älskar solglasögon och jag längtar tills jag kan börja använda dom! Har bara ett par nya för i år till min gigantiska samling. men dessa på bilden kommer jag nog att inhandla inom kort.

Fan vad det vore nice med ölite vår nu!!!!

TooDiiLoo


TORSDAG

Hade tänkt att gå ner på stan igår kväll för att hämta ut ett par paket på ica men jag kände att efter man kommit hem och så, så är det inte så skoj och bege sig ut igen. Det var så skönt hemma så jag sket i det. Så då tänkte jag att jag tar det på vägen hem från jobbet imorn (idag asså) , inte för att det är på vägen men det skadar inte att ta en liten omväg hem. Bättre det för jag vet att jag inte kommer att gå om jag går hem först. Jag har ju fått sms-avi så jag måste ju inte hem och hämta en sån först men så kommer jag på, på vägen till jobbet imorse att: JAG HAR JU GLÖMT MOBILEN HEMMA!!! Suck! Jag glömmer aldrig den hemma men just idag när jag skulle ha den för att lösa ut ett paket då glömmer jag den!! Så jäkla typiskt!! Men då tänkte jag att jag går hem utan rast så kan jag skynda mig hem, hämta mobilen och ta cykeln ner så hinner jag även hem tills jag ska hämta dogsen. Jag gick hem utan rast men cykel-fan hade ju ingen luft i däcket (har ju inte använt den på typ 3 månader) Och precis när jag kommit innanför dörren hör jag att det kommer någon i porten och nyfiken som jag är tittar jag i nyckelhållet och ser att det är grannen som kommer in från promenaden med mina dogs. Så då var jag ju tvungen att öppna och säga hej jag är hemma. Och nu när hundarna är hemma får jag ju dåligt samvete om jag ska gå iväg igen. Så nej det blev inga paket hämtade idag heller!!!! Men imorn ska jag fan göra det punkt slut!!!

Så tragisk man är.



BLIR MAN

IRRITERAD ELLER VAD????


I flera dagar har det varit minusgrader men strålande härligt solsken. Så vår känslorna sakta sakta smyger sig på...


Men idag!!! När det äntligen är plusgrader då minsann går solen i moln. Då är det helt jäkla mulet istället!! Varför då? Vore det inte bättre och härligare om solen fortfarande var fram när det blivit plus??? Tänk vad mycket snabbare snösmältningen skulle gå om sol låg på oxå.



Är det nån som har missat jag verkligen vill ha VÅR NU!!!!!!!!!!!!!!!



Ne nu måste jag nog springa till jobbet.... som jag älskar men ändå känner jag att jag redan längtar hem och jag har inte kommit dit än, det bådar icke gott....


TooDiiLoo



NEJ

FÖR FAN!

Vet ni om att det fanimej snöar nu igen!!!
Usch, blää nu vill vi har torra vägar och strålande sol!
JAG VILL HA VÅR!

Hur svårt ska det va???

plusgrader, spöregn och kraftig blåst på nätterna och plusgrader med strålande solsken om dagarna så vips så är snön bort på bara en vecka!!! Så vi jag ha det, men nej. Snö och minusgrader, snö och minusgrader och varför inte lite mer snö när det ändå håller på!!!

Nej nu vill vi ha vår. Snart drar jag till en öde ö
och kommer tillbaka när denna vit skit är borta!

Nu ska jag ta skidorna varvat med skridskorna
och bege mig mot jobbet!



FÖDELSEDAG IDAG!!

Idag fyller jag 24 år!! Gratttis till mig!!!



Happy birthday to me! :-)


Men jag blev ju firad igår så allt sådant bök är av avklart så idag blir det en ensam men avkopplande födelsedag!! Inte mig emot för det känns ju so födelsedagen var igår.


Min mamma tyckte jag skulle få lyxa till det på födelsedagen så jag fick en av mina favoritmaträtter av henne som hon tyckte att jag skulle äta idag: Varmrökt lax med kalla romsås! Mmmm vad gott. Håller på att koka potatis till det nu så snart ska jag hugga in på det goda och så har jag ju masser med fruksallad över så det blir god efterrätt oxå.


Sen ska jag bara tisdagsmyyyyssser men mina desperata hemmafruar och äta fruktsallad.



TooDiiLoo


MÅNDAG 15 MARS

Jag har födelsedag imorn!!!


Men jag blir firad av slälkt och familj idag istället eftersom jag jobbar sent imorgon, så det känns som födelsedag idag!!


Passar ju bra att fira idag efterso jag slutat tidigt idag och jag har redan plockat undan lite här, diskat och städat i köket, ätit och dammsugit en gång till.


Nu ska jag duscha, byta om och sminka mig. Sen ska jag sätta igång med att hugga frukt och förbereda fikat.






TooDiiLoo



SÖNDAG

Jaha då har man ett rent, fräscht och väldoftande hem. Härligt med nystädat. Det är riktigt fint här måste jag säga.


