p u s t. . . . .

Nu är jag helt slut i både kropp och knopp.
Slutade 17.15 idag, skyndade mig till affären och köpte ingredienser, skyndade mig hem och satte igång med att baka. Jag lyckade dra lotten att få äran att baka till fredagsfikat på jobbet imorn.... INTE ROLIGT! Orka, när man slutar sent och skit.

SÅ nu ser det ut som värsta bombnedslaget i mitt kök, det var redan stökigt innan jag börja dona där inne och det blev ju inte bättre nu kan jag säga. Dessutom luktar det inte så trevligt heller, måste ut med sopporna. Men vem orkar det nu. Jag är verkligen helt jävla slut, ont eller snarare trött i ryggen är jag oxå. Dessutom har jag fortfarande en liten släng av träningsverken kvar och det fick jag verkligen känna att jag hade när jag ansträngde mig och pullsa i snön till jobbet imorse. Nej fan jag orkar verkligen inte ta tag i köket. Jag skiter i det och tar det imorn istället.

Imorn är det fredag. Slutar 15.15, ska då iväg till affären med Therese och handla inför lördag. Sen när jag kommer hem ska jag ta tag i köket och snygga till där, sen ska jag äntligen få ta helg igen. Ska lägga mig i soffan när jag är färdig med köket och inte röra mig på hela jävla fredagkvällen. Så det så!

Vad fan!! Kakan blev ju fan misslycckad, eller iaf glasyren!!! Blev ju för tunn och bara skönk igenom hela kakaan ju :-( Jävla skit.....

Nu ska jag lira lite tv-spel innan det dags för sängen....

ajöss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0