FREDAG

Dagens positiviteter:

¤ Det är fredag!!!!

¤ Slutade tidigt idag!

¤ Vårat tappa-lag gick i mål igår kväll

¤ Blev klar med alla inbjudningar på jobbet idag, nu ska de bara delas ut

¤ Ska åka och storhandla och köpa en massa gott

Dagens negativiteter:

¤ Känner mig något täppt i näsan

¤ har lite ont i huvudet (hoppas jag inte håller på o bli sjuk bara)

¤ Ska åka och storhandla (jobbigt och tråkigt att det minskar på kontot)




Sen är allting bara bra!!!! Helt kanon att det är fredag!!! Ska snygga till lye här innan jag åker iväg med mamma för att handla. Så man kan lag god fredagsmat och sen bara njuta av att det är helg!




TooDiiLoo




NU ÄR JAG HELT SLUT

OCH MINA FÖTTER STINKER!!!

I 3 timmar var vi ute och gick. Det blev nästan 15 km och runt 20.000 steg. Så nu är jag helt slut men faninte dogsen, der racar i sängen och ändå har dom promenerat och springit lösa och racat med två greyhounds. Inte fan är dom trötta för det!!!!

Tog lite foton som jag tänkte uppdatera lite med nu när jag kom hem men jag orkar fan inte, det blev ju så sent och jag är så trött så nu är det dusch och lite tv som gälller innan sängen kallar på mig


TooDiiLoo


PÅ PROMENAD.......

Snart, kl 17.15 närmare bestämt ska jag möta Camilla på parkeringen vid Ekens.

Jag och mina  2 hundar och Camilla och hennes 2 hundar ska ta en långpromenad i skogen på Ekens. och eventuellt släppa dom lösa tillsammans. Det är en viss storleksskillnad på våra hundar så det ska bli spännande och se hur det går. Min Alva har ju träffat ena hennes lite grann när hon var lite så jag hoppas dom kommer ihåg varann. Det ska bli kul!

Ska ta med med Kameran och se om jag lyckats fånga någon av Camillas springglada vinthundar!! hehehe


Måste kila iväg nu.

TooDiiLoo




TORSDAG

Dagens positiviteter:

¤ Bokat in alla utv-samtal på jobbet!

¤ Har deklarerat/får iaf en liten slant tillbaka

¤ Ska gå en långpromenad i skogen snart med Camilla

¤ Varmt ute

¤ Criminal Minds ikväll

¤ Fredag imorn!!! wiiiiieee!




Dagens negativiteter:

¤ Super trött idag

¤ Ej så effektiv på planeringstiden imornse som jag hade hoppats på att vara

¤ Är just nu lite hungrig

¤ Jag måste fortfarande städa!



Gomorron gomorron!

Jaha ja så var det torsdagmorgon och jag är så jäkla trött som vanligt.... Fattar inte vad jag ska göra för att inte vara så jäkla trött på mornarna. Nån som har ett förslag? Så dela gärna med er!! Jag kankse själv har ett förslag. Har funderat lite på nya morgon rutiner. Fundera faktiskt så sent som idag oxå på det. Jag kankse blir piggare av det.... Tänkte försöka gå upp lite tidigare och gå lite längre med dogsen. Anders min snälla granne som har varit Alvas (& Tuffsans) daghusse i drygt ett halvår har "sagt upp" sig. Han är nybliven pensionär och ägnar mycket tid åt sina barn, barnbarn och reser så han känner att han inte har tid att ha hand om mina hundar oxå. helt oki för mig men jag har inte lyckats hitta någon ny daghusse/dagmatte. Vilket betyder att hundarna kommer att få vara lite mer ensamna hemma. Tessut och barnen vet jag vill ställa upp när det kan vilket kan t.o.m vara flera gånger i veckan.... Anyway! Tanken är en längre promenad på morgonen så de inte är så rastlösa om det skulle va så att de är ensamna en stund på förmiddagen.....

men jag måste exprementera lite med tiderna och promenadlängderna. Så att jag slipper gå upp hur tidigt som helst iaf. Så på lördag ska jag ta en runda i sokgen och ta tid på hur lång tid den tar för att sen se om jag hinner det på vardagsmornar..... Aja det här var helt ointressant men det var vad jag gick och fundera på just nu. Får se om det blir några vettiga rutiner.

Nej nu måste jag kila iväg till jobbet så att jag inte kommer försent. Jag och carin har ju lyckats tigga till oss extra planeringstid nu på morgonen för vi har så mycket papparsarbeten kring kidsen och skolstarten att göra så det är bäst jag kommer i tid så vi får ut så mycket som möjligt av den här tiden. Inte heller schysst att låta Carin vänta när vi har fixat denna tid.

Som sagt jag har inte tid och sitta här!! adjössss!!!




ONSDAG

Dagens positiviteter:

¤ Hallen är helt klar!! yay!!

¤ Kidsen träffa sin nya förskoleklass"fröken" idag!

¤ Mer än halva arbetsveckan avklarad!



Dagens negativiteter:

¤ Trist & kallt väder

¤ Trött

¤ Måste städa

¤ Betala räkningar 

¤ Batteriet i kameran dog (måste vänta med att lägga in bilderna på hallen)

¤ Dåligt med steg på räknaren idag



Usch så negativ man kan verka då! Det blev bara 3 små positiva saker idag och hela sex negativa. Inte bra. Måste man göra någonting åt. Först när jag börja göra så här tänkte jag att ha runt 5 positiva och runt ca 3 negativa just för att inte verka vara så negativ och för att lyfta fram allt positiva från dag så att det väger mer än det negativa men ibland har man mindre bra dagar som idag tydligen.