Så nu är mitt hem redo för att ta emot gäster och fira min födelsedag imorgon. Fast egentligen är min födelsedag på tisdag (16 mars) men jag slutar så himla sent då så jag ville fira imorn istället då jag slutar tidigt. Det passade ju även mina kusiner eftersom en av dom har träning imorn så det var ju bra att även dom kan komma. Det blir bara familjen och lite slökt som kommer och avnujter min goda fruksallad och grattar mig. Det blir roligt! Alltid roligt att ha folk hemma.


Häromdan när jag var i affären fick jag två smakprover på te. Det måste vara något nytt te för jag har aldrig sett det förut.


  

Ett rött te med smak av ros & vanilj och ett grönt te med smak av jasmin.

Dom ser faktiskt lite exklusiva ut. Jag drack det gröna tidigare idag och det var verkligen otroligt gott. Jag gillade det starkt och det doftade ljuvligt. Det gröna te't kommer jag nog att köpa hem någon gång om jag hittar det i affären nästa gång. Tänkte jag skulle ta och smak det röda nu oxå. Får se vad man tycker om det.


Sen blir det dusch och hopp i säng tidigt. Börjar ju rätt tidigt imorn och ska man ju skynda sig hem och sätta igång med fruktsalladen och fikat och grejer.

TooDiiLoo


SÖNDAG 10.44

Idag är det den stor städardagen för imorgon vankas det födelsedagsfirande här hos mig.

Frukos och morgonpromenad är redan avklarat så det är bara att sätta igång.

Ska försöka hinna bada dogsen oxå så de är fina när vi får besök imorn.

See ya!!

TooDiiLoo


LÖRDAGSKVÄLLEN....



Igår, lördag träffades jag och Therses bakom badhuset för en playdate med alla jyckarna. Vi tyckte de skulle få springa och busa av sig innan vi gick vidare hem till Therese.


Ludde, Lea & Alva                              Lea & Alva                             Alva & Ludde         







Mina två prinssesor
Alva & Tuffsan


Sen promenerade vi vidare och gick till coop för att at ut pengar sen gick vi hem till Therese och då var klockan redan sex nästan så det var lika bra att beställa mat på en gång. Yes det blev grekiska. Så jäkla gott det var och så mycket man fick, snacka om att vi var mätta sen.




Souvlaki scampi med pommes



Vitlöksbröd, vanligt bröd och tzatsiki

Som sagt det var vansinnigt gott. Och så mycket vitlök vi käkade hahaha. Jag sa till Therese ikväll gör det ingenting om man skulle råka bli överfallen på vägen hem för det är bara och andas lite på dom så sticker på en gång pga all vitlöksstank. hehehe men oj vad smarigt det är med vitlök, jag älskar't!!


Så tittade vi såklart på melodifestivalen. Jag hejade verkligen på Salem Al Fakir och trodde han hade väldigt stor chans att vinna, dessutom ringde jag och röstade som en tok. Man kom inte ens fram alla gånger så egentligen skulle det har blivit fler gpnger än vad som kom fram. Och vem vann då?? Inte blev det min älskling utan den där satans Anna Bajsendahl!!! Usch vad jag tycker hon är dålig!! En gris sjunger fan bättre än henne. Fy fan vad arga jag och therese blev så nu kommer vi bojkotta melodfestivalen för allframtid. Dessutom kräver jag en omräkning av rösterna och högre kapacitet på telefonlinjerna så att man har möjligthet att komma fram!

 JAG BLEV SÅ ARG!!!



TAKING A BREAK

Jag är nog färdig för idag. Ska ta resten och detaljerna imorgon. Hinner ändå inte så mycker mer nu så det är lika bra att ta en skön paus.

Om man kankse skulle ta något litet till "lunch" så man inte hinner hungra ihjäl innan vi ska käka middag ikväll. knakse en bit paj? Fantasilöst men fasen det godaste som finns i min kyl just nu iaf. Enkelt oxå, bara att ta fram och se äta.

Ska möta Therese och hennes jyckar bakom badhuset klockan fyra. Vi tänkte slappa dogsen en stund så de får springa och busa av sig, sen går vi en sväng bland annat till coop för att ta ut pengar. Det blir hemkörning till middag ikväll. Men vet inte riktigt vad det blir för vi har inte bestämt oss om vi ska ha grekiska (souvlaki) eller pizza. Jag röstar nog på grekiska tror jag. Så ikväll då blir det god mat, trevligt sällskap och final i melodifestivalen för hela slanten.




Grekland vs. Italien

  


Det är frågan det....


Om man kankse skulle njuta av sin paus tillsammans  med lite vänner på tv.... :-)



TooDiiLoo



Oj oj


vad det är jobbigt och slitsamt att städa i 27 plusgrader och när solen skiner rätt in i vartenda jäkla fönster HELA dagen.


usch och fy och blää jag är snart helt genomsvett!!