TooDiiLoo




RAST

Jag har rast och det är seeeeeeeegt..... en seeeeeeeg timme kvar tills man slutar oxch det är alltid timmen/timmarna efter rasten som känns så fruktansvärt långa och sega!!!!


Nu vill jag faktiskt bara hem!!!!!


GODMORGON

Idag var det fan svårt att gå upp!! Guud vad trött jag var..... och är. Längtar redan tills jag får gå hem. Inte för att jag inte gillar mitt jobb men ibland vill man bara hellre vara hemma. Och så har jag ju lite att fixa och greja med hemma som jag ser fram emot. men om börjar längta till arbetsdagen slut redan INNAN man kommit till jobbet då känns det som att det kommer bli en lååååååång dag.


Nej nu ska vi ta och vara lite positiva istället. Får ju iaf kalasgod friukost när jag kommer tilll jobbet. :-)


- Varm oboy och äggmacka!! Kalas!!


Så ska vi ju faktiskt pyssla med kul grjer på jobbet idag så det blir nog en bra dag idag, om bara solen skulle vilja komma fram oxå så skulle det vara fulländat.








TooDiiLoo




27 APRIL

ETT STORT GRATTIS

TILL

LILLA MAMMA SOM FYLLER

47 ÅR IDAG

GRATTIS GRATTIS!!

HIPPHIPP HURRA HURRA HURRA HURRA


Hade ingen bild på kära mor på den här datorn så det får bli
2 söta bilder på hennes "barnbarn" istället heheh







Tuffsan spanar boll!!

 

Alvis är trött!



Och så en skön vårsolig bild på mig! Haha




Så mår egot gott sen....
hehehe



TooDiiLoo


COFFEE

Nu dricker jag mig en välförtjänt kopp kaffe efter att ha pysslat lite här hemma. har piffat till i hallen med 2 nya saker. En rund duk under lampan på byrån och en tavla som jag har gjort. Tavlan blev perfekt, precis som jag hade tänkt mig, gjorde sista piffen idag på jobbet och var jag och köpte en ny ram till den förut på rasten. Så det blev verkligen supurb. Så nu är det bara korgarna på balkongen som ska in i hallen innan det är helt färdigt. Dom är nog spraymålade för sista gången nu men de ska nog få stå ute över natten så att de får vädras ordentligt.


Sen så!!! Sen så är det klappat och klart i min hall!!! Så imorn kommer dom omtalade före och efterbilderna upp har. Ska bli himla spännande och se om det är någon som har några kommentarer och åsikter om det.


Ja fan det blir finemang det hära. 


Ska hinka i mig mitt kaffe och sedan ut på en sväng med dogsen....


För sen.....



Så vet ni alla vid det här laget att idag när det är tisdag så betyder det att det är veckans höjdpunkt!!!! YAY!!!








Yes, that's right!!!


Desperate housewives!!!



TooDiiLoo



TISDAG

Dagens positiviteter:

¤ Varmt och soligt väder

¤ Effektiv på jobbet

¤ "fick" en beskvi hos Therese hihi

¤ Pappa laga punkan på cykeln

¤ Desperate housewives ikväll


Dagens negativiteter:

¤ Lång arbetsdag

¤ Trött

¤ Blir ej helt 100 % klar i hallen idag heller



MÅNDAG

Dagens positiviteter:

¤ Slutade tidigt

¤ Soligt väder

¤ Snart klart i hallen

¤ Tuffsan är här



Dagens negativiteter:

¤ Punka på cykeln

¤ Trött

¤ Inte klar med städningen



Att allt alltid ska ta längre tid än vad man har räknat med....  Håller på som vanligt med att städa och greja och donar. Nästan allt är iaf tillbaka plockat i hallen iaf, det enda som fatas är 2 prylar som jag ska investera i imorn och sen några saker som jag håller på att spraymåla.



Har tagit en paus i donandet för lite mat och nu sitter jag här en liten stund. Ska ta en kort promenad med dogsen sen ska jag fortsätta med spraymålning och städning.




TooDiiLoo






SÖNDAGKVÄLL...

Nu är jag hemma igen....


Guuuud vad snyggt det var i hallen när jag kom hem. Så jäkla ljust och frächt. Ja asså det blev asbra, skitsnyggt, så jävla fint. Ett riktigt stort tack till Patric som har fixat det här.


Så skönt att detta projekt snart är slut och färdigt.
Har bara lite småpyssel och inredningsdetaljer kvar sen.


Det kommer före och efter bilder här sen när det är helt 100 % klart! Ska greja lite imorn.



TooDiiLoo


MATLAGNING!

Min syrra gnällde som fan på mig igår när jag laga mat. Hon klaga på min matlagning! Det som jag är så bra på! Igår lagade jag pasta och vit pastasås med vitlök och bacon. Självklart så har man ju lök i eller hur? Men va fan ska vi äta löksoppa utbrast Johanna när hon såg mängden lök som jag la i och det var faktiskt inte alls mycket men hon gnällde som tusan iaf.


Så idag när hon eller vi skulle göra spagetti och köttfärssås så hällde ungen i ett halvt kilo vitpeppar. Satans vad pepparstarkt det blev. Ojdå det blev lite mycket sa hon. Ja så hon ska inte gnälla på mig för jag gnällde inte på henne. Det var lite starkt men det var gott och gick definitivt att äta vilket även min "löksoppa" igår gick att äta. Det var närmare bestämt suveränt gott!!!



Så kan det gå är det är för många skallar som ska sammsas i köket!!!

    v.s   



TooDiiLoo




SOLIG SÖNDAG

Idag har vi gjort nånting för första gången i år!! Vi har ätit frukost ute i solen på altan. Med "vi" menar jag mig själv, Johanna och Patric. Gud, vad häligt med att det börjar bli vår, sol och sommar.


Är fortfarande ute hos mamma och pappa. Fast dom är fortfarande i Gävle.


Igår va jag och Johanna på långpromenad i skogen med hundarna. På kvällen när jag och Johanna spela spel hörde Mirela och Diana av sig och fråga om jag hade tid att bjuda på kaffe om dom kom ut. Det var ju lite otippat, men dom visste ju att jag skulle vara här ute så det var jättekul att de ville komma hit och hälsa på. Vi drack kaffe och spelade lite kort. Sen kom även Patric hem hit efter att ha tapatserat om i min hall, det ska bli väldigt spännande och se resultatet i kväll sen.


Idag har vi som sagt ätit en god frukost i förmiddassolen. Sen har vi dikat och bäddat och städat lite så det ser lite snyggt ut när mamma och pappa kommer hem. Nu spelr vi kort. Sen ska jag måla mina handtag till byrån sen ska vi ta en skogspromenad med hundarna igen.


Men nu har jag inte tid och sitta här mer. Ut till solen, javisst!!!!!


TooDiiLoo





TORSDAG


Dagens 5 positiva tankar:

¤ Intressant rapporteringa av föreläsningar/kurser från kollegor på kvällen APT

¤ Hämtat ut ett paket med kläder

¤ Maria Montazami har startat en blogg

¤ Kidzen var helt suveräna på teaterträningen idag

¤ Snart är det fredag




Dagens 3 negativa tankar:

¤ fruktansvärt trött idag

¤ Alva är inte hemma

¤ Känner mig stressad



Är hemskt trött idag. Haft APT så det blev en lång dag idag men det sas mycket intressat iaf. Ska ju åka till mamma och pappa imorn så lilla Alvis fick föllja med mamma ikväll så släpp vi lite mindre krångel imorron.

Och imorn kommer Patric hit och sätter igång med omtapetseringen. Ska bli spännande sen på söndag! Han ska nog bara börja med att måla listerna imorn och fortsättter med resten på lördag vilket betyder att nu måste jag gå och greja lite egentligen. Ska skruva ner spegeln i hallen och plocka fram grejer som Patric behöver i helgen. Så ska jag även frächa till lite här. Just det, måste packa lite oxå så man har något att ta på sig i helgen, inte för att man måste ha något snyggt eller speciellt på landet men vi har faktiskt grannar så man kanju inte springa naken. hehe.


Criminal minds ikväll?? visst är det?? NEJ DET ÄR DET INTE! För puckorna på kanal 5 sänder bajs-hockey istället. vad var det för idiot som bessluta det??? Va fan har vi sportkanaler till för?? Sport-skiten visas ju ändå på "vanliga" kanal så att ordninarie BRA program utgår!!!



Så jävla dåligt!!!


VECKANS SOVMORGON

Och jag var uppe 07.10 imorse, så det var den sovmorgonen det. var och lämnade Alva hos Fia eller rättare sagt vi mötes halvägs så hon kunde ta med sig Alva till jobbet på en gång så slapp jag åka ner på stan och greja på min sovmorgon. Betydligt närmre till vår möttesplats hehe. Skönt att hinna äta lite frukost hemma oxå innan... Börjar klockan nio idag....


och slutar typ i natt!!!! eller kl 19 ikväll iaf, vi har APT, usch vad tråkigt!!!!  Orkar inte, har massor jag vill göra hemma istället för att sitta på jobbet hela kvällen. Men vilken tur att jag bara lider med detta en gång i månaden.






Nyaste inköpet: En stegräknare. Tänkte köpa en anna sort först men så misstänkte jag (mitt tekniska geni) att jag inte skulle förstå mig på den så jag köpte en som jajg vet att 2 kollegor på jobbet har så dom kan hjälpa mig när jag inte fattar hur man ställer in grejer på hehehe. Fiffigt va? Men den andra sorten fanns ju inte ens i rosa och finns det nån i rosa så måste ju jag ha en just rosa! :-) men mina tråkmånsar på jobbet har svarta hehe  Hoppas dom kan hjälpa mig så jag kommer igång med stegräknandet ordentligt snart!


På tal om inköp....