LÖRDAG

Åh, idag hade jag tänkt att sova ut....
Sova så länge som möjligt och gå upp när man vaknar av sig själv.
Det är så skönt att slippa ställa klockan och gå upp klockan sex.
Så som sagt idag skulle jag sova ut... jo men tjena!!!

 vaknade klockan sju. Katterna kunde inte sova för att det är redan ljust vid sju och då sätter som igång och leker, springe oc väsnas så ma kunde tro att jag hade hundra elefanter här hemma. Väsnas kattterna kan inte hundarna sova så då vaknar dom oxå kan inte ligga still i sängen och då vaknar jag oxå, både av katternas oväsen och hundarnas rastlöshet. Men jag försökte bita ihop, men blev nödig så jag var tvungen att gå upp på toa. Då tänkte jag: Ne fan jag måste gå och lägga mig för inte fan kan jag gå upp tio över sju på en lördag när ma ska sova så länge som möjligt (brukar gå upp vid 10) så jag måste lägga mig igen och försöka sova och försöka få in i dogsen att det fortfarande var natt. Efter att ha halvslumrat i 40 minuter låg jag vaken vid tio i åtta och insåg varför ska jag ligga här för när jag inte ens är trött? För det är jag inte, and´ledningen till att jag inte kan somna om är förmodligen för att jag faktiskt är utvilad. Så det är lika bra det, och inte gör det något att man är upp klocka åtta idag efetrsom att jag har lite och göra. Då hinner jag städa mer idag innan jag skja iväg och träffa Therese så slipper jag ha tok mycket att städa och fixa med imorn istället. Helt kanon. Så jag gick upp klockan åtta, klädde på mig och gick ut med dogsen, passade på att gå med soppor, lät dogsen springa av sig lösa, kasta lite boll. Sen gick vi in till nio fixade frukost till alla liven här hemma inklusive mig. Att bero på  frukost så fick man ju världens lyxfrukost denna lördagmorgon, hade ju massa kvar av den kalla goda skaldjurspajen. Så det fick det bli. och två avsnitt av vänner....



så nu som sagt har jag lite annat att göra så jag kan inte sitta här och skriva....


(Flera gånger har jag nämt något men sen säger jag att jag ska skriva om det vid ett senare tillfälle men det blir ju aldrig av, borde göra det på en gång när jag kommer på det men då har jag oftast inte tid så det är bättre att ta det en annan gång men man kan ju inte låta det gå för långt för det vore ju lite långsökt. Som i torsdags, har fortfarande inte berättat om vad vi gjorde i torsdags. men som sagt nu nhar jag inte tid så det måste faktiskt bli en anna gång)



TooDiiLoo



ÄNTLIGEN FREDAG!!!!

Fasen vad nice med fredag igen! Veckans höjdpunkt. Men det blir nog inte rikigt lika nice som förra fredagen dock... det fattas en liten detalj för det.





Jag ser så ruskigt mycket fram emot dagens middag. Den står i kylen och gottar till sig rikitgt. Så himla sugen och hungrig jag blev när jag höll på med den. För det tog ju ett tag... göra pajdeg, skala räkor, grädda pajskal m.m. Men nu så kan jag alldeles straxt avnjuta den godaste kalla skaldjurspaj som finns!!



   

Finns nog en ganska stor risk att jag kommer att gå
och småäta av denna hela kvällen....
Men den är ju så gooooooooooooooood!

Mmmm mumma!!



VAD I

HELVETE!!!???


Det snöar fanimej igen!!!! usch och fy och bläääää vad trött jag blir på skiten!!! Nu vill vi har våååååår!!!

Jag skulle verkligen bara vilja försvinna här ifrån, bosäta mig på en tropiskt ö och inte komma tillbaka förens den här vita skiten har smält bort!!! fan vad skönt det skulle vara att bara komma tillbaka när det är över!


Usch!!


SOVMORGON

Det skönaste med att börja klockan sex på morgonen är att man oftast får börja klockan nio  dagen efter. :-)


Men mina kära katter därimot fattar inte när det är sovmorgon. De har inte stört mig på evigheter men nu när man har sovmorgon då väcker dom mig redan klockan sex och håller igång och väsnas. Men jag lyckades somna om i en timme till ungefär för klockan sju skulle jag gå upp, gå ut med Alva kvart över sju för att möta mamma vid bomen ca fem i halv åtta. Min älskade Tuffsan ska vara hos mig nu ett tag så det var henne jag hämta när jag mötte mamma.





My lovley Tuffsan


Min kära mamma stannade på Puttes smörgåsbar på vägen hit och köpte en skagenbaguette till mig. Snällt va?! Snacka om god och lyxig sovmorgons frukost. Härligt! Ska dricka lite te oxå.



Oj, oj, oj den goda baguetten tog slut alldeles för snabbt. Den var ljuvligt god, riktigt färsk. Nice frukost.