Igår när jag satt hos Johan och kollade när han spelade spel på datan fick jag ett sms med en avi på ett paket som jag har längtat efter fån ett ställe som heter BonPrix. Yes täkte jag då tar jag mig en sväng ikväll för att  hämta det! Sen blev jag så sugen på att testa det där spelet så jag och Carro hjälptes åt. Det var så kul och tidspressande att man blev alldeles stirrig och stressad, då får jag ett sms till. men jag har inte tid eftersom jag är mitt uppe i spelet och tittar lite snabbt på det. Då var det ju ett likadant, det stod attt jag hade ett paket att hämta från BonPrix. Är dom tröga tänkte jag? jag fick ju nyss ett sms om det, påminnelser brukar ju komma efter en dag tänkte jag och tänkte äsch. Så hemma sen kom Jesper och Fia med bilen och skulle lämna några grejer och då flörta jag till mig skjutss till Kronhallen så jag slapp gå i snö/regn-vädret. Läste upp det nummret på det senaste smset till tanten i kassan.  Paket var pyttepytte litet som jag fick. var besviken och rabbla upp för jesper och Fia alla tusen grejer hafde beställt. Det ser inte ut som att allt det skulle få plats i det där, sa Jeppe. nej jag vet, jag som var så glad att allt hade kommit, nu har jag ju ingen anning om när resten kommer..... suck! Sen nu imorse när jag funderade på det där, jag fick ju faktiskt två sms. Tänk om det blev två försendelser? Har ingen anning om varför jag börja tänka så men så jämförde jag det båda sms jag fått tätt efter varann.... Idiot!!! det var ju två olika nummer vilket betyder två paket och två försendeler!!!! ÅÅHH! SUCK Nu måste jag ju ta mig dit en gång till!! Titta lite nogrannare nästa gång!!





Ska se om jag inte hinner hämta det på rasten sen.....


Nej fasen nu måste jag börja klä på mig och ta mig till jobbet....


TooDiiLoo






 


SÅDÄR JA!

Då var byrån färdigmålad och nu även återmonterad, det är bara handtagen kvar men dom ska jag ju oxå måla om men när vet jag inte så det får vänta lite.


För övrigt är jsg så jäkls trött. <höll på och somna vid maten idag på jobbet fan. Tänkte papssa på att ta en powernap efter jobbet eftersom jag sluta tidigt. Men jag fastnade hos tessut när jag hämta Alva, fastnade framför ett jättekul spel med Johan och carro heheh. Väl hemma fortsatte jag spela fast jag hade mycket anat att ta tag i här hemma.... Det blev verken mycket sömn eller någonting gjort. Förutom byrån då.


Får nog bli en tidig kväll istället.




TISDAG

Jag känner att jag har inte riktigt tid eller ork att sitta här och skriva ner något vettigt eller intressant. Har liksom lite mycket att stå i just nu.

Håller ju på och målar byrån , den är färdig att monteras imorn

Så blir det tapetserat här i helgen Yay!!
Så idag har jag varit med min kära mamma och inhandlat det sista till det. Och det var bland annat lite penslar, målarfärg och nya inredningsdetaljer som tillexempel en ny spegel. Dessutom en burk med godis till Patric så han har något gott att tugga på när han är här och jobbar i helgen.

Så imorn ska jag ut och spurtta så man kommer ikapp med tappa-tävlingen. Antingen med Jasmina eller själv, kommer inte ihåg om vi bestämde nåt men det kan vi ju se imorn hur vi gör. Och på tal om henne så kom jag på att jag ska leta fram busslistan så jag kan ta med mig den till henne imorn. Får jag inte glömma.

Så på torsdag är det APT.
jippi! NOT! Så det tar ju hela förbaskade kvällen så var den dagen slut och sen på fredag åker jag ut till mamma och pappa för att vara hus och djurvakt i helgen då dom åker till Gävle. Men då i helgen ska jag fan inte göra ett skit. Inte lyfta ett finger. Den enda kraftansträgning jag tänker göra är att ta några långpromenader men det är ju bara skönt! Hoppas även på kalasväder!

Så ja det är lite och stå i. Det är inte utan att man känner sig lite smått stressat och utsugen på krafter. Men det är ju bara kul grejer så man får sen det som positiv stress eller rättare sagt det är väl positiv stress som även leder till roliga, fina resultat så man kan pusta ut sen. och på tal om stress... Herregud på jobbet!!! vad det är grejer på jobbet. Nu är det mycket. Men det är oxå roliga saker så det räknas oxå som positiv stress men man ska ju inte arbeta ihjäl sig. fast det gör vi nog inte.... förhopppningsvis inte iaf. Vi har vårt teaterprojekt som vi jobbar med (vilket jag tror vi har tagit oss lite vatten över huvet med menmen) Men det ska nog gå bra, vi gör vårt bästa iaf. men sen så är det även en massa besök av lärarna från skolan och ungarna ska på besök till deras nya skolor och det ska vara avslutningssamtal och överskolningssamtal och portfolien ska grejas och donas med och ja som ner ser listan blir lång och jag kan hålla på i evigheter. Helt utan punkt oxå heheh! Men det är roligt och än så länge verkar det inte som om nån av oss håller ppå o går in väggen hehehhe. Sari som är ung
(inte för att hon är yngre än mig direkt men ändå) o ny  hon är så hurtig och duktig. Det är gaist och go i henne. mycket vilja och ider. Så oss kommer ingen att få ner på jorden igen hehehe Vi blev ett bra team jag, Carin och Sari!!! Jag har glömt att säga att jag tyckte studiedagen vi hade igår tillsamans med all personal från förskolorna i långbergsspåret faktist var väldigt bra och lärorikt. Riktigt bra mot vad jag hade väntat mig.

Nå väl nog tjatat om detta. nu skas det duschas och sen är det veckan höjdpunkt.......  Tisdagsmyyyyyyysssssss!!!


Vilket betyder...



på tv och



ett par lyxiga chokladbitar


och kankse.... men bara kankse att jag slår på stort och lyxar till det med....




ett glad rött vin.... men bara kankse.

Är man inte värd det efter att ha konkat och burit drösvis med grjejer från källaren på jobbet till vårt teaterprojekt?  Är man inte värd det då va?


Fy fan...

... vad trött jag är. Ont och helt slut i kroppen. Jag har målat alla satans hundratjugo delar av byrån en gång idag. Tvättat och städat och diskat och lagat mat och grejat och donat hela jäkla låmnga dan!!!! Nu är jag verklgen helt slut! Så är jag klar då, så jag kan slänga mig på soffan och pusta ut och ta igen mig? Nej då??? Då fan heeller!

Ska gå med soppar, cykla snabbt till kronhallen för att hämta ut paket, måla stommen en gång till, dammsuga, duscha och läsa den fördömda boken tills imorn. Fy vad trött jag blir på att stressa och hålla på och göra massor inte blir det bättre i veckan!!!! måste målat allt en gång till imorn, handla massa grejer till helgen, montera ihop byrån igen och fylla den på onsdag, städa ballongen, gärna förrådet oxå, hinna ta långpromenader i skogen och så åka till mamma på fredag....

fy vad jag känner mig stressad, har inte kunnat unna mig en sekunds vila idag förutom nu men nu är pausen slut.


bye bye


P.s en massage skulle sitta rikgit fint!!!!





VIN ELLER KAFFE?

Det är frågan det....

Måleriet tog sig en extremt negativ vändning. Trodde vi hade köpy vattenbaserad färg men det upptäckte jag inte förens jag redan hade kladdad ner hela händerna. Ingen lacknafta hade jag köpt eftersom jag skulle ha vattenbaserad färg. Så det var bara att åka och köpa det och sen hem och tvätta händer och handfat och grejer. Det blev några tårar och klagosamtal till mamma. Arg sur och ledsen blev jag för att det helt plötligt började gå så dåligt med måleriet när det började så bra. fy vad tråkigt.

När jag ändå var i affären passade jag på att köpa mig lite choklad för att trösta mig själv, så nu ska jag slappa en stund i soffan framför tv. Sen ska jag sova gott för att ta nya tag imorn bitti.

Så nu är frågan.....

Vin eller kaffe till chokladen????


MÅLAR

Fy, fan vilket evighets göra!!

Med tanke på vilken tid det har tagit och hur trött och sliten jag är i kroppen nu så ångrar jag nästan att jag började måla om byrån. Usch vilken tid det tar. Jag började runt halv ett tiden med att skruva loss lådorna och sendan handtagen..... och klockan fem typ var jag klar men bara med grundfärgen vilket betyder att jag har hela TVÅ målningar kvar med själva orginalfärgen. Fy vilken tid det tar!!! Och vad stökigt det är här sen då! Allt innehåll från lådorna ligger i en stor kartong och i övrigt så är det stögit och rörigt här. Hur ska jag hinna?? Ska ta en matpaus nu och sedan forsätta och imorn ska jag tvätta, färgen en matta och läsa en bok till utbildningsdagen på måndag.

Jag skulle ha anställt en butler.

TooDiiLoo



LÖRDAG

Hhmmm... vad ska man göra idag då?

Jo, städa!!!

Det känns som det ända jag gör är att bara städa, städa och städa. Känns som jag har städat varje helg ett bra tag nu men hur fan kan det finnas något att städa om man städar så jävla ofta då borde det ju aldrig hinna bli stökigt eller hur? Fast iofs så är jág ju rätt duktig på att stöka till och inte tar reda på grejer efter mig, spara gäran av nån anledning till senare vilket betydaer att det blivit så stötigt att man måste ägna en hel eller dag eller knakse till och med två till att städa.

Jaja, never mind. jag ska ju måla byrån i hallen idag så det är fin till omtapetseringen nästa helg. Och jag kan ju inte tömma lådorna om det ligger massa andra grejer där jag tänkt o lägga innehållet så länge medans jag målar. Så där för måste man ju städa och röja lite så det inte känns så rörigt sen när det kommer ligger saker på ställen där dom egentligen inte ska ligga. och så kan jag inte ha massa saker ihallen heller när jag målar för då finns det står risk för att det kommer färg där det INTE ska komma färg.


usch, hur ska detta gå jag som är så duktig på att kladda när jag målar.

jaja, nu måste jag ta och sätta fart.



TooDiiLoo



 

 


FRIDAY!!








VILLE BARA PÅPEKA DET.... IGEN!!















YAY IT'S FRIDAY!

Yes, finally!!! Det är fredaaaaag!! Guud va skönt. och jag har massor att pyssla med i helgen.

Nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyyyssss.

Håller på att förbereda maten. Det vankas god paj idag så paj skalet står och gräddas i ugnen. Så dagens aktiviteter består endast av att äta god middag, se på tv, dricka vin och bara njuta. För imorn då skas det jobbas.



Lite av vad jag handla igår i norrköping:
2 par skor
en dunk vin + en flaska
textilfärg och tillbehör
målarfärg



Det huvudsakliga skälet till att till Norrköping var för att jag skulle köpa skor och så blev det lite annat smått och gott oxå. passade på att köpa målarfärg oxå eftersom mamma var med så hon kunde hjälpa mig med vad jag skulle ha. Ska ju måla om byrån i morgon.



 

Me on the road to Northbying! :-)







Lite färdkost...