Nu är det bäst att göra sig i ordning till jobbet.

Ikväll blir det träff med tjejerna på mariagården. Det var länge sen, ska bli kul! vi ska spela Bingo! Och monica har fixat många härliga fina priser. jag det blir skoj. Vi är så tävlingsinriktade tillsammans. hahah. Alla vill vara bäst och vinna mest. Hehe.

TooDiiLoo



Fan vad jobbigt det är med nya rubriker hela tiden....

Nu har jag handlat. kanon det gjort. Har handlat inför den stora dagen på måndag. :-) Dyrt blev det. men men. ska det firas så ska det.

vrålhungrig nu???? Vemm??? Jag???? LÄTT ATT JAG ÄR! Jag är ashungrig nu, har inte käkat sen lunch och missade mellanmålet som man har vant sig vid så nu vankas det middag.

Fantasilöst värre dock. Det blir favorit i repris.

Italiensk tomatsoppa med mascarpone, vitlöksbröd och mjölk.




Mums! Bon apetit






JAHA...

Då hade man redan avverkat en halv dag då. Befann mig på arbetsplatsen klockan 06.00 imorse. Så det känns som om jag har varit vaken i flera dygn. Skönta att vara hemma igen iaf.


Det är helt underbart väder ute, solen skiner riktigt värmande och det töar nästan överallt. På min termometer står det 16.7 + ute och 27.5 + inne. Nu ligger ju visserliggen på här mot väggen hela dagen, från det att den går upp tills den går ner. Så det blir gasande värme här hos mig när solen är framme. Och 27,5 grader inne!!! Det har jag inte haft sen i sommras tror jag. Hela vintern fryser man ihjäl här hemma med grader runt bara 18-20 + Men sen på sommarn då blir det precis tvärt om istället då är det fööööör varmt här istället och inte kan man då svalka sig på ballkong för den är ännu varmare.






Nej, nu vill vi ha vår. NU NU NU NU NU!!!!


Jag ska nog ta och småstäda lite här (inte för att det är så stökigt) så det inte blir så mycket att göra i helgen och klockan fyra ungefär ska jag springa till affären så jag är klar när mamma slutar så att hon kan köra hem mig



Mina sötnosar




Nu är det bara 6 dagar kvar


TooDiiLoo


...........

Lilla Abbemannen har åkt hem nu för nästan en timme sen. Det blev ju inte mkt bus här eftersom han mest ägna sig åt att pissa. Men det var nog bara revirmärkning, han är ju 7 månader och håller på och blir könsmogen, han blir en stor kille snart ju. Jag ska ta och skaffa ett skvättskydd tills han kommer nästan gång. Usch jag får nästan dåligt samvete nu för att jag röt åt honom, lilla plutten.




Lilla pojken



Har käkat asgod middag. Italiensk tomatsoppa med mascarpone, vitlöksbröd och ett stort glas mjölk. mummsfillibabba i kistan.



Ska ta en sväng om i duschen nu för dsen blir jag slavisk framför tv till desperation!!! ;-)






Det blir till att hoppa i säng direkt efter, för någon börjar ju jobba imornbitti klockan sex!!!!


TooDiiLoo


TISDAG

Idag känner jag mig trött, fast jag inte varit särskillt trött på jobbet idag men jag blev det nu när jag kom hemm...


Idag har jag farmors hund Abbe här. Han är kullbror med min Alva. Vi han ska vara här mellan 17-19 idag. Tänkte börja med att ta en rask långpromenad eftersom han inte får det så mycket med farmor och hennes rulle men inte fan var det lätt att gå raskt. Det var ju isbana överallt. Nära på att vurpa flera gånger. Väl hemma så var det första han gjorde byrackan att pissa inne på min fåtölj och ryamatta!!!!!!! Trots att han både pissa och sket precis innan när vi var ute. Fan vad arg jag blev så jag slängde in honom i köket och satte för en kring. Så han står på ena sidan och gnäller och piper medans min står på andra sidan och inte fattar nåntiong.


Usch vad sne jag blev. Jag som erbjudut farmor att avlasta henne och hjälpa till med Abbe så att han får mer träning och stimulans men jag vette fan om jag känner för det om han tänker fortsatta med att pissa på mina möbler. Vi får väl se hur det blir. Ska släppa ut honom om en stund men då ska jag minsann passa på honom som en hök.


Idag är det tisdagsmyyyyysss. It's time for the best: Desperate housewives!!! veckans höjdpunkt :-)


Är nog lite hungrig, undra om man ska fixa något käk, men jag måste ju hålla mina ögon på byrackan.

¨


Happy

Happy happy happy happy happy


:-)


HAPPYFACE!!!



Nu är jag glad.

Tänkte förut att jag idag skulle vara arg och bara skriva och klaga och svära över att jag är trött på den förbannade snön. Men när jag kom hem och klev innan för dörren och upptäckte till min
enormt stora förvåning en trevlig överraskning.