Nu ska jag göra färdigt pajen.

So long!!!

TooDiiLoo




SOVMORGON

var ju i norrköping igår så jag sov hos mamma och pappa i natt eftersom att dem bor mittimellan nyköping och norrköping och mamma ska ju ändå in hit till jobbet på morgonen därpå och då kan ju jag åka med. Vilket jag gjorde. Mamma börja åtta idag så vi åkte strax innnan halv så släppte hon av mig, mina shoppingkassar och så Alva här hemma.


Så jag sitter här och kollar runt lite och käkar lite frukost. nu ska även jag bege mig till jobbet, börjar kl 9.


Men det känns ju inte särskillt lockande med tanke på vädret!!! Fy fan, vart tog våren vägen!!!???



Vi ses runt sjusnåret ikväll då jag är hemma igen!!!



TooDiiLoo


3 DAGEN

i veckan redan!!!
Men det är man ju bara glad för.
Onsdagen är redan slut, det har gått snabbt. men det är som det brukar så fort solen tittar fram så går det så fort tycker jag. Nu njuter man av första vårstrålarna och i nästa sekund så är det redan midsommar och då går det ner för oh blir bara mörkare och mörkare och vips så är det vinter igen. Oj, vad positiv man låter men det är fan läskigt hur fort tiden går. Fan snart är man ju redan 30!!!!

Idag efter jobbet var jag en sväng hos Therese för att planea in lite roliga saker som vi ska göra i vår. Först och främst har vi sedan i mars bestämt att vi ska fira med ett glas champagne när Anna Bergendhal kommer sist i ESC. Så idag har vi kollat upp att det är den 29 maj så spika vi det datumet och eftersom vi ändå skulle dricka gott så ska vi även äta gott. (gott=onyttigt) Det blir tidig middag för sedan ska vi nämligen slå till med "Bakbuffé".

Sen har vi även pratat om att ta en långweekend i stockholm i vår men Therese jobbar rätt mycket så det blev inte förens i början på juni. 2-4 juni blir det shoping, resturangbesök, bio och drinkar i stockholm. Så det är oxå spikat.

Dessutom är det tjejfest med massa skoj hos Jasmina den 8 maj. Så det känns mycket kul att jag har hela 3 superroliga aktiviteter att se fram emot i vår. Det är ju kanon. Så det finns hopp om livet hehehe.

Måste bara ta mig i kragen och höra av till dom jag inte träffar så ofta och hitta på något som tex hanna och carro till exempel. Skärp dig, Jossan!!!!


Imorn slutar både jag och mamma tidigt så vi ska åka till Norrkping för lite shopping. Sho-shoping för att vara bestömd. Att bero på det ska jag ta och ringa syrran nu och se om inte hon vill möta oss där och göra oss sällskap.

Knakse även lyckas flörta till mig ett litet besök hos min kära vän Ronald!!!! :-D




hihi





TooDiiLoo






KLAPP PÅ AXELN....

Nu var jag duktig, riktigt duktig. Jag tog ett ordentligt tag i kragen och faktiskt tog hand om köket. Så nu är det fint där.



Bra, bra.


Nu ska jag ta en sväng med vuffan innan det är dags att gör sig i ordning för kvällen....

eller vänta, hmm, jag är nog lite hungrig.... Undrar jag om kan hitta något lätt och mättande i kylen, frysen eller skafferit?

jaja vi får väl se

adjö, adjö


TISDAG 13 APRIL


Status: Sittandes vid datorn, drickandes kaffe och ätandes knäckesmörgås.


Min lilla snurrpa Alva hade det finfint hos lilla Elin igår. De hade busat, promenerat och vart ute och lekt i en lekpark. Tessut sa att det hade gått jättebra och att hon var så duktig så! :-) Och lilla Elin blir lika ledsen som alltid när jag kommer och hämtar hem Alva igen. heheh sötfian! Tessut sa att hon hade tagiet en massa fina och söta kort som hon skulle skicka till mig via msn. Hoppas hon kan göra det snart och då ska jag komma ihåg att påminna mig själv om att jag ska fråga om hon kan klippa mig inom en snar framtid.


Men idag har Alva varit hos sin vanliga daghusse, Anders en trappa ner. Det var länge sen eftersom Anders och irene har varit bortresta så de har busat och varit ute mycket i den sköna vårsolen. Så någon lär sova gott inatt. :)




Alva i påskas! Söt va?


Att bero på påsk förresten!!! vad är det för fel på folk???
(och med folk så menar jag såklart mig själv) Suck!!
I påskas var jag ute på landet med mina djur hos mamma och pappa. Min mormor och mina syskon vär där också. Vi njöt av solen, var ute mycket, åt god mat och spela spel tillsammans. Det blev ingen tid över till att sitta vid någon dator och uppdatera och skriva vad vi gör. men jag tog många kort och tänkte att det kan man väl uppdatera i efterhand. Det påpekade jag dagen efter att jag kom hem från påskfirandet. Allså tisdag, dagen efter annandagen, då påpekade jag att jag inte haft tid men jag skriver om påsken snart. Så nu åter igen.... Vad är det för fel på folk??? Varför kan jag inte bara ta och skriva det på en gång? För att om jag inte gör det så blir det aldrig av! Som nu, jag har ju helt glömt att lägga in bilderna från påsk och skriva lite. Flera gånger kommer jag på saker som jag ska lägga in men så säger jag äch jag gör det sen för kan jag inte, orkar inte eller hinner inte. Nu känns det ju himla avlägset att hålla på och skriva om påsken!!! 
GÖR DET DU HAR TÄNKTE PÅ EN GÅNG ISTÄLLET
FÖR ANNARS BLIR DET ALDRIG GJORT!!!!
Men det knakse kommer in nån bild sen iaf.....