Jag blev verkligen glad och samtidigt väldigt förvånad.
Jag sitter och ler fortfarande!!!


Hihihihi


Det här kommer jag leva på lääääänge. Minst resten av veckan iaf!





hihi



Ååhhh

Titta vilken söt bild jag "sprang" på, på google bildsök....




Bambi och stampe

Många tror faktiskt fel men jag ska inte avslöja vad som är rätt än.
Är det någon som vet vad det är för kön på bambi??
Flicka eller pojke??




*gäsp*

Fy fan vad jag är trött... men det blir ingen vila här inte. Lika bra att köra på med fullt ös hela tiden. Får ta och gå o lägga sig tidigt ikväll istället.

Är iaf snart klar i tvättstugan, ska bara hämta upp det sista om ca 30 minuter. Sen ska jag nog städa vardagsrummet, noga, damma och rensa skåp och sånt skit.... hhhm  funderar på att möblera om kanske...

Nu blir det ett avsnitt vänner innan kläder ropar.

TooDiiLoo


SÖNDAGMORGON

Jag är uppe klockan sju på morgonen på en jäkla söndag!!
Var söndagarna gjorda för nåt annat än att sova på???
Men men jag är upp iaf och dricker just nu en kopp te. För det var bara att välja: Ta tvätttid när det finns tid eller gå omkring i lortiga kläder. Så det fick bli att ha tvättstugan klockan sju idag. Det första man tänker på är ju att man kan ju faktiskt gå och lägga sig mellan maskinerna, och det var min första tanke oxå. men det hinner man ju inte så det vore ju bara onödigt ju för jag skulle ändå inte hinna slumra till. Den maskin som är klar först av dem tre där  nere var det bara 33 minuter kvar på när jag gick därifrån så då tyckte jag inte det var någon ide att lägga sig igen. Fär Alva hade ju vaknat så behövde ut en sväng på en kissrunda.... Så ne, jag tog mig en kopp te istället och satte ming här istället och frödriver lite tid.

Om jag är trött kan jag lägga mig en stund sen när maskinerna är klar och allt hänger på tork. Jag kankse blir färdig tidigare eftersom jag körde en maskin igår kväll som jag hängde över natten i torkrummet. Fasen man kankse alltid skulle tvätta klockan sju på söndagar istället för klockan 12 och sen tjuvstarta kvällen innan. Det knakse man skulle tjäna på..... förutsatt att det är ledigt en timme innnan allt stängs av kvällen.

Oj, vilken rolig läsning det här måste vara. Jag och min kära tvättstuga. :P

*gäsp* Hur ska man även orka städa idag när man var uppe så tidigt och greja och stöka i tvättstugan?? Tänkte ha en riktigt grundlig städining och börja redan idag så blir det kankse inte så mycket nästa helg för då ska det städas så det är fint sen när jag får massa gäster nästa måndag. Får se hur mkt man hinner men nu måste jag iaf kila och fortsätta där nere.


Söndagens heta dejter:


BTW... En sån här dammsugare vill jag ha!! Min är i princip värdelös!


TooDiiLoo



MELODIFESTIVALEN 2010

Först när jag sett alla deltävlingar i melodifestivalen tyckte jag det var lamt och tråkigt. fanns liksom ingenting som stack ut, satte sig på hjärnen eller var så där riktigt bra. Tänkte att jag tittar på finalen med ett halvt öga och öra för jag bryr mig inte om hur det går, finns ingen favorit som jag verkligen känner jag vill ska vinna så det spelar ingen roll vem som gör det.


Men nu helt plötsligt har jag 2 favoriter till och med. Har hört dem på radion några gånger, läst texterna, och lyssnat en del på nätet och nu är jag helt fräslst och kär!! Finns numera 2 låtar som jag bara vill ska vinna. Men det kan ju bara vara en som vinner. Känner att jag kommer ringa och rösta som en tok på lördag men på vem? Båda är ju verkligen så oooootroligt bra. Ska man sitta och rösta på 2 st? Kommer ju i vilket fall som helst bli ledsen om den ena inte vinner för jag vet verkligen inte vilken jag tycker bäst om.
Jag gillar dom starkt båda 2.


Den första är:
You're out of my life med Darin




En sån jävla fin låt och Guuuud vad han är duktig. Man känner verkligen smärtan. Och vilken text sen då....

"You’re out of my life, it cuts me like a knife
I’m wounded and it hurts, it hurts, it hurts
Since I can’t tell you
You’re out of my life, but did you have to die?
And now it’s too late, too late, too late to say I’m sorry"

Refrängen är helt fantastisk.

Favort nummer 2 är: Keep on walking med Salem Al Fakir




Texten har redan satt sig på hjärnan och själva melodin är riktgt skön och härlig. Asbra låt helt enkelt.
Och så är han ju faktiskt lite söt oxå *hihi*


Ja, grabbar jag håller tummarna för er. Skit bra låtar. Jag komer rösta rösta rösta som en galning.