Nu skall jag taga mig i kragen och se till att det blir diskat och röjt i köket.


Sen en promenix med dogzan och duschning!!!


Sen är det återigen veckans höjdpunkt!!!!



*Trummvirvel*

*

*

*

*

*

En fanfar: duttuteruttetttrrröööö!!!






YES, That's right!




My beloved desperate housewives at wisteria lane!!!


Tisdagsmyyyyys!


TooDiiLoo






SOVMORGON!

Då var det dags igen för seg veckan på jobbet! Usch! Man har visserligen sovmorgon två gånger denna vecka men det hjälper inte för det är ju så låååånga tråkiga dar denna vecka. Jag går hellre upp lite tidigare för att få sluta lite tidigare, faktiskt!!


Idag ska Alva vara hos Elin. Det blir nog superskoj för dom båda. :-)

      

Elin och Alva januari -10



TooDiiLoo





SUCKY SUNDAY

Trött som fan idag men ändå nöjd.

Men det har inte blivit så väl städat som jag hade tänkt men men wo cares??

Det kan jag gör en annan gång, skulle dock kunna gör det nu men jag orkar inte och känner inte fört.

Så det blir en slappar sucky sunday idag men ibland så är ju även dom sköna och välbehövliga....




*gäsp*

Gäsp gäsp!

Det var väldigt, väldigt länge sen jag var vaken så här sent.....

Riktigt riktigt länge sen!

Klockan är nästan två på natten!

Närmare bestämt 01.45

GODNATTT!!!


Någon kommer att sova gott....


STÄDAR

#Det blir aldrig någon rast förens skurkarna är fast...#


Och med skrurkar menar jag dammtussar, grus och katthår.
Här skas bannemej städas.
Även städning, rensning och omorganisation av lådor, skåp, garderober och hyllor.
Så med andra ord så är det StorStädning i helgen!!!


Så himla typisk när man inte har gjort någe speciellt på flera helger i rad så hör folk av sig nu och vill göra saker, nu när man planerat in värsta röjningen här hemma. Men ett förslag var betydligt mer lockande än andra så det blev en supersnabb städning idag dock ingen rensning och omorganisation. Så nu är det bara sopor och dammsugning sen blir det till att fixa iordning sig!! :)

TooDiiLoo




YAY IT'S FRIDAY!

Härligt med fredag igen, äntligen.


Slutatde tidigt idag men gick tillbaka frivilligt med hunden så att kidsen fick hälsa och leka med Alva. Uppsakttat från båda håll. Även några av kollegorna tyckte det var kul att se Alva igen eftersom de inte sett henne sen hon var 8 veckor. Så det var skoj.


Men nu är vi äntligen hemma och kan ta helg nu. Ska slänga ihop lite våfflor nu att käka. Sen blir det nog lite städning.


Have a nice FRIDAY!!

TooDiiLoo

 


LÅTAR SOM FASTNAR PÅ HJÄRNAN!!??

Varför är det så att låtar fastnar på hjärnan med jämna mellanrum oavsett om man vill det eller inte???


Dessutom, varför är det alltid dåliga låtar eller såna man inte vill ha på hjärnan som fastnar???


Och varför sjunger folk i duschen???

Jag sjunger ALDRIG i duschen men just ikväll har jag gastat och yllat för full hals med min största lungkapacitet i duschen på en trudillutt som har fastnat på hjärnan. Varför????

Tänk: Pippi Långstrump!!

## Städa, städa varje fredaaaaag.....
O så varje juuuul! Det tycker jag är kuuuuuul!
Städa, städa varje fredaaaag....
O så varje juuuul! det tycker jag är kuuuuuul!
La-la, la-la, la- lala-laaa, la-la-la-laaaa,
la-la-la-la la-laaaaa, la-la la-la laa-laaaaa! ##



Vart fick jag den ifrån?????




Godnatt!!


VAD TUSAN!!!

Jag och mina kollegor hade planerat att vi skulle göra något roligt och annorlunda imorn med kidsen eftersom det är påsklov så har vi inte så många så det kan vara kul att gör något spännande då. Men nej det kan vi ju inte göra kom vi på imorse för någon (inga namn nämda) idiotisk person har bestämt att vi ska ha disskutionsgrupper på fredagar!

Vi ska alla i kommunen läsa en bok:
Barns lärande - fokus på kvalitetsarbetet



Visst det kan jag köpa att vi ska göra det. Menningen är att vi ska läsa den ividuellt, disskutera den i grupper på arbetsplatsen och sedan disskutera den på utbildningsdagen tillsammans med andra från Långbergsspåret. Visst, klart vi gör det, alla måste ju. men det var ju så fruktansvärt tok-idiotiskt att sätt diskussionsgrupperna på fredagsförmiddager. Då är ju en från varje avdelning borta vilket gör att vi kan aldrig göra något spontat, roligt, eller annorlunda på fredagarna med kidsen. Vi hinner inte ens med gympasalen som vi har flörtat till oss på fredag. Helt värdelöst!!!