Må bästa man av dom 2 söta och duktiga herrarna vinna!!!


Det blir nog en spännande final på lördag trots allt. Jag ska sitta på högspänn och verkligen hoppas!

Nu blir det snart att se på 
andra chansen

Där gör det mig inget om vem som går vidare för där finn inte heller några hits direkt, bara inte det där jäkla sömnpillret pain of sulvation går vidare (eller vad det nu var dom hett) Det var verkligen kasst! dessutom vill jag även bara säga att jag hoppas verkligen verkligen att inte den där Anna Bergendahl vinner hela skiten
(Obs! Detta gäller även sömnpillret!!!)
för då kommer jag bojkotta detta evenemang för all framtid. Hon får mig att skämas för att bo i Nyköping! Usch!!



TooDiiLoo


JAHA


Då har man  sovit bort en hel jävla lördag då...

Men usch vad trött jag var men det var det fasiken värt ;)


NU


har jag diskat, bäddat rent i sängen, tömt kattlådan och plockat och röjt lite här. Nu blir det makrillsmörgås och lite vänner innan det är dags för let's dance.
.-
Så nu ska jag bara njuta av att det är fredag på flera olika sätt! :-)


ÄNTLIGEN FREDAG!!!!

Ja nu är det äntligen fredag igen och äntligen helg. Det sitter aldrig fel med helg! Synd bara att det känns som att jag håller på och blir förskyld igen... vaknade med ont i halsen i morse och det ville inte ge med sig under dan så jag fick springa till affären på rasten för att införskaffa lite halstabletter. Får se till att dricka lite dunderförkyldningsbrus hela helgen.


Tråkigt att vara sjuk på helgen men det är ändå tur att det helg nu så jag kan vila och kyrera mig så man är frisk till nästa vecka. Måste vara på jobbet, alla i arbetslaget för det är mycket nu.


Om man kankse skulle ta och bädda ner sig en stund???



Seeyoulater!



Nej, vill inte bli sjuk!



MIN BABY!

Och så tittade jag lite på bilderna på min lilla baby, min prinssesa!
Guuuuud vad hon har vuxit!!


Titta så liten och näpen och gudomligt söt hon har
varit för inte alls så länge sen.....




Åh, naaww! Här är hon ca 7 veckor




Hon var som en rund liten ullig tuss!!
Här är hon ca 8 veckor





Här är hon ca 10-11 veckor





Fast hon är fortfarande helt gudomligt söt...















Men på ett annat sätt...

:-)


Nu är hon snart 7 månader.


DET ÄR INTE KLOKT VAD HON VÄXER, Pluttan!!!



NU E DET KVÄLLER

Har rensat och sorterat bland alla mina miljoner bilder på datorn!! Tittade på härliga bilder från i sommras. Längatr till våren och sommaren nu!!




Kunde inte låta bli att var lite ego...





Party hos mig den 2 maj






På bussen på väg till stockholm och kryssning med cinderella!
Hade fan ASROLIGT!






23 september hos min faster på 45-årsfest

Minns att det var värsta sommarvärmen hela september förra årret.

Härligt!


TRÖTT

Jaha då var räkningarna betalda. Skönt. Men det är aldrig roligt när man ser hur lite man har kvar.... Suck, tänkte jag och det först jag gjorde var att surfa in på en trevlig sida och slängde ivägen en beställning!!! Fan jag är verkligen prylfreak, shopoholic! Usch, jag måste bättre mitt sparande definitivt!!


Men, men det är ju skoj att handla saker som man behöver och vill ha....


ja nej... egentligen har jag ju lite att göra vid denna dumburk men jag känner mig lite sömning och kan knappt hålla ögonen öppna och så måste jag gnugga dom hela tiden.
Får ägna helgen åt til lite datorkunskap, sortering och kontorsarbeten.




I would love to sleep on that!





If I was filthy unnecessary rich???




Nu tar vi och gör något annat.


TooDiiLoo


TIDIG DAG

Min snälla farmor skjutsade mig till banken idag efter jobbet så att jag kunde byta ut den där dumma säkerhetsdosan. Sen skjutsade hon hem mig,
det var snällt.


Så nu ska jag ta mig ett snabbt mellanmål och sen ska jag utföra månadens höjdpunkt..... NOT!!!
Jag ska finaly betala de förbaskade räkningarna.


Sen ska jag baka en Herman och sen ska jag nog slå en pling till Carro!!!


Skriver mer sen!


TooDiiLoo


(Det var värst vad många sen det blev!)


Cougar town

Igår var det sässongspremiär av kanal fems nya komediserie Cougar town. Den har verkat rolig på trailern så det var ju tvungen att kolla in vad det var.
Så var ju även huvudpersonen alls vår egen
Monica Geller/Cpurtney Cox

Men allvarligt!!
Det handlar om att 40 är det nya 20, men dom kan fan inte va 40.
De ser inte ut att vara i närheten av 40.