Så nu ska jag käka lite och sedan njuta av att läsa den fördömda (bajs)boken till imorn.


jippi skit kul!!!

 


PUSTAR UT.....

Nu snurrar de sista maskinerna där nere, pastavattnet kokar och min underbara köttfärsssås står på spisen och puttrar och gottar till sig med sina 2 hemliga superviktiga ingredienser i.

Ska bli så gott. Ska äta, njuta, titta på vänner och vila en liten stund innan jag fortsätter med kvällens alla bestyr....



Gurka är fasen den godaste grönsaken att ha till spagetthi och köttfärsås. 
I tubnna, tunna skivor.
Synd att man inte hade det hemma.




Lite riven ost eller parmesan är ju oxå sååå gott att aha på men det har jag ju inte heller hemma.

men det blir super gott iaf eftersom jag har mina 2 speciallar-ingredienser i. Dessutom är spagetthi och köttfärssås alltid gott oavsett vad man har till eller inte!!!


Mumma!



ONSDAG 7 APRIL

Fy fan nu är jag helt slut. Jag har tokstressad och ännu känner jag mig stressad.


Kom hem från jobbet vid tjugo i fem ungefär. Skulle börja sortera lite tvätt men då tänkte jag att det är nog bäst jag går och kollar i tvättstugan att det var i morgon jag skulle tvätta så det inte var i helgen. Skönt att ha det sorterat så är det bara att gå på en gång imorn när jag kommer hem så jag gick ner och kollade........


SHIT! Det är ju idag jag har tvättstugan, fråm fem och klockan är redan kvart i fem. Mun GUUUUD viilken tur att jag fick för mig att gå och kolla! Annars hade jag missat min tvättid och inte kunat få en ny förens minst en vecka till. Då hade jag fått gå omkring antingen naken eller lortig. Så det var bara att skynda sig hem och sortera tvätt och det var ju tok mycket, sen skynda till tvättstugan och slänga in i maskinerna och greja. Snabbt ska det gå för man vvill ju inte missa en sekund av den dyrabara tiden, så allt hinner bli tvättat. Shit, vilken tur att jag kom på att det var idag och inte imorn och oj vad jag stressar. pust pust.


har varit ute på landet hos mamma och pappa och firat påsk. Mina syskon och mormor var där oxå såklart. har inte haft värken tid eller lust att sitta vid datorn så det har ju inte blivit skrivet här på sistone. Men jag har tgagit många fina bilder i påsk så det blir ett litet inlägg från påsken här så småning om men nu har jag lite tajt med tid som sagt eftersom att jag tvättar. Har inte ens lagt in bilderna från kameran till datorn..... men det kommer snart.
Måste laga mat oxå. tänkte göra det först för jag är lite hungrig men men....


kankse ska passa på och städa lite här när man ändå håller igång så det är snyggt till helgen......


Men orkar jag???? Hinner jag???? måste ju vila och "ta kväller" någongång oxå....


TIMMARNA PÅ DYGNET RÄCKER JU INTE TILL!!!!


NÄR SKA MAN HINNA MED ALLT????


OCH FRAM FÖR ALLT, NÄR SKA MAN HINNA HA ROLIGT????

(Man kankse hinner med det till slut oxå men hur ska man då orka efter allt annat slit?)




jeje, vi hör sen

TooDiiLoo


SKÄRTORSDAG

Nu är jag äntligen hemma efeter en ganska lååång dag på jobbet.

Men det har varit en rolig dag på jobbet!
När jag kom dit klockan nio i morse var Sari i full färd med att måla barnen till söta påskkärringar, Carin plockade fram sjalar och förkläder och i hallen mötes jag av några glada påskkärringar som redan var färdiga. Även vi pedagoger klädde såklart ut oss till påskkärringar heheh. Halv tio kom alla de andra avdelningarna in till oss oxh vi samlades allesammans i vårt lekrum framför smartboarden där fredrik presenterade ett bildspel med glad påsksånger. Så sjöng vi dom tillsammans. Sen när de andra gick tillbaka till sig fåortsatt vi påskfirande ensamma med lite glass och lekar som fruktsallad och hela havet stormar. Det var väldigt uppsakattat av våra 5-6 åriga påskärringar. När det ändå var fest så dukade vi långbord till lunschen med duk, servetter och påskprydnader. och slutligen på eftermiddagen var vi ute på vår egen gård och lekte i solen.

Så som sagt det var en härlig och skojig dag på jobbet idag!!

Nu håller jag på att laga mat för er som vill veta.
annars på dagordingen står:

Äta
(mmmm)

Baka cheesecake
(som jag skulle ha gjort igår)

Diska
(jippi)

betala räkningar
(Yay månadens höjdpunkt NOT)

Packa
(lite kläder för helgen på landet)

Gå ut med sopor
(så det ej luktar eftersom man ska bort ett slag)







Hur påskägg blir till!!!???

:-)



Glad Påsk på er allesammans


TooDiiLoo



SOVMORGON

Jahaja då var det redan veckans sovmorgon. Men jag känner mig inte särskillt utvilad som jag brukar, somnade lite sent igår kväll.


Idag blir det lite påskfirande på jobbet. Hoppas det är många barn som klätt ut sig till påskkärringar.


har inte så mycket tid att sitta här idag, gick även upp lite för sent idag... så nu måste jag kääka frukost och sen dra till jobbet... i regnet... :(


TooDiiLoo


RSS 2.0