Har hon ens åldrats ett dugg????





Och hennes frånskillda 40-åriga granne??? Skulle han va 40??
Lätt att jag skulle kunna ragga på honom, han ser ung och fräsch ut.


Hahahah ja kändisarna och deras små skönhetsunderverk!!!
Deras små hemlisar!


Men men bra var det iaf!!!



HÄRLIGT

Det var ljust när jag gick till jobbet i morse klockan 7 och det var även ljust när jag gick hem halv fem. Dessutom har solen varit framme och värmt lite idag på förmiddagem. Så kankse det finns en framtid.... kanske vårblommorna får se solens strplar snart.... Det kankse blir vår snart trots allt.


Tänk vad roligt det är när allting går som man vill!!! Så jävla typiskt!! idag när jag hade tänkt att betala räkningarna som redan är några x antal dagar försenade så funkar inte säkerhetsdosan. Måste byta batterier på den och vem fan har såna där platta små silvriga batteri hemma?? Inte jag iaf. Hade vart bra om jag visste det tidigare idag så kunde jag ha köpt det när jag var och handla. Om man nu kan köpa såna i affären, inte vet jag, jag kan inte påminna mig om att jag har sett såna på typ coop. Men sen kom jag på att jag har ett sånt batteri i fjärrkontrollen till fotoramen, eller liknande iaf, så jag tänkte kolla om det passade. Ja då får man inte upp luckan på den där jävla säkerhetsdosan!!! Minimalaste stjärnskruven sitter den fast med!!! Finns det ens så pytte pytte små mejslar??? Inte hemma hos mig iaf!!! Fan vad sne jag blir!! Vill ju få det här gjort!!! Skitdosa!! Känner ju inte för att springa ner på stan och till banken för att få en ny dosa för det har jag inte tid med de närmsta dagarna, för bankfan stänger ju så jävla tidigt!! Jag måste ju få upp den där jävla luckan på nåt sätt!!! Blir så irriterad!!!


Ska fortsätta se om jag lyckas, sen ska jag röja lite här!!!

Förresten.
Diana fyller år idag, 24!!! Så till henne säger vi ett stort GRATTIS!!!!!



GRATTIS!

Diana 24 år
2010-03-03


:-)




TooDiiLoo



Hhmmm

Hade planering med Jasmina idag på jobbet. Vi patade om en massa skoj.

Jasmina har fått mig att komma till insikt.... Att nu jävlar ska det ske!!!

Nu drar vi till New York!!!
Spara pengar som en tok så att man kan åka så snart
som möjligt kankse redan nästa sommar!!





watch out New york, here i come!!!!


Yeah right!
Det första jag gjorde var att gå in på tradera och
kolla efter nya dvd-boxar och tv-spel!

hahhahahaha

God help me!



Ooopss


Ojdå.... jag skulle visste betala räkningar idag.....


Ojdå... jag skulle visst diska och fixa i köket idag....


Ojdå....







TISDAG

Yay, det är tisdag!!! och inte vilken tisdag som helst utan
SÄSONGSPREMIÄR AV DESPERATE HOUSEWIVES!!!
Som man har längtat och det är dessutom vääääligt spännande just nu. :-)



My girls are back!


Kom precis hem från Karin. Sprang över till henne efter att jag kommit hem från jobbet. Hade med mig en liten överaskning. Herman - vänskapskakan. Hon blev jätteglad och kom precis som jag ihåg när vi hade en sån när vi var små- Jag fick min del av en kollega. Kan berätta mer om den vid ett senare tillfälle för nu har jag inte riktigt tid.

Karins bebis hade blivit jättestor! Hon är ju snart redan 8 månader. Men det roligaste av allt var att jag hade min Alva med mig och Jasmin (Karins bebis) tyckte hon var sååååå rolig. Guuud va ungen skrattade och jag kunde inte hålla mig heller. Jasmin tyckte det var roligt och skrattde så fort Alva rörde sig hastigt eller när hon slickade henne på fossingarna, händerna och i ansiktet. Oj, som vi har skrattat. Karin sa att hon brukar vara svårflörtad och att hon aldrig har sett henne så full i skratt och uppspelt. Åh, det var så roligt. Vi måste gå dit oftar nu när hon tyckte det var så kul. För sist hon träffa Alva var hon så liten att hin inte ens fatta vad Alva var för något.

Härligt med kids!! ;-)

Som sagt idag är det tisdagsmyyyyys med DH så jag måste hoppa i duschen nu så jag är färdig när det börjar så jag kan hoppa i säng på en gång sen efter det. Fast iofs den nya serien på 5:an som börjar efter DH verkar rätt skoj så jag ska nog fan försöka hålla mig vaken till det med.
Trött gammal pensionär som man är.....

TooDiiLoo


...........

Egentligen borde jag fixa och uppdatera lite på min hemsida....


Egentligen borde jag betala alla mina räkningar....



Men jag orkar inte......


MÅNDAG

Jaha så börjar man på en ny vecka nu igen då och inte nog med det, det är även en ny månad iadg! 1 mars! Redan! När vi gick igenom dagens datum idag på samlingen med barnen på jobbet så frågade jag efter de hade svarat att det var mars var det var på bilden där det står mars. Då svarade alla i kör: Det är vår!! Men hur ser det ut ute frågade jag pekade ut. Det är snö jublade barnen. Då sa jag att jag inte tyckte det var roligt för nu ville vi ha vår och det höll faktiskt alla med om. Dom sa vi ska gräva fram allt gräs under snön imorn när vi går ut! Bra idé sa jag! Hahahah :-) Mina femåringar är bara för härliga!

Var hemma straxt efter sex idag, hade stägningen. Var vrålhungrig så jag gjorde i ordning ett par mackor och kolla på ett avsnitt på vänner. sen tyckte jag att jag skulle sitta här en stund. Har en del mail att slänga iväg.

Föresten. när jag gick hem idag stod det en kille/man utanför en port och rökte. Typ första porten jag gick förbi precis efter jag gått ut från Fia där jag hade hämtat hunden. Jag såg att han stod där och tänkte inte mer på det utan fortsätte hemmåt.

Då ropade han: Ursäkta!

Jag lossades om att jag inte hörde och fortsätte men då såg jag i ögonvrån att han började närma sig mig och så ropade han igen

*Han*
Du, ursäkta, får jag bara fråga.

Då tänkte jag att ahn bara ville fråga om vägen eller vad klockan var så jag vände mig om och då såg jag att han hade en ölburk i handen och en systemetpåse i den andra. Jippi, ett fyllo tänkte jag.

*Jag*
Vad vill du?

*Han* Ingenting, jag vill bara prata med dig

*Jag* Jaha... och så fortsätte jag att gå.

Då kom han upp precis brevisd mig. Han vingla men såg inte alls ut som ett fyllo. Han var hel och ren och såg rätt välvårdad ut och så hade han utlänskt påbrå. Han fortsatte och gå brevid mig och frågade

*Han*
Hur mår du? Allt bra?

*Jag* Ja jag mår bra.

*Han* Oki oki.... får jag bara fråga.... jobbar du fortfarande på konsum?

*Jag* Nej jag har aldrig jobbat på konsum

*Han* Vaa? Inte?

*Jag* Nej jag har aldrig jobbat på konsum

*Han* va?  han grimaserade och funderade så jag nästan hörde att det knaka...sen skratta han

*Han*
ursäktaa mig.

*Jag* ja visst.

*Han* Får jag fråga vart du kommer ifrån?

*Jag* Vaddå kommer ifrån?

*Han* Jag jag är från marocko (tror jag iaf att han sa men jag tyckte han såg sydamerikask ut)

*Jag*
Jaha,  jag är från Sverige! Och så tänkte jag: ska han gå brevid mig HELA vägen hem??

*Han*
Jag ser att den fryser sa han och pekade på hunden.

*Jag* ja det är lite kallt

*Han* jo det är ju det, jag har själv haft en rottweiler Så skartta han

*Jag* jaha det är ju lite skillnad

*Han* ja lite mycket skillnad

så skratta han och sa ursäkta mig flera gånger, han typ små fnissa hela tiden.

Det är lugnt sa jag

oki vad bra sa han och saktade ner och vek av.

Thank god tänkte jag. Men sen blev jag nojig och trodde han skulle förfölja mig istället men det gjorde han inte. Han var inte närgången eller och trevligt så det var ingen fara. han trodde nog bara att jag var någon annan. Men jag var förvånad att han var full mitt på blanka måndan för han såg absolut inte ut som en sådan..



Ja det var det lilla nöjet på vägen hem hehehe

TooDiiLoo


SOVMORGON

Skönt med sovmorgon idag med tanke på att jag började klockan sex 3 gånger förra veckan. Så det känns skönt att inte börja förens klockan nio idag.

Mindre skönt är det ju då att katterna sätter igång och leker och väsnas klockan sex på morgonen så man vaknar för tidigt när man har sovmorgon. Så jag jäkla typiskt. De har inte stört min sömn på evigheter men de på nu när man äntligen har en sovmorgon. Men jag känner mig faktiskt inte så trött ändå så det känns ju bra. Men ytterligare en sak som känns midre bra är ju att när man börjar så här sent får man ju även gå hem väldigt sent, det är jag som stänger så jag är siste man som får gå hem idag. :(
Kvart i sex! :(


Äter frukost nu. Youghurt med bananer och te. Har lite att greja med innan jag nbörjar träska i snön till jobbet omkring halv nio så nu måste jag kila....


Hörs sen



TooDiiLoo


RSS 2.0